Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I spacerek. Mam nadzieję że nie zanudzę Was fotkami, ale maluchy tak szybko rosną i są takie śmieszne, no i niedługo już wszytskie pojadą do nowych domów i znowu "staruchy" zostaną do focenia.
O proszę

mam cię!

co to?

ma oczy a nie chce się bawić;)

Posted

i ciągle Klusek, jego najłatwiej sfotografować bo mniej się rusza, dziewczyny są jak dynamit

tu dziewczyna, ale nie wiem która, bo są prawie identyczne

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Gosia dla ułatwienia trzeba było którejś łysy pasek wyciąć na głowie :D

Mam je zaznaczone, ale kurcze na zdjęciu nie widać.

Posted

No no ale one już żwawe :loveu: fajne takie mobilne maluchy, tylko pewnie zaraz zaczną dom roznosić :evil_lol:
Może się powtarzam, ale Ala to na Małego Handlera wyrasta :cool3:

Posted

No żwawe są żwawe, zasuwają jak male samochodziki. Domu nie rozniosą bo mają zbudowaną zagrodę, chociaż głównie dla własnego bezpieczeństwa, bo jednak Ala byłaby dla nich na co dzień niebezpieczna;)
No właśnie cieszę się że chociaż jedno dziecko póki co podziela mój entuzjazm psami.

Posted

.Ania mam nadzieję że takich im właśnie znalazłam. AniRe "reklamować" nie muszę;), druga sunia też będzie się pokazywać na wystawach, od czasu do czasu, ale ludzie mają chęci, no i zamieszka nad jeziorem w swoim domu:loveu: aż jej zazdroszczę. Też bardzo sympatyczni państwo i co najważniejsze nie mogą się już doczekać Malutkiej. Klusio pojedzie do Krakowa więc dalej będzie wychodził na pole:evil_lol:, na kolanka, do ludzi którzy cale życie pudle mieli, więc mam nadzieję że będzie przytulany, rozpieszczany (rozsądnie;)) i kochany.

Posted

Namawiam ich żeby wyrobili mu rodowód i dam im tel do Ani na strzyżenie. Chyba że robią to sami, albo mają jakiegoś fryzjera swojego. Ale wszystko w swoim czasie;)

Posted

Cudowne, cudowne, wiem bo widziałam....:loveu:

I forki nie oddaja calej ich urody...

ale kilka fotek i ja zrobiłam, jak obrobimy, to wrzucę.

Dobrze, żę to juz tylko/aż(!) dwa tygodnie :oops:

Posted

Gośka napisał(a):
widzę widzę:multi: Ech Ania, aparat macie boski:loveu:

Tja...:roll: Raczej sie powinnaś zachwycać piękna modelka :eviltong:

Posted

Śliczne:multi: Ach i mój plac budowy, socjalizacja i szkoła przeżycia w jednym. Ale jak przyjedziecie po odbiór to mam nadzieję że chociaż palety znikną:lol:

Posted

AniaRe napisał(a):
Tja...:roll: Raczej sie powinnaś zachwycać piękna modelka :eviltong:

Ja się pozachwycam, jest prześliczna:loveu:
A na aparatach się nie znam:eviltong::evil_lol:

Posted

Ania musicie koniecznie zabrać aparat za te 2 tyg. i do domu nie wpuszczam jak przyjedziecie na godzinę tylko:mad:
Ja tu nagadać się muszę o psach:cool3: