Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znowu dogo chodzi jak chce:angryy:
Eustachy niestety to częsty problem na osiedlach:diabloti:

Akira dzięki, a która psinka?:cool3:;) bo na zdjęciach są dwa:lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol::lol: Ale to przecież gołym okiem widać że 2 psy;) No dobra, może i nie. U mnie w domu tylko ja i Ala (!!!) rozpoznajemy który jest który. Reszta rodziny nagminnie się myli, a moi rodzice to już wogóle nie rozróżniają, nawet jak Bil był ścięty w pompony.

Posted

Gośka napisał(a):
:evil_lol::lol: Ale to przecież gołym okiem widać że 2 psy;) No dobra, może i nie. U mnie w domu tylko ja i Ala (!!!) rozpoznajemy który jest który. Reszta rodziny nagminnie się myli, a moi rodzice to już wogóle nie rozróżniają, nawet jak Bil był ścięty w pompony.

No właśnie te pompony Bila to był świetny znak rozpoznawczy ;)

Posted

trochę głęboki śnieg

różowe gumki - Mafina:cool3:

oczywiście kot jak zwykle z nami, ani śnieg, ani wiatr, ani deszcz nie mogą go zniechęcić:lol:

Ala najmłodsza

i najstarszy Marek;)

Posted

Dziękuję w imieniu solenizantki, która właśnie śpi:loveu: A ja uciekam szykować imprezę :drink1::cunao:
Jak uda mi się coś cyknąć to będą fotki:p

Posted

Asieńko no fakt - biały i na drodze, tyle że tą drogą przejeżdża pewnie 1 samochód dziennie, i nie sądzę żeby więcej;) Niewątpliwy plus zadu...pia:cool3:

Posted

Spóźnione ,ale najlepsze życzenia urodzinowe dla Ali i oczywiście dla kawalerów. Marta z zazdrością patrzyła na konika i już czeka na swoje urodziny.Czas faktycznie leci jak oszalały , dobrze że my się nie starzejemy, tylko dzieci rosną ;)
pozdrowienia justyna i rodzina

Posted

Tula dziękuję w imieniu Ali:p No jasne że my ciągle młodzi:eviltong: Konika, a właściwie chyba jednorożca kupił Ali Marek;) Odemnie i tatusia dostała piżamkę na którą nawet nie rzuciła okiem:mad::lol:

Posted

Gośka napisał(a):
Tula dziękuję w imieniu Ali:p No jasne że my ciągle młodzi:eviltong: Konika, a właściwie chyba jednorożca kupił Ali Marek;) Odemnie i tatusia dostała piżamkę na którą nawet nie rzuciła okiem:mad::lol:

A to normalne :evil_lol: wyszukałam dla Liwii piękną piżamkę, oczywiście z kucykami ale co z tego jak babcia przyniosła kucyka ahahahaha

Posted

Gosiu, zadupie wlasnie dlatego fajne jest :)
Dzisiaj mialam rozmowe z szefem swoim i miedzy innymi padlo "no Ty bys chyba nie chciala na wsi mieszkac" - a ja mu na to "jak to nie??? ja MARZE o domku na wsi, bez sasiadow za ogrodzeniem... tylko z czego tam zyc, moze jakas telepraca....". Oj zdziwil sie :)

Posted

Asia no fakt z pracą to na wsi ciężko, chyba że ktoś rolnik z przysłowiowego dziada pradziada, ja tam póki co wyhodowałam sobie łubiankę truskawek i wiaderko marchewki :lol::lol::lol: Patrząc ile mnie to kosztowało zasuwania i grzebania w ziemi plus nasionka i sadzonki to lepiej pójśc na targ i kupić;)

Posted

Takie własnoręcznie wyhodowane warzywka smakują znacznie lepiej , a w moim przypadku jeszcze jak niespodziewanie zwalą się goście to jest z czego sałatkę zrobić. A od kiedy się wyprowadziłam z miasta ,tacy goście to niemal chleb powszedni.