Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poświata napisał(a):
aga1215 napisał(a):
widzę, że Baryś nic sobie z Poświaty nie robi :klacz:
Chyba wie, że będzie od niej większy, to nie pęka :P .

to jednak kupiłaś tygrysa ??? :o :smhair2: :lol: :lol: :lol:

Posted

Na fotkach ogrodowych są szczeniaczki forumowej Hani - zdjęcia z lipca.
Na domowych szczeniaki Bei100 - zdjęcia z października.
Jedne i drugie są już dużymi psiskami :P .
Poświatka jeszcze się nie dorobiła sceniaków miały być w kwietniu, ale krycie było puste :(

Posted

A tak właśnie sobie pomyślałam, że azjata to Bej 8)
Poświata, to może jeszcze w tym roku będziesz miała maluchy??? :o :angel:

Posted

[quote name='adda']A tak właśnie sobie pomyślałam, że azjata to Bej 8)
Poświata, to może jeszcze w tym roku będziesz miała maluchy??? :o :angel:No kto wie, może na jesieni :D ??? Zależy kiedy jaśnie hrabianka cieczki dostanie :roll: :P, ostatnia była po 10 m-cach. I jak ta następna będzie tak samo, to się w tym roku nie wyrobimy.

Posted

Zięciulek fajny był, w górach chłopak mieszka i dużego pokrewieństwa między nimi nie ma, o co u ogarów coraz trudniej. Trochę by się krwi w Warszawie wymieszało, no ale natura chciała inaczej :-? . A następny nie wiem jaki będzie, bo jechać specjalnie na krycie taki kawał drogi, to się nie bardzo chce i czasu nie ma, więc poszukamy kawalera tu na miejscu :P . Casting zrobimy :wink: :D .

Posted

:kciuki: za małe bąble poświatkowe. Hihihi, nie opędzisz się wtedy od dogomaniackich odwiedzin, będziemy ci zespołowo socjalizowac maluchy :D

Adda, widzę, że łapki już upchnięte w lodówce? :wink:

Posted

Poświata, oby się Wam fajny zięciunio trafił, zięcia to trudniej wybrać niż męża :roll:
Asher nie upchnięte, czekam aż trochę odtają, boś mi na porcje nie podzieliła :lol: :lol: :lol: Co za niedopatrzenie :lol:

Posted

:lol: :lol: :lol:
No własnie się zastanawiałam, czy upchniesz taki kłąb. Ewentualne skargi i zażalenia prosze kierowac do mojego rodziciela - on kupował, on zamrażał.
A swoją droga nie powinnas ich rozmrażać i potem znów zamrażać. Nie masz jakiejś siekiery na stanie? :roll:

Beata, zerknij TUTAJ Uważaj na Poświatkę!

Posted

asher napisał(a):
A swoją droga nie powinnas ich rozmrażać i potem znów zamrażać. Nie masz jakiejś siekiery na stanie? :roll:
Ja je chcę tylko tak trochę, żeby można było oderwać na mniejsze kłęby :roll:
Siekierę zapewne jakąś mam, ale wolę nie myśleć co by się działo, jakbym zaczęła to kosić :lol:

Posted

[quote name='asher']Beata, zerknij TUTAJ Uważaj na Poświatkę!
Prawdopodobnie z mojego bloku młoda sunia weimarka nie przeżyła tej wątróbki :( . A swoją drogą jak bym tego palanta dorwała, to nie odpowiadam za siebie :evil: . Komuś pewnie przeszkadzają spuszczone psy, może jakaś zawzięta mamuśka, bo tych a parku pełno....