Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

katik napisał(a):
Ale fajnie ćwiczycie :)

ps. pocztówek jeszcze nie wysłałam, bo jakoś tak mam nie podrodze na pocztę, ale juz je noszę w torebce, wiec może niedługo wyślę. :oops:

A u Was jak było? Wy już skończyłyście jakimś egzaminem, czy jeszcze się uczycie?

Spokojnie poczekam, sama wiem jak to z tym pójściem na pocztę bywa :evil_lol:.

aga1215 napisał(a):
sie bojem ..........:placz:
:hmmmm: czyżby to znaczyło że Aga się do mnie w gości wybiera :cool3:?
Aguś Ciebie wpuścimy, ale za szybko nie wypuścimy :evil_lol:.

sylrwia napisał(a):
Poświato a ja tak nieśmiało zpaytam bo mi się przypomniało. A dotarła do Was kartka z końca wakacji od NAS czyli Magda, ja, Cirki i Foryś?:oops:
Ostatnią kartkę dostałam z Ostrowa Wlkp, a potem już nic nie było :shake:, pewnie za ładna była i komuś się do łap przykleiła :mad:.

Mudik napisał(a):
Brawo gratki dziewczyny, buziaki dla Ciebie i mizianko dla Lalki:loveu::loveu::loveu:

Śliczne szkoleniowe fotki:lol::loveu:
Nie podziękuję, żeby nic nie zapeszyć, trochę mam stresa przed tą nową grupą :roll:.
Generalnie Lalka ćwiczy super, ale czasem ma odskoki typu "nie zrobię czegoś, bo nie i już" mimo że już to robiła tylko w innej konfiguracji.
Ot np. w niedzielę jedno z ćwiczeń - wszystkie psy "waruj-zostań" na kole, a my spacerkiem mieliśmy po tym kole do nich przejść. I nie było zmiłuj, jak pies wstał, to od nowa aż do skutku. Ja kółko zrobiłam jako pierwsza :cool3:.
Potem ćwiczenie podobne psy "siad-zostań", a człowieki po kółeczku i do piesków, zrobiłyśmy go jako ostatnie, ze cztery razy do niej wracałam gdzieś z połowy kółka :diabloti:. A wydawałoby się, że cierpliwe czekanie ma już opanowane, bo było sporo ćwiczeń z zostawaniem i przywoływaniem psów po kolei i my zawsze robiłyśmy to ostatnie, więc Lalka stała albo warowała, albo siedziała najdłużej z grupy, bo szkoleniowiec dobrze wiedział że ona wytrzyma i się nie zerwie wcześniej.
No, to tak żeby mnie się nie nudziło, to Lalunia raz tak, raz siak :evil_lol:.

Asiaczek napisał(a):
A ile Was jest w tej "starej" grupie? Bo jakoś z liczeniem się mylę... te ON-ki takie podobne...

pzdr.
W "starej" grupie jest nas 11 sztuk - 4 On-ki, 2 labki, leonbergerka, berneńczyk, westik, bigielek i my.
Do następnej klasy zdał 1 ONek, berneńczyk i my.

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyniosłam Wam zdjęcie z moich zagranicznych wojaży:evil_lol:

Tatry słowackie (okolice Popradu)- ten mały biały domek to stacja kolejki na Łomnice :loveu:

[quote name='"Poświata"']:hmmmm: czyżby to znaczyło że Aga się do mnie w gości wybiera :cool3:?
Aguś Ciebie wpuścimy, ale za szybko nie wypuścimy :evil_lol:.
Może....

Posted

ooo jakie zaległości mi się nazbierały:crazyeye:wszystko przez to żegnanie Twoje:evil_lol: ale już wszystko nadrobione, fotki śliczne:loveu:

licze jednak cały czas na kocurka rudego w całej okazałości;)

Posted

Poświata napisał(a):
A u Was jak było? Wy już skończyłyście jakimś egzaminem, czy jeszcze się uczycie?

My uczymy się już same. Może na wiosnę zdecyduję się zdawać PT. Ale aport wcale nam nie wychodzi. :shake: Z innymi ćwiczeniami nawet jest nieźle :p ale tylko wtedy, jak Magia wie, że mam coś bardzo dobrego w kieszeni. :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Żaden strajk tylko zwyczajnie nie mam czasu :shake:, a jak już mam to zajmuje się czym innym, po prostu...

A skoro już tu wlazłam, to wstawię parę fotek nielicząc na to że tłumy sie rzucą do oglądania :eviltong:

Posted

Fotosik chodzi jak kobyła pod górę :roll::mad:, więc reszta będzie później, o ile będą zainteresowani, bo jak nie, to nie, sama sobie wstawiać nie muszę, mam na dysku:eviltong:.

Posted

Rzucam się pierwsza ciągnąc tłum za sobą :lol:
(Do czego to doszło, do tej pory w ciszy i skupieniu napawałam się pięknem, a teraz ujawniać się muszę pod groźbą pozbawienia tej przyjemności :diabloti: )

Posted

[quote name='lupak']Rzucam się pierwsza ciągnąc tłum za sobą :lol:
(Do czego to doszło, do tej pory w ciszy i skupieniu napawałam się pięknem, a teraz ujawniać się muszę pod groźbą pozbawienia tej przyjemności :diabloti: )Nooo, ciężkie czasy nadeszły :evil_lol:, do czego to podobne żeby zmuszać gości do ujawniania się, oj niedobra Poświatka, niedobra :eviltong:...

Tłum dwóch sztuk oglądających zasłużył na nagrodę :evil_lol:

Posted

Poświata napisał(a):
Nooo, ciężkie czasy nadeszły :evil_lol:, do czego to podobne żeby zmuszać gości do ujawniania się, oj niedobra Poświatka, niedobra :eviltong:...

pewnie, ze niedobra, bo za malo fot wstawia:mad:

sztuka trzecia sie melduje:evil_lol: WIECEJ!:eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha to ja już piąta sztuka :evil_lol: do mnie to takie tłumy nie zaglądają :mad::evil_lol:

juz do ciebie pedze:loveu::evil_lol:

a to kolejny znak, ze ja tu naprawde zagladam:roll:

Posted

lupak napisał(a):
Rzucam się pierwsza ciągnąc tłum za sobą :lol:
No popatrz, i coś drgnęło....

APSA napisał(a):
Stawiam się tłumnie do oglądania :lol:

:multi:

Agnes napisał(a):
pewnie, ze niedobra, bo za malo fot wstawia:mad:

sztuka trzecia sie melduje:evil_lol: WIECEJ!:eviltong:

Nieprawda :shake:, ostatnio było dużo fotek, za to komentarzy mało :eviltong:

Patka napisał(a):
oh ah i ech fotki przepiękne jak zawsze !!!
Patuś kochana :loveu:, sto lat Cię tu nie było, co słychać w Waszym stadku ?

malawaszka napisał(a):
hahaha to ja już piąta sztuka :evil_lol: do mnie to takie tłumy nie zaglądają :mad::evil_lol:
tralalala, u Ciebie to się drzwi nie zamykają :lol:

Mudik napisał(a):
Tofka pomaga w porządkach:evil_lol:. A jak zarosła:-o

Obie z Lalką pomagają :roll:, Tofcia przynosi patyczki, a dużo ich bo drzewa były wycinane, a Laluś jest fanką szyszek, których też u nas nie brakuje :mad:. I obie są niezmordowane w tym pomaganiu :evil_lol:.

eria napisał(a):
ale masz fotogeniczną bestię :loveu: przepiękny kot !
tylko strasznie ruchliwa łazęga z niego, ileż się za nim nałaziłam żeby te parę fotek pstryknąć :lol:.

Posted

No i na koniec pewien rudzielec, o którego Ktoś się ostatnio pytał (nie będę palcami wytykała) i ciekawe czy ten Ktoś przyjdzie fotki obejrzeć :hmmmm:

Fotki takie sobie, bo robione bez flesza, ale jakby co są też i z fleszem.