Patka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Jak to brak substytutu szczęścia.... :( :wink: tak ni może byc wole mniej jeśc i wciągac czekoladkę :D :wink: Quote
alina71 Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Widzę, że zrzucanie kg w temacie. Ja też po raz kolejny podjęłam tą walkę. I też przyznać muszę, że najgorsze to ograniczenie słodyczy. Bo nie będę się katowała odrzuceniem ich zupełnie. Ja chodzę na siłownię, ograniczam słodycze i colę, staram się późno nie jest. Wspomagam się karnityną, hca i chromem. Zobaczymy. Quote
malawaszka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 kurde najgorsze to, że jak słodyczy nie jem :( tylko za dużo kanapeczek :x Quote
alina71 Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Korzystając z okazji chciałam się pochwalić naszym nowym domownikiem, pupilką TZ. Niestety mamy problem bo domowa kota ma do niej bardzo nieprzyjazny stosunek. Mruczy na nią, bije ją łapką i kolejne próby zblizenia niewiele zmieniają. Mała jest bardzo wystraszona i aktualnie całe dnie spędza sama w pokoju wciśnięta w półkę z książkami. Jest u nas od czwartku wieczorem. Quote
malawaszka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 ni ma foty :( a domowa kota na bank za kilka dni pokocha nowego przybysza :D Quote
alina71 Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Nie umiem zalinkować z lab foto a foto album mi się nie otwiera. No co za pech. :( Quote
malawaszka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 alina muszisz dać fotkę na jakiś inny serwer bo tu nie ma dostępu :( www.imageshack.us tu polecam 8) Quote
alina71 Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 W fotoonecie nie moge wejsc na moje albumy z laba nie umiem linkowac a ten co podajesz nie znam angielskiego. No tylko się pociąć. :( Quote
malawaszka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 klikasz w Przeglądaj - pokazujesz mu zdjęcie i na dole klikasz Host IT i gotowe - jak łyknie fotę to kopiujesz link z ostatniej linijki i dajesz w nawiasy z img :wink: Quote
alina71 Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Dostałam się na foto przez inną przeglądarkę. TZ usiłuje mnie przekonać do opery niestety kolejny argument przeciwko. Spędziłam godzinę myśląc, że to problem z onetem a to problem z przeglądarką raczej. Dziękuję Malawaszka za pomoc. :) Quote
adda Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 I to śliczności cały czas w półkę wciśnięte??? Quote
malawaszka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 alina to rosyjska czy brytyjska :D ale cudna :angel: Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Alina cud dziewczyna więcej fotek jak mnie oczy nie myla to cud brytyjka Walery zrobił takie :eek: i się :iloveyou: pozdrowionka Quote
alina71 Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 [quote name='adda']I to śliczności cały czas w półkę wciśnięte??? To brytyjskie śliczności albo w pólce albo za wersalką wszędzie tam gdzie trudno się dostać chowa. :( I cały czas taka minka nadąsana. ;) Quote
alina71 Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 A jak ma dość bycia pokazywaną domowej ferajnie chowa się do koszyka. Quote
adda Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 [quote name='alina71']I cały czas taka minka nadąsana. ;) Nie nadąsana, tylko smutna :( Coś z tym trzeba zrobić! Quote
alina71 Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Ja się bardzo staram. Noszę ją przytuloną pokazuje dom, delikatnie zapoznaje z domową bandą. Pewnie jest smutna bo tam gdzie się urodziła miała 30 kotów tej samej rasy od dziadków do zupełnych maleństw. Quote
adda Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Na pewno lada moment przyzwyczai się i będzie szalała po chałupie :lol: Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 cudna przyzwycai się to dla niej nowe wszystko daj jej kilka dni na oswojenie nowych kątów .... :wink: :D Cudna cudna! Walery nie liz monitora :wink: Quote
Evelina Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Alina71, ale slicznosci :angel: Oczeta cudooo ! :D Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Alina integracja postępuje?? Prosze o relacje... :wink: :D całuski dla gromadki :D Quote
alina71 Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Integracja postąpiła na tyle, że Aylin raczej nie boi się już domowników. Ale w tej chwili siedzi wciśnięta pod łóżkiem. :( A jak ją wyciągamy, potrzymamy, pogłaskamy i puścimy to ucieka płasko przy ziemi do najbliższej kryjówki. Kiepsko to wygląda. Ta kicia ze schroniska jakaś bardziej uspołeczniona była, nie chowała się, rozrabiała od początku. Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Przejdzie jej moja kotka ze shroniska 2 miechy siedział pod łozkiem (ale ona była totalnie dzika) daj jej tydzień :D zarcie robi swoje mozna ją troszkę przkupować żeby sie rozejrzała po domu :D Trzyamamy patkokociowe kciuki :wink: :fadein: Quote
alina71 Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Dziękuję Patka wciąż na to liczę bo trochę mnie martwi, że taka jest. Od rana siedzi pod łóżkiem. Domowa kicia ją zaczepiała do zabawy ale dama tylko się przesunęła spod łóżka pod szafkę nocną i to cały jej ruch. Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 ALINA NA PRAWDĘ NIE MA SIE CZEGO MARTWIC :D koty bywaja niesmiale dla niej to calkiem nowy swiat daj jej i sobie czas :D dzidzia malutka jest troszke niepwna i przerażona zobaczysz wszstko za jakis czas się ustabilzuje a potem tylko potłuczone wazony i obgryzione kwiatki bedziesz przed małymi kocimi wariuskami ratować :wink: :D Quote
Recommended Posts