Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']ha ha ha ..... Wojtecki sam narozrabiał a potem się dziwi ;)

poka te koty ;)

Aluś, jutro...dziś już nie chce mi się grzebać w zdjęciach...leże w łóżeczku i prawie przysypiam

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poświata napisał(a):

Madzia SERDECZNIE gratuluję małej Oleńki:cunao: , niech się zdrowo chowa.... i mocno, mocno całujemy Was obie:loveu:!!!!!!

Asiu, byle do wiosny...Lalunię będziemy golić i już teraz zapraszam na herbatkę, ciacho i ploteczki :beerchug:.

Nawet nie wiesz jak się cieszę,że Cię tu widzę. Zadzwonię w wolnej chwilce wieczorkiem to pogadamy! :-)

Posted

Nie omieszkam skorzystać z zaproszenia:) Tak łatwo mnie się nie pozbędziesz...
I jestem strrraszliwie ciekawa tejkotuni, dasz jej jakies zdjęcie? Ja na NK nie zaglądam...

Pzdr.

Posted

Mudik napisał(a):
Nawet nie wiesz jak się cieszę,że Cię tu widzę. Zadzwonię w wolnej chwilce wieczorkiem to pogadamy! :-)
To znaczy że Mała spokojna, jak daje mamuśce odetchnąć wieczorkiem, i dobrze...tak trzymać

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie omieszkam skorzystać z zaproszenia:) Tak łatwo mnie się nie pozbędziesz...
I jestem strrraszliwie ciekawa tejkotuni, dasz jej jakies zdjęcie? Ja na NK nie zaglądam...

Pzdr.

Postanowione, zaklepane, termin się uzgodni...i nikt się Ciebie pozbywać nie będzie :loveu:

Posted

Pod sam koniec października trafiły do nas maluszki na tymczas, trojaczki powalającej urody, ciut dzikawe, do oswojenia i udomowienia. Maluchy były niesamowite, rozkochiwały w sobie wszystkich. Braciszek i siostrzyczka domki znalazły od ręki, ale że Państwo rudego Dyzia zmieniało adres zamieszkania i byli w trakcie przeprowadzki, May zaklepany siedział sobie u nas na przechowaniu. A Plamcia została tak trochę mu do towarzystwa, domku na gwałt się nie szukało, maluchom było raźniej we dwoje. A potem już nie chciałam szukać domu, Mała jest przeuroczym stworzeniem, takim wychowanym od maleńkości na "moje widzimisie", i jak myślałam że dla kogoś innego będzie taką cudną maskotką, to serce mi pękało. I tak stadko się powiększyło, a że mąż mnie jeszcze z domu nie wymeldował to istny cud....

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Poczytałam jego wątek i doszłam do bardzo obiecującej wiadomości :cool3:

Poświata napisał(a):
Wszelkie zdjęcia i nowinki będę wstawiała w swoim foto-blogu.

A w ogóle to gratulacja ze znalezienia domku :)

Posted

Poświato, duże podziękowania dla Ciebie i Wojteckiego za pomoc. Buźka dla Donya, że zajęła się nim tuż po znalezieniu:)

czekamy na WSZELKIE informacje o Was i o Waszych Tymczasach - Nietymczasach:)

Pzdr.

Posted

Przed chwilą dostałam od Lejka esemeska:

"Piesek powoli przyzwyczaja się do nowego miejsca i do nas. Był u weterynarza, został odrobaczony i zaszczepiony. Z Dragonikiem znalazły wspólny język zabawy i z radością ganiają się po całym ogrodzie. Kotki także traktuje jak kumpli..."

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...