Mudik Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Właśnie HALOOOO:helo::helo::motz::motz::czytaj: Quote
aga1215 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='sylrwia']Maja urlop i czas dla siebie :eviltong: No właśnie:eviltong: ;):loveu: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ale to nie usprawiedliwia zapominania logowania się na DGM... Pzdr. Quote
aga1215 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :comp26: Mam nadzieję, że jesteście na wczasach i baaaaardzo dobrze wypoczywacie :hand: :loveu: Quote
LeCoyotte Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Asiaczek napisał(a):Ale to nie usprawiedliwia zapominania logowania się na DGM... Pzdr. mi to usprawiedliwienie w zupelnosci wystarcza:evil_lol: w koncu czasami trzeba od wszystkiego odpoczac:cool3: Quote
Poświata Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Cześć i czołem. Nigdzie nie wyjeżdżałam, mąż urlop spędzał w domu na łonie rodziny. Robiło się to i owo... Od dogo uzależniona nie jestem, więc daje się wytrzymać bez logowania :eviltong:. Zdjęć prawie nie mam, bo.... nie chciało mi się ich robić :shake:, ot leń gigant mnie dopadł :roll:... ostatnia róża w tym roku i pierwsze już wrzosy a tak zdarza nam się leniuchować coraz częściej :loveu:. Buziaki dla wszystkich... Quote
Asiaczek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A jak tam drzewka stoją, domek stoi po wichurach? Nie daj Boshe jakieś straty??? Pzdr. Quote
Alicja Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 :multi::multi::multi:widziałam tego który Cię dopadł http://images28.fotosik.pl/266/98768305d14d6f12.jpg pozdrówkujemy :hand: Quote
Poświata Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='aga1215']Ufff, nie wywiało Was wczoraj:multi: [quote name='Asiaczek']A jak tam drzewka stoją, domek stoi po wichurach? Nie daj Boshe jakieś straty??? Pzdr. Dziewczyny, u nas było cichutko i spokojnie, ani wichur żadnych, burza taka zupełnie normalna - szalała nad Warszawą, nas tylko liznęła boczkiem, deszcz też wcale nie obfity. Wojtek zadzwonił z Moskwy w piątek wieczorem, że nad Polską jakieś kataklizmy szaleją, a ja zdziwiona, bo u nas jak u Pana Boga za piecem. Dopiero jak włączyłam telewizornie to mnie zszokowało, o niczym wcześniej nie wiedzałam :crazyeye:. Ale noc z piątku na sobotę profilaktycznie spędziliśmy z dziećmi na kupie w gabinecie, że w raze jakby co, to do piwnicy bliżej. [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:widziałam tego który Cię dopadł http://images28.fotosik.pl/266/98768305d14d6f12.jpg pozdrówkujemy :hand:prawda że fajny ? Takiego lenia, to człowiek nawet nie chce się pozbywać. A leniuchujemy w konfiguracjach różnych, nareszcie mam kota pieszczocha,co to na człowieka sam włazi :cool3:, Barysiek ['] był taki sam, nie na darmo uwielbiam miaukuny :loveu:. Quote
aga1215 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Rudzielec Cię spacyfikował:evil_lol: Ładne masz wrzośce, u nas jeszcze nie kwitnął.... Quote
Poświata Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Prawie :evil_lol:, jak przyjdzie i się uwali na kolankach z włączonym motorkiem, to odkładam wszystko inne i się relaksujemy :loveu:. Szykujemy się z Lalką na szkolenie. Zaczęłyśmy od coraz dłuższych spacerków, bo niestety do ośrodka szkoleniowego mamy kaaaaaaaawał drogi a jakoś musimy sie dostać :roll:. I nastrajam się psychicznie na przejazd z Lalką wukadką, kiedyś wreszcie trzeba zacząć :oops::lol:. I w ogóle dzień się skrócił, roboty jak zwykle masa, lada moment szkoła się zacznie, muszę zbierać siły :cool3:. Teraz u mnie to już właściwie tylko wrzosy kwitną, parę kwiatków na młodym żółtym milinie, trochę języczków, no i dopatrzyłam się jeszcze kilku różanych pączków. Quote
malawaszka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 cudne foteczki :loveu::loveu::loveu: wygląda mi to na nowy aparat? :hmmmm: :loveu: Quote
Poświata Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 malawaszka napisał(a):cudne foteczki :loveu::loveu::loveu: wygląda mi to na nowy aparat? :hmmmm: :loveu: A nie, bo to ten stary, pięcio- czy sześcioletni, co to w grudniu przed świętami się zbuntował i miesiąc był w naprawie. Nowy owszem jest, ale z Wojtkiem w Moskwie. A co :razz:? Foty piękniaste :cool3: ? Się pewnie fotograf po milionowej focie wreszcie wyrabia :evil_lol: :eviltong:. Quote
Mudik Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Pięknaaaa:loveu::loveu::loveu: http://images41.fotosik.pl/2/b4ed55f7921c6f14.jpg W ogóle jak miło znów Cie widziec fotki piekne, zazdroszczę białego wrzosu, koty wymiatają, dziewczynki Ci zarosły:cool3::razz: U nas fotki z seminarium w Czechach Quote
Asiaczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Kocio!:loveu: http://images38.fotosik.pl/2/c2df26d04e0f7b0e.jpg Pzdr. Quote
Alicja Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Tak się staram być na bieżąco ale przy takiej ilości galerii do odwiedzenia nie zawsze jestem na czas :oops:...ale dziś mi się trafiło :loveu:....takie fotaski .... U nas na bezludziu też cudnie wrzosy kwitną ....są takie obfite .... ale przy Ozzym trudno ufocić , bo zaraz sprawdza co ja fotografuje :evil_lol:... powiem ci ze podziwiam ten TWÓJ AZYL :loveu:...chyba teraz jesteś szczęśliwa :loveu:;) Quote
eria Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ale Lalka wydoroślała, super wygląda:loveu: jak jeszcze będzie ufryzowana to już w ogóle miodzio:loveu: Quote
Recommended Posts