bonsai_88 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Fordzik cudownie wygląda...zwłaszcza łapy ma takie piękne, owłosione :). Quote
Atkaaaa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a ja wole Fordzika puchatego...;) Przepiekne pudlasy! Quote
Gośka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Atkaaa ja też wolę puchate pudle, ale Fordowi ciężko było już stać, więc zasadniczo nie czesałam go, tylko co kilka tygodni goliłam na zero całego. Wtedy sobie leżał i tylko zmieniał boczki do golenia:p Dziękuję wszystkim za miłe słowa pociechy i tu i mailowo i na GG. Naprawdę rozmowa,szczególnie z Pati dała mi dużą pociechę w tych trodnych dla mnie chwilach. Mimo że Ford nie odszedł nagle i mieliśmy wlaściwie dużo czasu żeby się przygotować to jednak dla całej rodziny, łącznie z Mafiną i Bilem jest to duże przeżycie. Ja nawet nie mogłam sobie pozwolić żeby się porządnie wypłakać, bo jak tylko kapały mi łzy Ala zaczynała też płakać, a ona (na szczęście) nic jeszcze nie rozumie. Zastanawiam się czy będzie pamiętać Forda, mimo że ma dopiero niespełna 2 latka. Mateusz mowi że pamięta Agę, a też kiedy ją usypialśmy był w tym samym wieku co Ala. Musiałam się trochę wygadać. Quote
Gośka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Mam nadzieję kochany że za Tęczowym Mostem jest tak samo pięknie i możesz już biegać do woli nie męcząc się przy tym. To dla Ciebie. Quote
Gośka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Cały wczorajszy dzień spędziłam włócząc się z psami i Alą, żebyu tylko nie siedzieć w domu i nie zostać z własnymi myślami sam na sam. Quote
bonsai_88 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ojej :-(... nie wiedziałam, że Fordzik jest już za TM :placz:. Gosiu, bardzo mi ciebie żal, bo wiem jak go kochałaś... ale pomyśl ile szczęścia mu dałaś, jak zmieniło sie jego życie po tym jak go was trafił. Quote
Atkaaaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Rozumiem, też nie doczytałam, że Fordzik za TM :( Bardzo mi przykro, Ala na pewno będzie go pamiętała, moze nie dokładne ale jakieś wspomnienia zostaną. Fordziku biegajszczęśliwyza TM (*)(*)(*) http://images42.fotosik.pl/20/e3f810f191dd22c0.jpg Fantastyczne;) Quote
EwikB Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Goska trzymaj sie , zapewniliście Fordowi wspaniałe warunki , to u Was dowiedział sie co to zycie . Powodzenia Quote
Gośka Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Ewa mam nadzieję, że był szczęśliwy u nas:-( Atkaaa pozostaje nadzieja w zdjęciach że Ala będzie pamiętała chociaż trochę Forda. Dobrze że teraz można cykać "bezkarnie" po kilaset nawet fotek. Na tym spacerze powyżej było zrobione jakieś 400 i zostało tyle co widać. Quote
EwikB Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Gośka napisał(a):Ewa mam nadzieję, że był szczęśliwy u nas:-( Atkaaa pozostaje nadzieja w zdjęciach że Ala będzie pamiętała chociaż trochę Forda. Dobrze że teraz można cykać "bezkarnie" po kilaset nawet fotek. Na tym spacerze powyżej było zrobione jakieś 400 i zostało tyle co widać. Napewno i to bardzo Quote
Gośka Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Trochę przestrzeni dwie białe kropki z przodu to sarny, dwie czarne z tyłu... wiadomo;) Quote
Gośka Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 cała prawda o Bilu:cool3: i Mafina Quote
Gośka Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Zuzia - wdzięczny obiekt fotografowania Quote
Śnieżynka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Gosia foty rewelacja a obiekty na nich to już wogóle :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Zuzia przecudna... ma niesamowity, długi ogon :loveu: Quote
Gośka Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Śnieżynka dzięki:Rose: Bonsai można się ustawić, nastawić i cyknąć a Zuzia stoi, nie to co te wariaty psowate;) Quote
Gośka Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 To jeszcze Zuzia zapatrzona w dal Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Bo ona jest śliczna i już :loveu:.. zwłaszcza na tym zdjęciu jak siedzi :loveu: Quote
Recommended Posts