Gośka Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Znowu dogo chodzi jak chce:angryy: Eustachy niestety to częsty problem na osiedlach:diabloti: Akira dzięki, a która psinka?:cool3:;) bo na zdjęciach są dwa:lol: Quote
bonsai_88 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Gosia ty nie wymagaj dostrzegania takich szczegółów jak różne kolory gumek na łepetynie u psiaków :lol: Quote
Gośka Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 :evil_lol::lol: Ale to przecież gołym okiem widać że 2 psy;) No dobra, może i nie. U mnie w domu tylko ja i Ala (!!!) rozpoznajemy który jest który. Reszta rodziny nagminnie się myli, a moi rodzice to już wogóle nie rozróżniają, nawet jak Bil był ścięty w pompony. Quote
Eustachy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Gośka napisał(a)::evil_lol::lol: Ale to przecież gołym okiem widać że 2 psy;) No dobra, może i nie. U mnie w domu tylko ja i Ala (!!!) rozpoznajemy który jest który. Reszta rodziny nagminnie się myli, a moi rodzice to już wogóle nie rozróżniają, nawet jak Bil był ścięty w pompony. No właśnie te pompony Bila to był świetny znak rozpoznawczy ;) Quote
bonsai_88 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Jak to tylko ty i Ala rozpoznajecie? Przecież wszyscy wiedzą, że Billy ma niebieskie papilony, a Mafia różowe :evil_lol: Quote
Gośka Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 No to trochę zimy;) żeby się nikomu nie myliły to najpierw Bil a takie skarby można wygrzebać spod śniegu:multi::lol: Quote
Gośka Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 No to śnieżnych psów cdn ktoś się nieźle wyłożył :evil_lol: Mafina stateczna przyszła mama:eviltong: Quote
Gośka Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 trochę głęboki śnieg różowe gumki - Mafina:cool3: oczywiście kot jak zwykle z nami, ani śnieg, ani wiatr, ani deszcz nie mogą go zniechęcić:lol: Ala najmłodsza i najstarszy Marek;) Quote
Gośka Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Dziękuję w imieniu solenizantki, która właśnie śpi:loveu: A ja uciekam szykować imprezę :drink1::cunao: Jak uda mi się coś cyknąć to będą fotki:p Quote
Eustachy Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 To i ja przyłączę się do życzeń :) :tort: Sto lat Sto lat dla Ali :Rose: Quote
nefesza Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 I ja sie do zyczen dolaczam!!! Caluski dla Ali! Gosiu, Ty to masz chociaz snieg... BIALY! Nawet NA DRODZE!!! Bo snieg w miescie to jakas pomylka.... Quote
Gośka Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Asieńko no fakt - biały i na drodze, tyle że tą drogą przejeżdża pewnie 1 samochód dziennie, i nie sądzę żeby więcej;) Niewątpliwy plus zadu...pia:cool3: Quote
Gośka Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Trochę bardziej kolorowe fotki:p Moja "dorosła" córunia:loveu: Quote
Gośka Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 tort dla wszytskich moich dzieci, jako że wszytskie z lutego:cool3::lol: i razem Quote
.ania Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Gośka']Trochę bardziej kolorowe fotki:p Moja "dorosła" córunia:loveu: http://images46.fotosik.pl/68/0f27322e94c72f31.jpg Jak czas szybko mija, Ala już taka duża. Śliczne zdjęcie :loveu: No i fajną ma bluzkę z pudelkiem:cool3: też chcę taką :p Quote
Gośka Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Spodnie też ma z pudelkiem:cool3:;) Oj Aniu leci ten czas leci. Quote
.:TULA:. Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Spóźnione ,ale najlepsze życzenia urodzinowe dla Ali i oczywiście dla kawalerów. Marta z zazdrością patrzyła na konika i już czeka na swoje urodziny.Czas faktycznie leci jak oszalały , dobrze że my się nie starzejemy, tylko dzieci rosną ;) pozdrowienia justyna i rodzina Quote
Gośka Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Tula dziękuję w imieniu Ali:p No jasne że my ciągle młodzi:eviltong: Konika, a właściwie chyba jednorożca kupił Ali Marek;) Odemnie i tatusia dostała piżamkę na którą nawet nie rzuciła okiem:mad::lol: Quote
Eustachy Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Gośka napisał(a):Tula dziękuję w imieniu Ali:p No jasne że my ciągle młodzi:eviltong: Konika, a właściwie chyba jednorożca kupił Ali Marek;) Odemnie i tatusia dostała piżamkę na którą nawet nie rzuciła okiem:mad::lol: A to normalne :evil_lol: wyszukałam dla Liwii piękną piżamkę, oczywiście z kucykami ale co z tego jak babcia przyniosła kucyka ahahahaha Quote
nefesza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Gosiu, zadupie wlasnie dlatego fajne jest :) Dzisiaj mialam rozmowe z szefem swoim i miedzy innymi padlo "no Ty bys chyba nie chciala na wsi mieszkac" - a ja mu na to "jak to nie??? ja MARZE o domku na wsi, bez sasiadow za ogrodzeniem... tylko z czego tam zyc, moze jakas telepraca....". Oj zdziwil sie :) Quote
Gośka Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Asia no fakt z pracą to na wsi ciężko, chyba że ktoś rolnik z przysłowiowego dziada pradziada, ja tam póki co wyhodowałam sobie łubiankę truskawek i wiaderko marchewki :lol::lol::lol: Patrząc ile mnie to kosztowało zasuwania i grzebania w ziemi plus nasionka i sadzonki to lepiej pójśc na targ i kupić;) Quote
.:TULA:. Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Takie własnoręcznie wyhodowane warzywka smakują znacznie lepiej , a w moim przypadku jeszcze jak niespodziewanie zwalą się goście to jest z czego sałatkę zrobić. A od kiedy się wyprowadziłam z miasta ,tacy goście to niemal chleb powszedni. Quote
Recommended Posts