Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że zrzucanie kg w temacie. Ja też po raz kolejny podjęłam tą walkę. I też przyznać muszę, że najgorsze to ograniczenie słodyczy.
Bo nie będę się katowała odrzuceniem ich zupełnie.
Ja chodzę na siłownię, ograniczam słodycze i colę, staram się późno nie jest. Wspomagam się karnityną, hca i chromem.
Zobaczymy.

Posted

Korzystając z okazji chciałam się pochwalić naszym nowym domownikiem, pupilką TZ.

Niestety mamy problem bo domowa kota ma do niej bardzo nieprzyjazny stosunek. Mruczy na nią, bije ją łapką i kolejne próby zblizenia niewiele zmieniają. Mała jest bardzo wystraszona i aktualnie całe dnie spędza sama w pokoju wciśnięta w półkę z książkami.
Jest u nas od czwartku wieczorem.

Posted

Dostałam się na foto przez inną przeglądarkę.
TZ usiłuje mnie przekonać do opery niestety kolejny argument przeciwko.
Spędziłam godzinę myśląc, że to problem z onetem a to problem z przeglądarką raczej.

Dziękuję Malawaszka za pomoc. :)

Posted

[quote name='adda']I to śliczności cały czas w półkę wciśnięte???

To brytyjskie śliczności albo w pólce albo za wersalką wszędzie tam gdzie trudno się dostać chowa. :(
I cały czas taka minka nadąsana. ;)

Posted

Ja się bardzo staram. Noszę ją przytuloną pokazuje dom, delikatnie zapoznaje z domową bandą.
Pewnie jest smutna bo tam gdzie się urodziła miała 30 kotów tej samej rasy od dziadków do zupełnych maleństw.

Posted

Integracja postąpiła na tyle, że Aylin raczej nie boi się już domowników.
Ale w tej chwili siedzi wciśnięta pod łóżkiem. :(
A jak ją wyciągamy, potrzymamy, pogłaskamy i puścimy to ucieka płasko przy ziemi do najbliższej kryjówki.
Kiepsko to wygląda.
Ta kicia ze schroniska jakaś bardziej uspołeczniona była, nie chowała się, rozrabiała od początku.

Posted

Przejdzie jej moja kotka ze shroniska 2 miechy siedział pod łozkiem (ale ona była totalnie dzika) daj jej tydzień :D zarcie robi swoje mozna ją troszkę przkupować żeby sie rozejrzała po domu :D
Trzyamamy patkokociowe kciuki :wink: :fadein:

Posted

Dziękuję Patka wciąż na to liczę bo trochę mnie martwi, że taka jest. Od rana siedzi pod łóżkiem. Domowa kicia ją zaczepiała do zabawy ale dama tylko się przesunęła spod łóżka pod szafkę nocną i to cały jej ruch.

Posted

ALINA NA PRAWDĘ NIE MA SIE CZEGO MARTWIC :D koty bywaja niesmiale dla niej to calkiem nowy swiat daj jej i sobie czas :D
dzidzia malutka jest troszke niepwna i przerażona zobaczysz wszstko za jakis czas się ustabilzuje a potem tylko potłuczone wazony i obgryzione kwiatki bedziesz przed małymi kocimi wariuskami ratować :wink: :D