aga1215 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Poświata napisał(a):Po sobocie będzie więcej, wybieramy się z wizytą i aparatem :-D . Po mału widać już charakterki, Hodowczyni ma swoje spostrzeżenia, więc nie pozostaje nic innego, jak wybrać już tę naszą :multi: . Poświata napisał(a):Nooooooo, dzisiaj jadę wybierać, a Ty jutro już będziesz miala niniusia w domu. Chyba Ci zazdroszczę, mimo tych nerwów i stresa :lol: :razz: . no i ???????????????????????? Quote
Poświata Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='sylrwia']I na kogo wypadło?? Wiadomo juz?:razz: [quote name='mmbbaj'] Kiedy nam przedstawisz swoją małą dziewczynkę? :lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:oj która to ...która;) [quote name='aga1215']no i ???????????????????????? Wybór dokonany, przedstawiam Wam naszą dziewczynkę Toffifee ASPEKT, na fotce z siostrzyczką ps. reszta fotek jutro Quote
mmbbaj Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Poświata']Wybór dokonany, przedstawiam Wam naszą dziewczynkę Toffifee ASPEKT, na fotce z siostrzyczką ps. reszta fotek jutro Nooooooooooooo, jest rozkoszna :loveu: A pysio ma dość zdecydowany, żadna z niej gapa, wie czego chce ;) Oj będzie się działo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gratuluję wam kochani nowego członka rodzinki :Cool!: A Tofi niech się dobrze chowa :drinking:I czekam na więcej zdjęć :multi: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :multi:fajnie Tofeefee ;)tak słodziakowo .A jakie cechy wskazały ze to własnie ONA:p Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Tofinka = Doginka... Mordeczka Słodyczkowata! Czekamy na dalsze zdjęcia... Pzdr. Quote
PIKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Fajne slodziaszki :loveu: A Toffi to ktora ta ze strzałka, czy bez ? :lol: Bo zapomnialam a szukać mi sie nie chce :oops: Quote
mmbbaj Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 PIKA napisał(a): A Toffi to ktora ta ze strzałka, czy bez ? :lol: Bo zapomnialam a szukać mi sie nie chce :oops: Szukać nie musisz, wystarczy jak zobaczysz zdjęcie na tej stronie i masz jak wół napisane, która to Tofi :p... :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :multi: :multi: :multi: :loveu: Śliczna!!!!!!!!!!! Quote
Poświata Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:fajnie Tofeefee ;)tak słodziakowo .A jakie cechy wskazały ze to własnie ONA:p Przypodobała się mojemu mężowi, uśmiechnęła się .... ... i już :evil_lol: . Quote
Poświata Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 mmbbaj napisał(a):Nooooooooooooo, jest rozkoszna :loveu: A pysio ma dość zdecydowany, żadna z niej gapa, wie czego chce ;) Oj będzie się działo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gratuluję wam kochani nowego członka rodzinki :Cool!: A Tofi niech się dobrze chowa :drinking:I czekam na więcej zdjęć :multi:Gratulacje przyjęte :-D , za resztę miłych słów nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :lol: :buzi: Asiaczek napisał(a):Tofinka = Doginka... Mordeczka Słodyczkowata! Czekamy na dalsze zdjęcia... Pzdr.Zdjęcia będą jeszcze dziś :oops: , sorki ale obowiązki domowe mi weszły w paradę :roll: . PIKA napisał(a):Fajne slodziaszki :loveu: A Toffi to ktora ta ze strzałka, czy bez ? :lol: Bo zapomnialam a szukać mi sie nie chce :oops:Ze strzałką :loveu: sylrwia napisał(a):Super wybór, też mi sie podobała:loveu:Mam nadzieję, że to będzie dobry wybór, dla mnie to zawsze loteria, co też z takiego maluszka wyrośnie :hmmmm: :cool3: . aga1215 napisał(a)::multi: :multi: :multi: :loveu: Śliczna!!!!!!!!!!!Prawda :loveu: :evil_lol: . Quote
Czoko Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Poświata']Przypodobała się mojemu mężowi, uśmiechnęła się .... ... i już :evil_lol: . Gratuluję wyboru Beatko! Ostatnio co jakiś czas na ulicy wydaje mi się ze widzę Cain Terrier - wczoraj podczas jazdy do weta nawet w podobnym kolorze... Nasza misia zastosowała podobną metodę - popatrzyła na meża, przytuliła się i już była jego. Quote
Czoko Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Asiaczek']Czoko - to cairn terrier, nie westie! Pzdr. Asiu! dziękuję - gafę poprawiłam - to koleżanka z działu w pracy ma maleńką białą Westie Albie i stąd pomyłka. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wielkościowo i pod względem temperamentu to te obie rasy są do siebie podobne...:lol: Pzdr. Quote
Poświata Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Asiaczek']Wielkościowo i pod względem temperamentu to te obie rasy są do siebie podobne...:lol: Pzdr.Powiem więcej kiedyś, dawno temu to była jedna rasa. W miotach rodziły się białe cairny, które topiono jako niepelnowartościowe, a potem wyodrębniono jako rasę west highland white terrier. A teraz foteczki :cool3: :loveu: ****** **** ********** **** c.d.n. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ajajaj, super małpeczka!!! (tak, wiem, to cairn terrier!). Pzdr. Quote
mmbbaj Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Beatko, one obie są cudne :loveu::loveu: Dobrze, że mała pomogła w wyborze bo chyba byłoby wam ciężko ;) Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Poświata'] Sama słodycz :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sabina1 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Beatko, piękna sunieczka. Miałam nadzieję, ze to będzie ta jaśniejsza. Gratuluję całemu domowi :loveu: Quote
Poświata Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='mmbbaj']Beatko, one obie są cudne :loveu::loveu: Dobrze, że mała pomogła w wyborze bo chyba byłoby wam ciężko ;)Bo było ciężko, Gabrysi podobała się ta druga, mnie podobały sie obie :loveu: . Ale że Hodowczyni nie chciała dać w promocji dwóch w cenie jednej :shake: :mad: , wkroczył Wojtek i zadecydował , i teraz pewnie będzie JEGO pies :roll: :evil_lol:. ********** Quote
Poświata Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Sabina1']Beatko, piękna sunieczka. Miałam nadzieję, ze to będzie ta jaśniejsza. Gratuluję całemu domowi :loveu:To bedzie ta jaśniejsza, choć u kernów nic nie można powiedzieć na 100% :shake: , bo dorastając potrafią zupełnie zmienić ubarwienie :roll: :evil_lol: . Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Rewelacyjne są te male :loveu: Poświata napisał(a):Przypodobała się mojemu mężowi, uśmiechnęła się ....... i już :evil_lol: . patrz a moj sie nie usmiechal, tylko mnie obszczał :evil_lol: i TZ też na przypieczętowanie :evil_lol: Quote
r_2005 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Poświata, normalnie odjechałam:lol: Ale masz fajnie!!! I Wojtecki nie taki straszny jak go malują:p Quote
Recommended Posts