Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieńdoberek :-D
:lol!: ani się nie zgubiła, :lol!: ani nic mnie nie zjadło (nie licząc komarów :mad: ) ino robota się na mnie rzuciła i tak do samiutkiego wieczora.
Teraz zaraz ruszamy do Warszawy z Konradem na zabiegi, wrócę pewnie koło 16, dam dzieciom obiad i zasiąde do komputera. Pogoda dziś nie zachęca do harców w ogrodzie, mężuś w pracy to i na ręce nikt nie będzie patrzył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

PS DAGA TY SPAĆ NIE MOŻESZ :crazyeye: :roll:

Posted

[quote name='Poświata']Dzieńdoberek :-D
:lol!: ani się nie zgubiła, :lol!: ani nic mnie nie zjadło (nie licząc komarów :mad: ) ino robota się na mnie rzuciła i tak do samiutkiego wieczora.
Teraz zaraz ruszamy do Warszawy z Konradem na zabiegi, wrócę pewnie koło 16, dam dzieciom obiad i zasiąde do komputera. Pogoda dziś nie zachęca do harców w ogrodzie, mężuś w pracy to i na ręce nikt nie będzie patrzył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

PS DAGA TY SPAĆ NIE MOŻESZ :crazyeye: :roll:

Zabłądziła w ty Warszawie czy cu??? :hmmmm:

Posted

[quote name='Asiaczek']Warszawa - duże miasto...:lol:
Pzdr.
Podobno już nie :shake: - słyszałam, że wyjechały 4 osoby, 2 psy, 2 koty, królik i świnka morska

....... burza do nas nadciąga .......:placz:

Posted

[quote name='aga1215']Zabłądziła w ty Warszawie czy cu??? :hmmmm:

[quote name='Asiaczek']Warszawa - duże miasto...:lol:
Pzdr.Śmiejcie się, śmiejcie :nono: .
Wróciliśmy po 17, bo poszliśmy "po drodze" do CH i obkupiłam dzieci w pzrybory szkolne. Wracaliśmy do domu obładowani jak wielbłądy :mdleje:. Zanim zrobiłam obiado-kolację, zanim zjedliśmy zrobiła się 18, potem obejrzałam dla relaksu film (co mi się w Podkowie rzadko zdaża :roll: ), potem dzieci sprzątały klatki królikom a ja siedzialam z nimi (królikami) w łazience i socjalizowałam towarzystwo. Potem wrócił Wojtecki, zaraz potem przyszedł Pan do pieca, bo wczoraj coś się schrzaniło, po kilkugodzinnej awarii prądu i nie mamy ciepłej wody :angryy: . I od jakiegoś czasu Wojtek z Panem Piecowym siedzą w piwnicy, a ja doglądam czy aby napewno naprawiają piec a nie sprawdzają moc winka ;) :evil_lol: .
No i nim człowiek się obejrzał dawno po 21....
Nie wiem czy mi się doba skurczyła czy cuś :shake: :placz: .
Jutro znowu do Warszawy na zabiegi, więc nie spodziewajcie się mnie rano :oops: :lol: .

Posted

Jesteś :multi: :multi: :multi:
Już dawno odkryłam zależność "długość doby jest wprost proporcjonalna do wielkości miejscowości" ;)

Cuś mało tych fotek :hmmmm:
btw .....a burza krąży:placz:

Posted

[quote name='aga1215']Jesteś :multi: :multi: :multi:
Cuś mało tych fotek :hmmmm:

Tofii pilnująca

...trochę roślinek...

takie widoki ma Gabrysia leżąc na łóżku...

i na koniec artystyczny motylek ...

Posted

Asiaczek napisał(a):
...pewnie działka jest tak duża, że Toffi pilnuje się "maminej spódnicy", coby nie zginąć w buszu...
Pzdr.
:evil_lol: mniej więcej tak o wygląda :evil_lol:

anetta napisał(a):
Ale piękny motyl :iloveyou:

Mniam, mniam, to sa te...no...jagody? kalifornijskie?
Mniam mniam - borówka kalifornijska... i mamy zamiar dosadzić krzaczorów...

Posted

W związku z tym że sobota coraz bliżej, a pogoda ma nie być upalna, zapowiadają całe 16 stopni :roll: , uprzejmie proszę u ubranie się w ciepłe kurtki, sweterki i gatki - w razie gorącej atmosfery zdjąć ciucha z siebie zawsze można :evil_lol: .

Posted

Jeszcze raz dziękuję za przemiły wieczór w przemiłym towarzystwie i przepięknym otoczeniu :multi: :multi: :multi:
Jestem obżarta, jak bąk!!! :mdleje:

Posted

Ja też cieplutko dziękuję za:
- Gabi za gościnne otworzenie bramy i pilnowanie Toffiski, abysmy nie ogłuchli podczas spotkania,
- Konradowi za piękne przywitanie i pomoc Kucharzowi,
- cudowny wieczór, nawet za lekki deszczyk, bez którego siedzielibyśmy do godzin rannych na działce u Poświat,
- cudowne jedzonko, którego nie dało się przejeść (chyba trzeba zrobić ripley, ci?)
- Kucharzowi za cierpliwe kucharzenie i pilnowanie grilla, aby nie zagasł, jako te domowe ognisko,
- dogom za cierpliwość przy naszych głaskadełkach,
- Poświacie (psiowej) za pilnowanie nagle powiększonego stada,
- Milce i Dymkowi za to, że dały się niektórym pogłaskać a wszystkim pooglądać z daleka,
- Czoko, Sabina1, Asher, Pika, Corona, Donya - za możliwość poznania się i porozmawiania ; niestety, w miłym towarzystwie, czas tak szybko leci...

Pzdr.