Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poświata napisał(a):
Po sobocie będzie więcej, wybieramy się z wizytą i aparatem :-D .
Po mału widać już charakterki, Hodowczyni ma swoje spostrzeżenia, więc nie pozostaje nic innego, jak wybrać już tę naszą :multi: .

Poświata napisał(a):
Nooooooo, dzisiaj jadę wybierać, a Ty jutro już będziesz miala niniusia w domu.
Chyba Ci zazdroszczę, mimo tych nerwów i stresa :lol: :razz: .

no i ????????????????????????

Posted

[quote name='sylrwia']I na kogo wypadło?? Wiadomo juz?:razz:

[quote name='mmbbaj'] Kiedy nam przedstawisz swoją małą dziewczynkę? :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:oj która to ...która;)

[quote name='aga1215']no i ????????????????????????

Wybór dokonany, przedstawiam Wam naszą dziewczynkę Toffifee ASPEKT, na fotce z siostrzyczką

ps. reszta fotek jutro

Posted

[quote name='Poświata']

Wybór dokonany, przedstawiam Wam naszą dziewczynkę Toffifee ASPEKT, na fotce z siostrzyczką

ps. reszta fotek jutro

Nooooooooooooo, jest rozkoszna :loveu: A pysio ma dość zdecydowany, żadna z niej gapa, wie czego chce ;) Oj będzie się działo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gratuluję wam kochani nowego członka rodzinki :Cool!: A Tofi niech się dobrze chowa :drinking:I czekam na więcej zdjęć :multi:

Posted

PIKA napisał(a):

A Toffi to ktora ta ze strzałka, czy bez ? :lol: Bo zapomnialam a szukać mi sie nie chce :oops:

Szukać nie musisz, wystarczy jak zobaczysz zdjęcie na tej stronie i masz jak wół napisane, która to Tofi :p... :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:fajnie Tofeefee ;)tak słodziakowo .A jakie cechy wskazały ze to własnie ONA:p
Przypodobała się mojemu mężowi, uśmiechnęła się .... ... i już :evil_lol: .

Posted

mmbbaj napisał(a):
Nooooooooooooo, jest rozkoszna :loveu: A pysio ma dość zdecydowany, żadna z niej gapa, wie czego chce ;) Oj będzie się działo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gratuluję wam kochani nowego członka rodzinki :Cool!: A Tofi niech się dobrze chowa :drinking:I czekam na więcej zdjęć :multi:
Gratulacje przyjęte :-D , za resztę miłych słów nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :lol: :buzi:

Asiaczek napisał(a):
Tofinka = Doginka...
Mordeczka Słodyczkowata!
Czekamy na dalsze zdjęcia...
Pzdr.
Zdjęcia będą jeszcze dziś :oops: , sorki ale obowiązki domowe mi weszły w paradę :roll: .

PIKA napisał(a):
Fajne slodziaszki :loveu:

A Toffi to ktora ta ze strzałka, czy bez ? :lol: Bo zapomnialam a szukać mi sie nie chce :oops:
Ze strzałką :loveu:

sylrwia napisał(a):
Super wybór, też mi sie podobała:loveu:
Mam nadzieję, że to będzie dobry wybór, dla mnie to zawsze loteria, co też z takiego maluszka wyrośnie :hmmmm: :cool3: .
aga1215 napisał(a):
:multi: :multi: :multi: :loveu: Śliczna!!!!!!!!!!!
Prawda :loveu: :evil_lol: .

Posted

[quote name='Poświata']Przypodobała się mojemu mężowi, uśmiechnęła się .... ... i już :evil_lol: .

Gratuluję wyboru Beatko!
Ostatnio co jakiś czas na ulicy wydaje mi się ze widzę Cain Terrier - wczoraj podczas jazdy do weta nawet w podobnym kolorze...
Nasza misia zastosowała podobną metodę - popatrzyła na meża, przytuliła się i już była jego.

Posted

[quote name='Asiaczek']Czoko - to cairn terrier, nie westie!
Pzdr.

Asiu! dziękuję - gafę poprawiłam - to koleżanka z działu w pracy ma maleńką białą Westie Albie i stąd pomyłka.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wielkościowo i pod względem temperamentu to te obie rasy są do siebie podobne...:lol:
Pzdr.Powiem więcej kiedyś, dawno temu to była jedna rasa. W miotach rodziły się białe cairny, które topiono jako niepelnowartościowe, a potem wyodrębniono jako rasę west highland white terrier.

A teraz foteczki :cool3: :loveu:

c.d.n.

Posted

[quote name='mmbbaj']Beatko, one obie są cudne :loveu::loveu: Dobrze, że mała pomogła w wyborze bo chyba byłoby wam ciężko ;)Bo było ciężko, Gabrysi podobała się ta druga, mnie podobały sie obie :loveu: . Ale że Hodowczyni nie chciała dać w promocji dwóch w cenie jednej :shake: :mad: , wkroczył Wojtek i zadecydował , i teraz pewnie będzie JEGO pies :roll: :evil_lol:.

Posted

[quote name='Sabina1']Beatko, piękna sunieczka. Miałam nadzieję, ze to będzie ta jaśniejsza. Gratuluję całemu domowi :loveu:To bedzie ta jaśniejsza, choć u kernów nic nie można powiedzieć na 100% :shake: , bo dorastając potrafią zupełnie zmienić ubarwienie :roll: :evil_lol: .

Posted

Rewelacyjne są te male :loveu:

Poświata napisał(a):
Przypodobała się mojemu mężowi, uśmiechnęła się ....... i już :evil_lol: .

patrz a moj sie nie usmiechal, tylko mnie obszczał :evil_lol: i TZ też na przypieczętowanie :evil_lol: