Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atkaaa ja też wolę puchate pudle, ale Fordowi ciężko było już stać, więc zasadniczo nie czesałam go, tylko co kilka tygodni goliłam na zero całego. Wtedy sobie leżał i tylko zmieniał boczki do golenia:p
Dziękuję wszystkim za miłe słowa pociechy i tu i mailowo i na GG. Naprawdę rozmowa,szczególnie z Pati dała mi dużą pociechę w tych trodnych dla mnie chwilach. Mimo że Ford nie odszedł nagle i mieliśmy wlaściwie dużo czasu żeby się przygotować to jednak dla całej rodziny, łącznie z Mafiną i Bilem jest to duże przeżycie.
Ja nawet nie mogłam sobie pozwolić żeby się porządnie wypłakać, bo jak tylko kapały mi łzy Ala zaczynała też płakać, a ona (na szczęście) nic jeszcze nie rozumie. Zastanawiam się czy będzie pamiętać Forda, mimo że ma dopiero niespełna 2 latka. Mateusz mowi że pamięta Agę, a też kiedy ją usypialśmy był w tym samym wieku co Ala.
Musiałam się trochę wygadać.

Posted

Ojej :-(... nie wiedziałam, że Fordzik jest już za TM :placz:.

Gosiu, bardzo mi ciebie żal, bo wiem jak go kochałaś... ale pomyśl ile szczęścia mu dałaś, jak zmieniło sie jego życie po tym jak go was trafił.

Posted

Ewa mam nadzieję, że był szczęśliwy u nas:-(

Atkaaa pozostaje nadzieja w zdjęciach że Ala będzie pamiętała chociaż trochę Forda. Dobrze że teraz można cykać "bezkarnie" po kilaset nawet fotek. Na tym spacerze powyżej było zrobione jakieś 400 i zostało tyle co widać.

Posted

Gośka napisał(a):
Ewa mam nadzieję, że był szczęśliwy u nas:-(

Atkaaa pozostaje nadzieja w zdjęciach że Ala będzie pamiętała chociaż trochę Forda. Dobrze że teraz można cykać "bezkarnie" po kilaset nawet fotek. Na tym spacerze powyżej było zrobione jakieś 400 i zostało tyle co widać.

Napewno i to bardzo

• 4 weeks later...