Sonya-Nero Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Normalnie pękam z dumy :cool3: jako jedna z prababć ;) patrząc na te maluchy :loveu: Quote
KingToy's Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 jejku ! Malgoś ! jak szybko urosły !!!!! jakie sliczne !!! a moja ulubienica Ala - jak zwykle - czarująca !!!:loveu: buziachki ! Quote
EwikB Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Goska , ze sporym opoznieniem ( dopiero dzisiaj na nowo sie zalogowałam , ze mam nadzieje ze zostanę usprawiedliwiona ) gratuluje maluszków.Są przesłodkie, przepiekne i wogóle. Jak tak patrzę na nie to .. głupie mysli chodzą mi po głowie ... :-) Dobrze ze juz zaklepane bo .. sama nie wiem.:evil_lol: Myślę , ze nie tylko ja z zaciekawieniem bede patrzec jak dalej bedą sie rozwijac.Buziaczki dla całej gromadki;-) Quote
Gośka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Nefesza no to do roboty, z córeczką oczywiście:cool3:;) Sonya Nero dzięki za tak miłe słowa:loveu: Gosieńko ano urosły :p EwikB jesteś usprawiedliwiona;) Na pewno nie tylko Ty będziesz z ciekawością patrzeć co z nich wyrasta, ja tez jestem tego bardzo ciekawa. A co to za głupie myśli;) Wczoraj wyjechała już Mokra:placz: Nie wiem czemu jakoś cały czas myślałam że dziewczyny mają dzisiaj przyjechać i nie przygotowałam się emocjonalnie na to. Kurcze no niby jeden dzien ale jakoś tak... Z rana dostałam już wiadomość że Mokra zajęła łóżko w nocy i zwiedza mieszkanie. papa malutka niech ci sie wiedzie :hand: Quote
AniaRe Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Mokra od poczatku miała spac w łózku, ja przecież od tego mam psy ..:lol: Mokra adaptuje się nadspodziewanie dzielnie, własnie bryka po ogródku z moimi Dziecmi, moja bernenką Re, "pudelkiem z komórki" Yogim, i jamniczką Hani Kontrą. Wygląda jak zabaweczka a szaleje za da psy :evil_lol: Gosiu, dziekuję, jest genialna... Quote
Gośka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 :multi:Jak to dobrze że u Was też ma dzieciaki. No tak u mnie Bilu też od początku spał w łóżku, pomiędzy mną i mężem i ze dwa tygodnie czuwaliśmy i na zmianę, budziliśmy się w nocy do odsiusiwania gówniarza;) Jak z niemowlakiem. Z bernenką? No tak ona zaprawiona w bojach, Ala już ją nauczyła że trzeba robić uniki jak się nie chce zostać rozdepatnym. Ciesz się że to nie Klusio, on szaleje za 4 psy:eviltong: Aniu to ja ci dziękuję i mam nadzieję że Mokra spełni wszytskie Wasze oczekiwania. Quote
AniaRe Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Gośka napisał(a): ... mam nadzieję że Mokra spełni wszytskie Wasze oczekiwania. Wiesz, im wiecej pracuje z psami, tym bardziej mi sie wydaje, że nie powinno sie mieć oczekiwań co do psa. Że trzeba na poczatku zoptymalizować całość: rase, hodowcę :loveu:, socjalizację, ale potem patrzec, co nam pies da a co my damy psu. Ze takie podjeście z oczekiwaniami, to czasami dla psa za dużo. I powód do rozczarowań i przekazania tego rozczarowanai psau i stresowania go tym. Że mniej problemów z psami mają np.ludzie, któzy nie mają zbyt wygórowanych oczekiwań, tylko daja i biorą od psa to, co moge mu dać lub od niego wziąć. Nie umiem tego jakoś lepiej wyjaśnic. Quote
Gośka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 No na psach to nie bardzo się znam, ale to chyba jak z dziećmi?;) Jak rodzice mają oczekiwania że dziecko na medycynę pójdzie co najmniej a ono marzy żeby być strażakiem:lol:, to chyba nikt nie jest zadowolony. Ania, a właściwie Hania zdjęcia dawać!:p Ja może coś też pstryknę dwóm pozostałym "tygrysom". P.S śnieżna pantera pocieszyła Alę:cool3::lol: Quote
AniaRe Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dokładnie o cos takiego mi chodzi. Tylko dzieci wyrastaja i moge mamusi powiedzieć: odczep sie, ja mam własne plany na życie. A pies nie może. Zdjeca zrobimy jutro, dziś mamy urwanie głowy. Mokra jest już całkiem u siebie :) przespała noc z jedna pobudką, zjadla chetnie i juz sporo, poszalała z Kubą a teraz spi w transporterku. Ciesze sie,ze Ala sie choc ciut pocieszyła, bo to trudne dla niej, jak maluszki pojada Quote
Gośka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 O!! Z jedną pobudką, może chcecie się zamienić? dam Alę:evil_lol: Od ponad dwóch lat nie przespałam całej nocy:diabloti: Quote
AniaRe Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ale biore, Mokrej nie oddam :evil_lol: I żebys była jeszcze bardziej zazdrosna: Mokra sie załapała tylko przy okazji na wstawanko :) pobudke zrobiła nam 15-letnia ogarzyca Dumka, która już jest w złej kondycji i nocami brudzi, wstajemy do niej codziennie. Quote
AniaRe Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Gośka napisał(a)::lol::lol::lol: To przyjeżdżam tego 6, zobaczymy ile wytrzymacie:evil_lol: No mam nadzieję, ze to jest serio napisane :multi: Chciaiłam powiedzieć, ze mam doskonałego psa "mopowgo"...:evil_lol: na mopie jeżdzi z dużą wprawą.. Prawdziwy pies do towarzystwa :multi: P.S. Kocie suche wcina, aż kudłate uszki sie trzęsą.. A teraz siedzi na kolanach i patrzy w monitor :loveu: Na kolanach natychmiast sie uspokaja i siedzi spokojnie. Quote
Gośka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 :lol::lol::lol: To przyjeżdżam tego 6, zobaczymy ile wytrzymacie:evil_lol: Trochę fotek, muszę się nacykać bo TZ już mi zapowiedział że zabiera aparat na jakiś czas. Klusek - przyczajka i atak na mamcię i Zuzia załapała się na szybko:lol: Quote
Gośka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 i Ala maltretuje Kluska buziaczek języczek w ciągłym ruchu, żeby tylko dosięgnąć twarzy dumny jak paw Klusek wraca z polowania i Mała/Sara Quote
Gośka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 tatuś na straży porządku ale jak to dzieci, upilnowac się nie da;) Quote
AniaRe Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Gośka napisał(a):Ania chyba jednak nie dam rady, rano praca, a jeszcze po Klusia mają przyjechać.:-( Ale następnym razem.. :placz::placz: Gośka napisał(a):No cóż masz psa nakolannego:lol: albo naręcznego jak ja to mówię. i tak mi z tym dobrze :loveu: w sumie dobrze, że nie wzięłam dużego :evil_lol: Cos kićka kolejność psotów :shake: Quote
Gośka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 AniaRe napisał(a):No mam nadzieję, ze to jest serio napisane :multi: Chciaiłam powiedzieć, ze mam doskonałego psa "mopowgo"...:evil_lol: na mopie jeżdzi z dużą wprawą.. Prawdziwy pies do towarzystwa :multi: P.S. Kocie suche wcina, aż kudłate uszki sie trzęsą.. A teraz siedzi na kolanach i patrzy w monitor :loveu: Na kolanach natychmiast sie uspokaja i siedzi spokojnie. Ania chyba jednak nie dam rady, rano praca, a jeszcze po Klusia mają przyjechać.:-( Ale następnym razem. No proszę to jednak do czegoś Mokra zaczęła się przydawać:evil_lol: Taka froterka. Na kolanach one wszytskie natychmiast się wciszają. No cóż masz psa nakolannego:lol: albo naręcznego jak ja to mówię. Quote
Gośka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 AniaRe napisał(a): i tak mi z tym dobrze :loveu: w sumie dobrze, że nie wzięłam dużego :evil_lol: Oj będziesz się cieszyć jeszcze bardziej jak trzeba będzie "toto" strzyc i czesać;) Quote
AniaRe Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Gośka napisał(a):Oj będziesz się cieszyć jeszcze bardziej jak trzeba będzie "toto" strzyc i czesać;) A my nie mamy z "totem" jeżdzić do Babci? na strzyżenie i czesanie? :lol: Quote
Gośka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 No macie macie, dopóki się nie nauczycie:eviltong: A potem to już samemu do kieratu;) Quote
Gośka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Klusek Niewinna minka zainteresowana idzie zbadać "coś" mamusiu co tam masz? zadowolony:lol: Quote
Gośka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 lanie, czyli tatuś wychowuje no i tak masz leżeć:evil_lol: i mamusia tez wychowuje potargana królewna i uczesana Quote
Gośka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 czesanko Ala sprawdza jak to jest:lol: no i popatrzmy jak wyglądasz;) Quote
Recommended Posts