adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 asher napisał(a):A komentarze jeszcze lepsze :roflt: To może Wojtecki się marnuje, powinien komiksy pisać :roll: Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 asher napisał(a):Razem z Basenji :evilbat: :lol: Nie mów tego Beacie :evilbat: Quote
Poświata Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 PRZECZYTAŁAM, cenzura działa :evilbat: . Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Poświata']PRZECZYTAŁAM, cenzura działa :evilbat: . Bój się teraz asher :lol: Quote
dbsst Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 sabina1 napisał(a):W ramach pomocy dogomaniackiej, mogę Cię budzić Ot co ! :roflt: no i ZASPALAM :evil: znoffu 8) sabina1 sabina1 my musimy pogadac bo jak ja bede tak do pracy zasypiac to sie potne skora od salcesonu :lol: Wojtecki :modla: hahahahahahaha zdjecia i opowiadanie nie ma sobie rownych licze ze powstanie konkurencyjny serial do tego ktory z przyjemnoscia ogladamy na dgm :D Quote
szaraduszka Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Genialne fotki i komentarze... tylko mało :evilbat: Quote
asher Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='adda']Bój się teraz asher :lol: Boooje się :puppydog: :errrr: :scared: Quote
Sabina1 Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Pewne rzeczy mnie zaniepokoiły: 1. Wydałam się sama sobie strzygą, która jest gotowa od bladego świtu stresować porządnych ludzi. Dbsst i Addo przebaczcie :bigcry: 2. Bracie, Dyrektorze Wojtecki, ogromnie podoba mi się serial, jest tworzony z ikrą i nerwem, ale nie mogę pogodzić się z nazywaniem tej przemiłej, aksamitnej istoty Baryłą. Czekam w napięciu na dalsze odcinki. Quote
Poświata Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Zdjęcia JA ROBIŁAM, proszę i mnie pochwalić :( . Baryła przechodzi metamorfozę i ostatnio ma ksywkę Baryś - to od swojego przodka, swojsko nazywany Rysiu, tylko nie wszyscy to jeszcze załapali :roll: :evil: Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 sabina1 napisał(a):1. Wydałam się sama sobie strzygą, która jest gotowa od bladego świtu stresować porządnych ludzi. Dbsst i Addo przebaczcie :bigcry: Ale tylko się wydałaś??? 8) Quote
dbsst Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 ale odrazu bylo widac ze to zdjecia wykonane przez Poświate ta fachowosc rzuca sie w oczy odrazu Quote
Sabina1 Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 To rozumiem, potomek kampinoskich rysiów - Baryś - to brzmi godnie, przestałam się lękać zdrobnienia od Baryły, bo Ryłko, to już całkiem inny fach :lol: . Zdjęcia ? Wzruszjące, pełne wyrazu, poczucia piękna, trafnie oddające, to co chcesz wyrazić - to wszystko o wiele wiele za mało i za nieudolnie chwalone przeze mnie, w porównaniu, z tym, co chciałabym powiedzieć, a nie umiem. Tylko jedno powiem: więcej i więcej. Quote
Poświata Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 :oops: Aż siem wzruszyłam, moja próżność została mile połechtana :P :P :P . Sabina czy w przyszły weekend wybywasz na łono natury??? Bo jest Pokaz Kotów na Tarchominie u Tajdzi :P . Quote
Sabina1 Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Poświatko, 22 maja będę zmuszona wybrać się na (za przeproszeniem ) łono przyszłych teściów mojej córki, kóra bierze ślub 9 lipca, oczywiscie w dniu wystawy na którą czekam cały rok. Mogłabym przybyć na tarchomińską wystawę 21 maja. Nie wiem , kiedy Zakoceni planują wypad ? Quote
Poświata Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Nie wiem jak Tajdzi, ale dla mnie może być 21 sobota. Musimy w takim razie się dogadać i znowu spotkać :angel: :P . A 9.VII skoro przenieśli na ten termin międzynarodową, to może też ją rozłożą na trzy dni. No chyba że Młodzi mają w palnach weselisko tygodniowe, to faktycznie ciut nie w paradę Ci ten ślub wszedł :wink: :P :wink: Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 sabina1 napisał(a):córki, kóra bierze ślub 9 lipca, oczywiscie w dniu wystawy na którą czekam cały rok. Hi hi, sarkazm siakiś, czy jak? :lol: Quote
Sabina1 Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 No to z góry bardzo się cieszę. Teraz na dobranoc napiszę coś skandalicznego i niezgodnego z głównym tematem. 1. W Tarchominie na pewno będą malutkie, rude, pluszowe kotecki w większych ilościach. 2. Nowy, osiatkowany balkonik jest b. elegancki i..... taki duży a pusty. 3. Z własnego, życiowego doświadczenia wiem i zaprawdę powiadam, że trzeci kot , przy dwóch, wślizguje się do domu niepostrzeżenie, po prostu sobie jest., nikomu nie wadzi, bo nikt już nie wie ile ich tak naprawdę mieszka. :P Quote
Sabina1 Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='adda'][quote name='sabina1'] Hi hi, sarkazm siakiś, czy jak? :lol: A co mnie ma ogarniać Addo jak ja podobno mam odtańczyć to jakieś "Cudownych rodziców mam", odegrać jedną z głównych ról, być nastrojowa i poważna, a już podczas zaręczyn okropnie mi się chciało śmiać. Quote
Poświata Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Ja idę spać, zaraz pewnie Wojtecki tu wparuje i powie co myśłi o małym, rudym na pustym balkonie. :evil: Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='sabina1']A co mnie ma ogarniać Addo jak ja podobno mam odtańczyć to jakieś "Cudownych rodziców mam", odegrać jedną z głównych ról, być nastrojowa i poważna :lol: :lol: :lol: Ja baaaaaaaaaardzo poproszę fotki, baaaaaardzo :D Quote
asher Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 sabina1 napisał(a):a już podczas zaręczyn okropnie mi się chciało śmiać. Czyżby fatygant się znalazł, przyszedł w stroju galowym z wiechciem kwiecia, całował rodzicielkę wybranki w rękę, padał na kolana i takie tam? 8) Quote
Sabina1 Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 No właśnie, takie tam. Wiącha, której nie miałam odwagi wstawić do wazonu, bo po wazon musiałabym wyjść do kuchni, a wyjść nie wypadało. Ogólnie nieźle było do momentu w którym sie nie spytałam, czy on sobie zdaje sprawe , że ja będę jego mamusią. Chwilę wstrzymał oddech, po czym radośnie oznajmił, że zawsze doceniał fakt iż na wykresie moich uczuć rodzinnych będzie tuż zaraz po Sabie. Ale to wszystko nie na temat, b. duże sorry. Quote
Poświata Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Na temat, w temacie stoi POŚWIATA i reszta sfory..... i wielokropek, co oznacza, że tu można wszystko i nie na temat, i nikt Ci nie powie żeś arogancką jest . Quote
Recommended Posts