Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gośka napisał(a):

Filodendron ja to noga jeśli chodzi o tłumaczenie, ale jak się spotkamy to pokażę - to po prostu zawiązanie gumki i wyciągnięcie włosów z przodu i tyle.

Do tego czasu to ja z grzywą nie wytrzymam, hy hy hy ;)
Ale jakbym jednak wytrzymała, to faktycznie będzie potrzebna instrukcja.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale go chyba czeszesz? To ja swoje co jakiś czas pod prysznic wrzucam - zwłaszcza jak mi się w rzece wykąpią (mam rzekę tak ze 200 metrów za chałupą), bo nie wiem jak one to robia ale zawsze wyjda w najbardziej zamulonym miejscu....

Posted

Właśnie o to chodzi że od lutego nic w sensie dosłownym - czesania też nie. Ot taki wsiowy burek. Sama byłam w szoku przed wystawą jak toto rozczesałam.
Ja tu na dogo chyba nie wklejałam fotek sprzed wystawy?
To kilka dni przed rozczesaniem

Posted

Kleszcze są, na szczęście "niegroźne", my się zabezpieczamy, co jakiś czas co prawda znajduję kleszcza, ale odpukać póki co nic po kleszczu nam się nie przyplątało.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

No to mamy się czym pochwalić
wczorajsza niedziela była dniem pełnym wrażeń
Mikiego zgłosiłam do Radomia na wystawę, a Mafia rano zaczęła rodzić
ja pojechałam a chłopaki zostali na posterunku, chociaż Mafia oprócz towarzystwa nie potrzebowała pomocy
wynik niedzielny
Miki Zw.Mł i BOB, ale byliśmy sami więc zasadniczo nie ma się czym chwalić;p
a Mafia - rodzyneczkę, dziewczynkę nam zafundowała
malutka waży 150 gr (waga urodzeniowa), jest śliczna, ma piękną główkę, uszko, jest żywotna i ruchliwa

Posted

co coć tu napiszę to mnie serwer wyrzuca albo net mi sie resetuję, nic to - kolejna próba - chyba czwarta...
Zaległe gratulacje :)
a w Radomiu czekalam na tel - nadal mam wydrukowane zgłoszenie Mikiego.... (nasze chlopaki miały różnicę 200 psów - mój mial nr 704), ale pewnie nie słyszałam bo bylam na ringu a potem lekko się wkurzyłam na wszystko (mój 2/4 i nie chodzi o wynik, ale przegrać z lepszym psem to honor a z .... to porażka a w dodtaku sedzina miala podczas sędziowania katalog w ręku na ringu, oj coś nie tak się dzieje)
a malutka śliczna :)

Posted

Panbazyl ja wystawę wpadłam prawie o 12, bo do 9.30 siedziałam przy suce mając nadzieję że się rozsypie zanim wyjadę. Potem na wystawie pod telefonem, przepraszam że nie zadzwoniłam - kurcze no nie miałam głowy, udało mi się wjechać na teren wystawy. Choć teraz nie wiem czy to był szczęśliwy traf, bo babka co stała obok mnie tak zgrabnie wyjeżdżała że mi przywaliła i mam całe nadkole do roboty. Dobrze że ją przyuważyłam, bo własnie odjeżdżała...;/ Wzięłam oświadczenie itp... No ale wkurzona na maksa byłam, bo samochód kupiłam w listopadzie. Dzisiaj spędziłam w PZU prawie 2 h. Ciekawe na ile mi szkodę wycenią, ech. No i weszłam na wystawę jakby od zaplecza, więc potwierdzenie nie było mi potrzebne. Dodatkowo Miki w tym ulewnym deszczu który spadł stał na mlodym prezenterze.... a mieliśmy wejść na BIS młodzieży i na grupę. No w każdym razie niedziela była dniem pełnym wrażeń.

Posted

dla mnie też to był dzień niezapomniany.
Burza była koszmarna, słońce zabójcze, ten przypadek zejścia psa na wystawie, właściciwe ja dopiero dziś wiem, że jestem już u siebie - trochę mi dopiekło chyba słonko.
Najważniejsze, że poród szczęśliwy, wystawę masz właściwie udaną (no poza samochodem).
a teraz niech się maleństwo dobrze trzyma - i co jakiś czas fotki :) prosimy.