Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Wojtecki ...ty to czytasz i nie grzmisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:co Twoja połówka wyprawia ;)z jajkami :razz::razz:

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

Wojtecki nie grzmi, bo pewnie walizę pakuje :cool3:... już jutro przyjeżdża na święta :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:.

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Poświata']

Wracam do klejenia jajek....:scared:

:hmmmm:

Skończyłaś?:-D na dziś skończyłam zabawę jajkami :evil_lol:.

Wyszło to mniej wiecej tak...

Resztą fotek dokumentujacych mękę tworzenia zanudzę Was jutro :eviltong:.

Posted

[quote name='Mudik']Żądam fot jak, z płaskiego dla mnie steropianu, wyszło taaakie jajo!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye:

[quote name='Justa']oszukaniec :turn-l:
Oj Wy, niedowiarki jedne, jaja ze styropianu nie widziały....
No takie zwykłe jajowate jajo :evil_lol:

Posted

Nooooo nie - normalnie oniemiałam....:crazyeye:
Jak ja lubię takie własnoręcznie robione ozdoby i bibelotki. Pudełko na chusteczki rewelacyjne! Jajka też! Deseczka - cudo, noooo - wszystko fajne! Śliczne, śliczne, śliczne!!!

Ale się cieszę, że Ty się cieszysz, Poświatko, że Twój mężulek przyjeżdża na święta:multi:!

Posted

Melduję się, jaja widziałam, toaletke widziałam (jestem zachwycona!!!):loveu:), Wojtecki rzeczywiscie sie wczoraj pakował. A przynajmniej tak mówil przez telefon. Postępy w jęz. rosyjskim robi...:evil_lol:

Otwórz jakis sklepi internetowy, Kochana. Takie cudeńka i "takie ręce" nie powinny sie zmarnowac!
A ja będe pierwsza klientkę!!! Hahahahah...
Pzdr.

Posted

[quote name='Chandler']Nooooo nie - normalnie oniemiałam....:crazyeye:
Jak ja lubię takie własnoręcznie robione ozdoby i bibelotki. Pudełko na chusteczki rewelacyjne! Jajka też! Deseczka - cudo, noooo - wszystko fajne! Śliczne, śliczne, śliczne!!!

Ale się cieszę, że Ty się cieszysz, Poświatko, że Twój mężulek przyjeżdża na święta:multi:!:multi::multi::multi: Cieszmy się wszyscy razem :evil_lol:.

[quote name='malawaszka']o rany jakie cuda :mdleje:

ooo Wojtecki wraca :multi::multi::multi:Nie wraca :shake:, w gości tylko przyjeżdża:cool3:.

[quote name='Mudik']Iiiiiiii acha!!!!!!!!! a ja myślałam ,że sama te jaja wycinasz ze steropianu a je się kupuje ,tak? Swietne!Się kupuje i to w różnych wielkościach, a potem można je ozdabiać jak się chce, technika dowolna.

[quote name='Asiaczek']Melduję się, jaja widziałam, toaletke widziałam (jestem zachwycona!!!):loveu:), Wojtecki rzeczywiscie sie wczoraj pakował. A przynajmniej tak mówil przez telefon. Postępy w jęz. rosyjskim robi...:evil_lol: Ty z nim pa ruski gawariła :-o???

[quote name='Asiaczek']Otwórz jakis sklepi internetowy, Kochana. Takie cudeńka i "takie ręce" nie powinny sie zmarnowac!
A ja będe pierwsza klientkę!!! Hahahahah...
Pzdr.Eeeee, ja to tak sobie dłubię na użytek domowy, w interetowych galeriach to dopiero cudeńka są :-D.
Ale strasznie mnie korci żeby otworzyć taki sklep dla kreatywnych - art. o do szydełkowania, i do drutowania, i do malowania, i do dekupażu ..... I może połączyć to z mini galerią :hmmmm:.

Miłego dnia wszystkim.... :multi:

Posted

Poświatko

Pozwolisz, że jeszcze wtrące dwa słówka na temat strzyżenia i trymowania. Nie mam i nigdy nie miałam sznaucera. Ale w całej tej dyskusji to co najbardziej mnie zraziło to krzyk.
gassira i Ka-Vanga ... Ja rozumiem Wasze oburzenie ale po co od razu krzyczeć? Wstawianie miliona wykrzykników jest naprawdę mało kulturalne.

Poświata wybrała strzyżenie. I już. Włos odrośnie. A jeśli już zawsze będzie ją strzygła to co? Ważne, że pies jest szczęśliwy i kochany :-)

Poświatko
Jakie Ty cuda wyczyniasz z tymi kwiatuszkami na toaletce, jajach itp. :-) :loveu:

Asiaczek napisał(a):
Otwórz jakis sklepi internetowy, Kochana. Takie cudeńka i "takie ręce" nie powinny sie zmarnowac!
Popieram :-)

Ja niestety czasu nie mam na takie rzeczy :sad: Ale uwielbiam takie różne kolorowe i słodkie "pierdółki" :-)

Posted

Oooo, Poświata, widze, że na twoim zadupiu taka sama pogoda, jak na moim :evil_lol: Wczorja była prawdziwa burza śnieżna, a to co napadało od razu zamieniało się w breję :angryy:

A pomysł na biznes fajny! Masz smykałkę do takich dłubaninek, wychodzą ci świetnie, czemu więc nie połączyć przyjemnego z pożytecznym? :cool3:

Posted

Mówisz, że wiosnę mamy :hmmmm:, jakoś tego za oknem nie widać :angryy:.
Mokro, breja, śnieg i pod nogami i na łeb leci :mad:.
Kfiatuszki i pączuszki mi pomarzną :roll:.
Mam w planach odpalenie ogniska i spalenia marzanny :diabloti:, którą zaraz każę dzieciom zrobić, może to coś pomoże :niewiem:.