Poświata Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 katik napisał(a):Ale fajnie ćwiczycie :) ps. pocztówek jeszcze nie wysłałam, bo jakoś tak mam nie podrodze na pocztę, ale juz je noszę w torebce, wiec może niedługo wyślę. :oops: A u Was jak było? Wy już skończyłyście jakimś egzaminem, czy jeszcze się uczycie? Spokojnie poczekam, sama wiem jak to z tym pójściem na pocztę bywa :evil_lol:. aga1215 napisał(a):sie bojem ..........:placz: :hmmmm: czyżby to znaczyło że Aga się do mnie w gości wybiera :cool3:? Aguś Ciebie wpuścimy, ale za szybko nie wypuścimy :evil_lol:. sylrwia napisał(a):Poświato a ja tak nieśmiało zpaytam bo mi się przypomniało. A dotarła do Was kartka z końca wakacji od NAS czyli Magda, ja, Cirki i Foryś?:oops: Ostatnią kartkę dostałam z Ostrowa Wlkp, a potem już nic nie było :shake:, pewnie za ładna była i komuś się do łap przykleiła :mad:. Mudik napisał(a):Brawo gratki dziewczyny, buziaki dla Ciebie i mizianko dla Lalki:loveu::loveu::loveu: Śliczne szkoleniowe fotki:lol::loveu: Nie podziękuję, żeby nic nie zapeszyć, trochę mam stresa przed tą nową grupą :roll:. Generalnie Lalka ćwiczy super, ale czasem ma odskoki typu "nie zrobię czegoś, bo nie i już" mimo że już to robiła tylko w innej konfiguracji. Ot np. w niedzielę jedno z ćwiczeń - wszystkie psy "waruj-zostań" na kole, a my spacerkiem mieliśmy po tym kole do nich przejść. I nie było zmiłuj, jak pies wstał, to od nowa aż do skutku. Ja kółko zrobiłam jako pierwsza :cool3:. Potem ćwiczenie podobne psy "siad-zostań", a człowieki po kółeczku i do piesków, zrobiłyśmy go jako ostatnie, ze cztery razy do niej wracałam gdzieś z połowy kółka :diabloti:. A wydawałoby się, że cierpliwe czekanie ma już opanowane, bo było sporo ćwiczeń z zostawaniem i przywoływaniem psów po kolei i my zawsze robiłyśmy to ostatnie, więc Lalka stała albo warowała, albo siedziała najdłużej z grupy, bo szkoleniowiec dobrze wiedział że ona wytrzyma i się nie zerwie wcześniej. No, to tak żeby mnie się nie nudziło, to Lalunia raz tak, raz siak :evil_lol:. Asiaczek napisał(a):A ile Was jest w tej "starej" grupie? Bo jakoś z liczeniem się mylę... te ON-ki takie podobne... pzdr. W "starej" grupie jest nas 11 sztuk - 4 On-ki, 2 labki, leonbergerka, berneńczyk, westik, bigielek i my. Do następnej klasy zdał 1 ONek, berneńczyk i my. Quote
aga1215 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Przyniosłam Wam zdjęcie z moich zagranicznych wojaży:evil_lol: Tatry słowackie (okolice Popradu)- ten mały biały domek to stacja kolejki na Łomnice :loveu: [quote name='"Poświata"']:hmmmm: czyżby to znaczyło że Aga się do mnie w gości wybiera :cool3:? Aguś Ciebie wpuścimy, ale za szybko nie wypuścimy :evil_lol:. Może.... Quote
Mudik Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Aga przepiękna fotka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Poświata Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 aga1215 napisał(a):Przyniosłam Wam zdjęcie z moich zagranicznych wojaży:evil_lol: Dzięki Aguś, cudne :loveu:. Quote
Jupi Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ooo jakie zaległości mi się nazbierały:crazyeye:wszystko przez to żegnanie Twoje:evil_lol: ale już wszystko nadrobione, fotki śliczne:loveu: licze jednak cały czas na kocurka rudego w całej okazałości;) Quote
katik Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Poświata napisał(a):A u Was jak było? Wy już skończyłyście jakimś egzaminem, czy jeszcze się uczycie? My uczymy się już same. Może na wiosnę zdecyduję się zdawać PT. Ale aport wcale nam nie wychodzi. :shake: Z innymi ćwiczeniami nawet jest nieźle :p ale tylko wtedy, jak Magia wie, że mam coś bardzo dobrego w kieszeni. :evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 A co tu tak cicho??? :hmmmm: U nas jesy cieplutko:eviltong: + 20 st :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Poświato, niedługo minie miesiąc, jak się ostatni raz do nas odzywałaś... Znowu jakis strajk? Pzdr. Quote
Katerinas Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Witaj Poświatko Ależ ona urosła :crazyeye::crazyeye:http://images27.fotosik.pl/281/5f26803f60450b64.jpg Quote
Poświata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Żaden strajk tylko zwyczajnie nie mam czasu :shake:, a jak już mam to zajmuje się czym innym, po prostu... A skoro już tu wlazłam, to wstawię parę fotek nielicząc na to że tłumy sie rzucą do oglądania :eviltong: Quote
Poświata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Fotosik chodzi jak kobyła pod górę :roll::mad:, więc reszta będzie później, o ile będą zainteresowani, bo jak nie, to nie, sama sobie wstawiać nie muszę, mam na dysku:eviltong:. Quote
lupak Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Rzucam się pierwsza ciągnąc tłum za sobą :lol: (Do czego to doszło, do tej pory w ciszy i skupieniu napawałam się pięknem, a teraz ujawniać się muszę pod groźbą pozbawienia tej przyjemności :diabloti: ) Quote
APSA Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Stawiam się tłumnie do oglądania :lol: Kocia cudo :loveu: . Quote
Poświata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='lupak']Rzucam się pierwsza ciągnąc tłum za sobą :lol: (Do czego to doszło, do tej pory w ciszy i skupieniu napawałam się pięknem, a teraz ujawniać się muszę pod groźbą pozbawienia tej przyjemności :diabloti: )Nooo, ciężkie czasy nadeszły :evil_lol:, do czego to podobne żeby zmuszać gości do ujawniania się, oj niedobra Poświatka, niedobra :eviltong:... Tłum dwóch sztuk oglądających zasłużył na nagrodę :evil_lol: Quote
Agnes Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Poświata napisał(a):Nooo, ciężkie czasy nadeszły :evil_lol:, do czego to podobne żeby zmuszać gości do ujawniania się, oj niedobra Poświatka, niedobra :eviltong:... pewnie, ze niedobra, bo za malo fot wstawia:mad: sztuka trzecia sie melduje:evil_lol: WIECEJ!:eviltong: Quote
Patka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 oh ah i ech fotki przepiękne jak zawsze !!! Quote
malawaszka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 hahaha to ja już piąta sztuka :evil_lol: do mnie to takie tłumy nie zaglądają :mad::evil_lol: Quote
Agnes Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha to ja już piąta sztuka :evil_lol: do mnie to takie tłumy nie zaglądają :mad::evil_lol: juz do ciebie pedze:loveu::evil_lol: a to kolejny znak, ze ja tu naprawde zagladam:roll: Quote
Mudik Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Tofka pomaga w porządkach:evil_lol:. A jak zarosła:-o Quote
Poświata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 :-o ojejciu ile gości:multi:, aż się w liczeniu pomyliłam :hmmmm: Quote
eria Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 http://images48.fotosik.pl/30/e2082c04cbf820d8.jpg ale masz fotogeniczną bestię :loveu: przepiękny kot ! Quote
Poświata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 lupak napisał(a):Rzucam się pierwsza ciągnąc tłum za sobą :lol: No popatrz, i coś drgnęło.... APSA napisał(a):Stawiam się tłumnie do oglądania :lol: :multi: Agnes napisał(a):pewnie, ze niedobra, bo za malo fot wstawia:mad: sztuka trzecia sie melduje:evil_lol: WIECEJ!:eviltong: Nieprawda :shake:, ostatnio było dużo fotek, za to komentarzy mało :eviltong: Patka napisał(a):oh ah i ech fotki przepiękne jak zawsze !!! Patuś kochana :loveu:, sto lat Cię tu nie było, co słychać w Waszym stadku ? malawaszka napisał(a):hahaha to ja już piąta sztuka :evil_lol: do mnie to takie tłumy nie zaglądają :mad::evil_lol: tralalala, u Ciebie to się drzwi nie zamykają :lol: Mudik napisał(a):Tofka pomaga w porządkach:evil_lol:. A jak zarosła:-o Obie z Lalką pomagają :roll:, Tofcia przynosi patyczki, a dużo ich bo drzewa były wycinane, a Laluś jest fanką szyszek, których też u nas nie brakuje :mad:. I obie są niezmordowane w tym pomaganiu :evil_lol:. eria napisał(a):ale masz fotogeniczną bestię :loveu: przepiękny kot ! tylko strasznie ruchliwa łazęga z niego, ileż się za nim nałaziłam żeby te parę fotek pstryknąć :lol:. Quote
Poświata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 No i na koniec pewien rudzielec, o którego Ktoś się ostatnio pytał (nie będę palcami wytykała) i ciekawe czy ten Ktoś przyjdzie fotki obejrzeć :hmmmm: Fotki takie sobie, bo robione bez flesza, ale jakby co są też i z fleszem. Quote
Asiaczek Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ja tez się melduję i czekam na fotki dalszej części stada... A u mnie - baski-bobaski...:loveu: Pzdr. Quote
Recommended Posts