Joanna G Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Gosiu co za niedobry tatuś się trafił dla tych dzieci :( Tak nakrzyczał na córeczkę . Quote
Gośka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Głupi fotosik poblokował fotki:angryy: Asia, tatusiowie są od krzyczenia nie wiesz;):lol:? Tatuś naryczy, nakrzyczy, a jak się odwórci i tak bestie wiszą mu na nogach:evil_lol: Quote
Gośka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 nie mogłam się oprzeć - takie niesamowite niebo było wczoraj u mnie Quote
Joanna G Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 A ja tam widzę wszystkie fotki , nie wiem jak inni . A tatuś i tak niedobry :) A widok prawdziwie niesamowity ,odrazu skojarzył mi się z filmem "Dzień niepodległości " czy jak to tam było i z najazdem kosmitów hehheheee . Piękne niebo . Quote
Gośka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 zdjęcia już widać bo założyłam drugie konto na fotosiku, tam ponoć transfer przekroczony no właśnie mnie się to niebo dokładnie z tym samym filmem skojrzyło i poleciałam po aparat Quote
Bura Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Piękne te foty, no ale obiekty też piękne!! Nie wiedziałam, że futerko im tak szybko rośnie, całkiem ofutrzone te maluchy!! Quote
Joanna G Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Widzę ,że Mokra już ma kumpelkę ( czy kumpla ) w nowym domku , superrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!! Quote
AniaRe Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Joanna G napisał(a):Widzę ,że Mokra już ma kumpelkę ( czy kumpla ) w nowym domku , superrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!! Mokra ma w nowym domku cala masę kumpelek i kumpli... tak z 8 sztuk na dzień dzisiejszy samych psów, kotów i reszty nie liczę :evil_lol: Psów hotelowych tez nie. Nie bedzie sie nudzić. :cool1: Quote
Joanna G Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 AniaRe napisał(a):Mokra ma w nowym domku cala masę kumpelek i kumpli... tak z 8 sztuk na dzień dzisiejszy samych psów, kotów i reszty nie liczę :evil_lol: Psów hotelowych tez nie. Nie bedzie sie nudzić. :cool1: EEEEEEEE to ja nie wiedziałam hihii . Czyli nie nudzi się dziewczynka .A co masz jeszcze oprócz kotów i psów , pochwalisz się ?? Quote
Gośka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Z tego co mi wiadomo to jeszcze są papugi, świnki morskie;) i wyczytałam że Mokra na jakieś ryby poluje:cool3:;) Quote
Joanna G Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 AniaRe czy to prawda że masz świnki morskie ?? Proszę pisz szybciutko jakie :) Bo ja mam samczyka w kolorze chocoroan rasy sheltie i szukam mu dziewczynki :) Quote
Hania Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Nasze świnki (aktualizacja będzie w przyszłym tygodniu): [url=http://www.alto.wa.pl]Hodowla Quote
Joanna G Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 AnieRe proszę mi tu nie pokazywać takich pięknych prosiaczków :( Bo normalnie przyjadę i ukradnę :) Quote
Hania Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Świnek nie oddamy :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mała "pozerka": Quote
Gośka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Buahahaha jaka bida na tym ostatnim zdjęciu:lol: A w tle czyje wielgachne łapska? Jaka uflogana, nareszcie szczęśliwy pudel:loveu: A na klacie to się umalowała? Piękne kwiaty macie, właśnie jestem na etapie - zastanawiania się gdzie i jakie kwiatki sobie zakupić. Świniaki piękne, proszę mi tu nie wstawiać, bo mnie ciągnie żeby sobie takie cudo zafundować a absolutnie nie mogę:placz: Kiedyś z 3-miesięcznym Bilem pojechałam do Iwony, Bilu wtedy ważył tak gdzieś z 1,5kg, a Iwona miała takie tradycyjne świniaki, ja tu cała dumna i blada z mojego psa, a ta do mnie że co to ja jej przywiozlam? reproduktora dla jej świnek?:mad::evil_lol::lol: Quote
AniaRe Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 :lol::lol::lol: Opowiadam, komu moge :lol::lol: W związku z przybyciem do nas Mokrej posiadałam dodatkową umiejętność: zmywania mopem szybciej, niż biega mały pudelek :evil_lol: i nie trafiajac w niego ... Drugi wariant: zmywanie mopem z uczepionym pudelkiem. Tez się sprawdza, tylko płukanie mopa jest nieco uciążliwe ;) Quote
Gośka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Jak to uciążliwe? Myślałam że dwa w jednym zrobicie, podłoga umyta i pies wykapany:evil_lol: Quote
AniaRe Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Gorzej z wyciskaniem mopa... Bo kąpiel to pikuś... Quote
Gośka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Hmm no to mam jeszcze jedną radę, zaprzestać mycia podłogi, gdzieś na około .................. 3 lata :eviltong: Po tym okresie pudel będzie jak nowy:cool3: W wieku 5 będzie już super inteligentny i na mopa będzie patrzał z obrzydzeniem:evil_lol: Tak gdzieś koło 10 będzie siedział na kanapie i oglądał z góry pałetające się tałatajstwo po podłodze:lol: Ewentualnie musicie zaprzestać kupować bateryjki duracell i zastąpić je jakimiś firmowymi tesco:evil_lol: Quote
Recommended Posts