Gośka Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 :lol::lol::lol: Oleniek to może Ty masz MOJE psy?;) Quote
Alfa1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Gdy dziewczyny pojechały do Szwecji,wszystkie psy były ze mną,Eli,Anety i moje razem 19,zrobiłam sobie listę i wieczorem odczytywałam obecność,co by jakiś nie został w ogrodzie,ponieważ drzwi zamykałam . W ciągu dnia gdzie ja,to i one,musiało to z boku nieźle wyglądac,a przyspieszyć kroku to dla mnie gwarancja,znalezienia się w poziomie.;) Usiąść na czym też nie za bardzo,bo wszystkie siedziska ludzkie pozajmowane,wolne jedynie psie,ale i tak nie wyobrażam sobie bez nich dnia codziennego.:lol: Quote
Gośka Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Alfa1 napisał(a):Usiąść na czym też nie za bardzo,bo wszystkie siedziska ludzkie pozajmowane,wolne jedynie psie,ale i tak nie wyobrażam sobie bez nich dnia codziennego.:lol: Alfa bierz przykład z mojej Ali :lol: ona już zajęła psie miejsce. 19 psów:crazyeye:, ja się potykam o 2:cool3: Quote
Gośka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 :lol::lol::lol: nie pomyślałam o tym, no tak Ala ma mnie do podnoszenia;) Quote
.ania Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Coś tu ostatnio pusto w galerii... To ja się uśmiecham o nową porcję zdjęć Ali, Bila, Mafiny i Zuzi :loveu: Alfa1 napisał(a):Tylko kto by mnie podnosił ;) Pudle w szelki i w zaprzęg :diabloti::evil_lol: ktoś musi jedzonko szykować. Quote
Gośka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Dzisiaj piękna pogoda, ale taszczenie ze sobą Ali i dodatkowo wielgachnego aparatu... A jeszcze Ala przeważnie na spacer zabiera jakiegoś pluszaka i oczywiście po 5 min ja go muszę nosić;) Weekend tuż tuż, może pogoda nie zepsuje się i wyciągnę całą rodzinkę na spacer, będzie miał kto pstrykać fotki:multi: Quote
Oleniek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 :evil_lol: Ala przeważnie na spacer zabiera jakiegoś pluszaka i oczywiście po 5 min ja go muszę nosić Gosia widzę że i psy te same i dzieci podobnie sięzachowują:evil_lol: a i pamiętajmy że Twoi synkowie to Marek i Mateusz:lol: jak moi:diabloti: A opieka nad 19- ja bym rady nie dała:lol: Quote
Energy Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Hej Gosia :lol: super fotki Serdeczne pozdrowienia od Kajomady:loveu: Quote
Gośka Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Zima i mróz aż się nie chce cykać fotek bo ręce zamarzają;) Patyczek do aportu:lol: i Bilu którego z zimna pogięło:evil_lol: i z bliska - ofutrzony charcik włoski:eviltong: Jak już idę to biegnę i większości czasu leżę:lol: Quote
bonsai_88 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 No już ty z tym pogiętym Bilem nie przesadzaj :mad:. Charciki nie są aż takie małe :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Właśnie sobie wyobraziłam Smoka trzymającego Birmę na smyczy :cool3:... To byłby ciekawy widok :evil_lol: Quote
Gośka Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 i potem tak wylądam szczypie mróz i trochę cieplej więc pies już prostszy:crazyeye::lol::multi: Quote
Gośka Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 bonsai_88 napisał(a):No już ty z tym pogiętym Bilem nie przesadzaj :mad:. Charciki nie są aż takie małe :evil_lol: Ale Bilu to kawał psiura:eviltong::lol: Quote
Gośka Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 bonsai_88 napisał(a):Właśnie sobie wyobraziłam Smoka trzymającego Birmę na smyczy :cool3:... To byłby ciekawy widok :evil_lol: Na pewno:lol: Chociaż Ala z Fordem też w miarę dobrze sobie radziła, tyle że Ford nigdy w życiu ciągnąć nie umiał na smyczy i na najlżejszy opór od razu przystawał. Quote
bonsai_88 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Tylko że Birma w wieku 8 miesięcy była w stanie mną targać jak jej się żywnie podobało :evil_lol:. Teraz wiem, że tego nie robi, bo nie chce - fizycznie nadal jest w stanie... w końcu to pies służący mi do ciągnięcia sanek [ma nawet profesjonalny sprzęt... dla haszczaków:diabloti:], na obroży też nieźle potrafi :mad:. Na szczęście mam litościwego pieska, co wściekłej pańci nie lubi - ona mną nie targa za koteckami, a w zamian ja się nie wściekam :multi: Quote
Gośka Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Raz w życiu miałam psa co ciągnął na smyczy, skończyło się moim złamanym palem, szyną na kilka tygodni i teraz mam niestety krzywy palec, bo i tak nie zrosło się dobrze.:angryy: Bilu reaguje na lekkie pociągnięcie albo na komendy słowne więc nie ma szans żeby Alę pociągną, zreszta gdzie ją moze zaciągnąć 4 kg psa:lol: Quote
Equus Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Rewelacyjne zdjęcia - Bill a'la charcik strasznie mi się podoba no i Ala -wytarzana w śniegu ale jakże szczęśliwa:loveu: Quote
Oleniek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Hej hej :loveu: A już myślałam, że tylko Belkęmrozik zawsze "powygina":evil_lol: Quote
Eustachy Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Szczęśliwe dziecko :) tyyyle śniegu ma pod dosatkiem ;) Musze przyznać ze wole pudla w śniegu niż w błocie, u nas są roztopy :angryy: Quote
Eustachy Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Jak a Ala jest już duża :lol: i jak świetnie bawi się z Bilem he he Ja muszę się gdzieś wybrać w takie tereny z Cześką, niestety znów jakiś maniak rozsypał trutkę na polach pod lasem Kabackim :angryy: strach z psem chodzić! Quote
Recommended Posts