Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Głupi fotosik poblokował fotki:angryy:

Asia, tatusiowie są od krzyczenia nie wiesz;):lol:? Tatuś naryczy, nakrzyczy, a jak się odwórci i tak bestie wiszą mu na nogach:evil_lol:

Posted

A ja tam widzę wszystkie fotki , nie wiem jak inni .

A tatuś i tak niedobry :)

A widok prawdziwie niesamowity ,odrazu skojarzył mi się z filmem "Dzień niepodległości " czy jak to tam było i z najazdem kosmitów hehheheee .

Piękne niebo .

Posted

zdjęcia już widać bo założyłam drugie konto na fotosiku, tam ponoć transfer przekroczony
no właśnie mnie się to niebo dokładnie z tym samym filmem skojrzyło i poleciałam po aparat

Posted

Joanna G napisał(a):
Widzę ,że Mokra już ma kumpelkę ( czy kumpla ) w nowym domku , superrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!

Mokra ma w nowym domku cala masę kumpelek i kumpli... tak z 8 sztuk na dzień dzisiejszy samych psów, kotów i reszty nie liczę :evil_lol:
Psów hotelowych tez nie.
Nie bedzie sie nudzić. :cool1:

Posted

AniaRe napisał(a):
Mokra ma w nowym domku cala masę kumpelek i kumpli... tak z 8 sztuk na dzień dzisiejszy samych psów, kotów i reszty nie liczę :evil_lol:
Psów hotelowych tez nie.
Nie bedzie sie nudzić. :cool1:

EEEEEEEE to ja nie wiedziałam hihii . Czyli nie nudzi się dziewczynka .A co masz jeszcze oprócz kotów i psów , pochwalisz się ??

Posted

Buahahaha jaka bida na tym ostatnim zdjęciu:lol:
A w tle czyje wielgachne łapska?
Jaka uflogana, nareszcie szczęśliwy pudel:loveu:
A na klacie to się umalowała?
Piękne kwiaty macie, właśnie jestem na etapie - zastanawiania się gdzie i jakie kwiatki sobie zakupić.
Świniaki piękne, proszę mi tu nie wstawiać, bo mnie ciągnie żeby sobie takie cudo zafundować a absolutnie nie mogę:placz:
Kiedyś z 3-miesięcznym Bilem pojechałam do Iwony, Bilu wtedy ważył tak gdzieś z 1,5kg, a Iwona miała takie tradycyjne świniaki, ja tu cała dumna i blada z mojego psa, a ta do mnie że co to ja jej przywiozlam? reproduktora dla jej świnek?:mad::evil_lol::lol:

Posted

:lol::lol::lol:
Opowiadam, komu moge :lol::lol:

W związku z przybyciem do nas Mokrej posiadałam dodatkową umiejętność: zmywania mopem szybciej, niż biega mały pudelek :evil_lol: i nie trafiajac w niego ...
Drugi wariant: zmywanie mopem z uczepionym pudelkiem. Tez się sprawdza, tylko płukanie mopa jest nieco uciążliwe ;)

Posted

Hmm no to mam jeszcze jedną radę, zaprzestać mycia podłogi, gdzieś na około .................. 3 lata :eviltong: Po tym okresie pudel będzie jak nowy:cool3:
W wieku 5 będzie już super inteligentny i na mopa będzie patrzał z obrzydzeniem:evil_lol:
Tak gdzieś koło 10 będzie siedział na kanapie i oglądał z góry pałetające się tałatajstwo po podłodze:lol:

Ewentualnie musicie zaprzestać kupować bateryjki duracell i zastąpić je jakimiś firmowymi tesco:evil_lol: