Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poświata napisał(a):
Zimno, zimno.....
Chyba dam małą podpowiedź, nazwa zaczyna się na W.........
Wrocek? bo chyba nie Wiedeń?

Oj Beatko... ale zabiłaś wszystkim ćwieka tymi zdjeciami :diabloti:

Posted

Gosiek napisał(a):
Wrocek? bo chyba nie Wiedeń?

Oj Beatko... ale zabiłaś wszystkim ćwieka tymi zdjeciami :diabloti:
Chyba nie takiego znowu ćwieka, skoro ledwo do mnie wpadłaś, a już zagadkę zgadłaś :evil_lol: .
Wrocek .

Posted

Poświata napisał(a):
Chyba nie takiego znowu ćwieka, skoro ledwo do mnie wpadłaś, a już zagadkę zgadłaś :evil_lol: .
Wrocek .

hahaha no to niezłe jaja bo... przez Wrocek to ja tylko kilka razy przejeżdżałam jadąc w góry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie wiem czemu od razu pomyślałam ze Wrocek :evil_lol::evil_lol:
dziwne :lol:

a zdjecia piękne... ale co sie dziwic - nie dosć że aparat extra to i czas naświetlania długi i statywik na 100% był w użyciu :razz:

dobrej nocki Beatko

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha no to niezłe jaja bo... przez Wrocek to ja tylko kilka razy przejeżdżałam jadąc w góry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie wiem czemu od razu pomyślałam ze Wrocek :evil_lol::evil_lol:
dziwne :lol:

a zdjecia piękne... ale co sie dziwic - nie dosć że aparat extra to i czas naświetlania długi i statywik na 100% był w użyciu :razz:

dobrej nocki Beatko

:angryy: przed chwilą u Sabiny w topicu zjadło mi wypracowanego posta :mad: :mad: :mad: . Mam dość DGM :angryy: .

Dobranoc Małgosiu

Posted

A czy jest jakiś sposób na powiadomienie, nie wiem, administratorów czy innych zarządzających, ze takie cuda tu się zdarzają? Bo u mnie z kolei komp daje info., że server is too busy... No to chyba coś jest nie tak.:razz:
Pzdr.

Posted

Owszem możesz sobie pisać na "Administracji", ale o ile wiem to tyle co sobie napiszesz. Ponoć cos tam robią z serwerem i stąd taki bałagan od jakiegos czasu. Ale to przestaje byc zabawne :mad: . Ja juz od godziny próbuję wejśc na dogo i dopiero teraz mi się udało :angryy: .

Posted

Ja od ok. tygodnia też mam duże problemy z wejściem. Już nawet staram się nie wchodzić w godzinach "szczytu", ale okazuje się, że ten szczyt, to nawet w środku nocy jest!!!:crazyeye: I to mnie przeraża...
Pzdr.

Posted

No proszę, jakie piękne zwierzaki się pojawiły, dawno nie widziane. Beatko,jak to dobrze, ze się rozkręciłaś. Milunia badzo wyładniałai jakie mapuszyste futerko. A jak się miewa króliczek ? U mnie bliziutko jest sklep Zoo i są dwa króliczki beżowe z czarnmi uszkami rozzuconymi na wszyskie strony, koszatniczki(też lubię) i prosiaczki morskie ,jak strzępki futerka.

Posted

Sabina1 napisał(a):
No proszę, jakie piękne zwierzaki się pojawiły, dawno nie widziane. Beatko,jak to dobrze, ze się rozkręciłaś. Milunia badzo wyładniałai jakie mapuszyste futerko. A jak się miewa króliczek ? U mnie bliziutko jest sklep Zoo i są dwa króliczki beżowe z czarnmi uszkami rozzuconymi na wszyskie strony, koszatniczki(też lubię) i prosiaczki morskie ,jak strzępki futerka.
Króliczek miewa się świetnie, rośnie i rozrabia ile wlezie ;) :evil_lol: . Codziennie wychodzi na spacerki po dziecinnym pokoju i wtedy wszędzie jej pełno :lol: . Chyba jest jej dobrze z nami, mam nadzieję....

do małej drzemki świetnie nadaje się parter łóżka, na który sama nauczyła się wchodzić i schodzić :-o ;

tu oczywiście też na łóżeczku :evil_lol:;

bliskie spotkanie trzeciego stopnia :cool3: ;

i to by było tyle o królisi.

TUTAJ można obejrzeć wszystkie króliczkowe foty

Posted

Poświata napisał(a):
A wiesz co by było gdyby zginął :krach::mad: :angryy: :2gunfire: :x itp. itd. ;) :buzi:

sie nie bojam :multi: :multi: :multi: przyjeżdżaj :multi: :multi: :multi:

Posted

Haaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Okazuje się, że jest mnóstwo fot Moniki, Miluni, a pewnie i Dymka i Baryśka, tylko schowane pod korcem, po jakichśtam fotosikach :angryy: A ja, cholera z domu wyjść nie mogę, bo otwiera się to wszystko w żółwim tępie i jeszcze trzeba powiększać :angryy: :angryy: :angryy: Ale śliczne wszystko i warto. Dziś są moje urodziny i robię co chcę, nic nie załatwię i nic nie kupię. Będę do wieczora siedziała na dogo :multi: :multi: :multi:

Posted

Sabina1;2228803 napisał(a):
Dziś są moje urodziny i robię co chcę, nic nie załatwię i nic nie kupię. Będę do wieczora siedziała na dogo :multi:

Siedź, siedź :multi: :multi: :multi: , jakieś fotki jeszcze powrzucam :lol: .

ps. co do Fotosika, to jest to bardzo wygodne. Mam swoje albumy, w każdej chwili dostęp do nich, i mogę znajomym podawać do nich linki :lol: , same plusy.... Barysiek i Dymcio też mają, wystarczy kliknąc w mojego nicka (po prawej stronie fotek) i wejdziesz do wszystkich moich albumów.

Posted

Poświata - na wystawie w NDM, niestety, nie zrobiłam zdjęć na ringu, ale mam kilka zdjęć zabawowych 2 ogarków. Wstawię je jutro.
A zrobiłam je specjalnie dla Ciebie!:lol:
Pzdr.

Posted

MOI DRODZY,
NAPRAWDĘ NAWET NIE WIEM JAK ZACZĄĆ….

[SIZE=4]NASZ KOCHANY

BAREE….BARYŚ…..BARYNIO….
........BARYSIEK…..BARYŁKA.......

[SIZE=7]NIE ŻYJE !!!!!!

NAGLE , NIESPODZIEWANIE, W DOMU , W TRAKCIE DNIA , PODCZAS ZABAWY,JEGO SERDUSZKO PRZESTAŁO BIĆ

JESTEŚMY WSTRZĄŚNIĘCI I ZAŁAMANI.

Z JEGO ODEJŚCIEM UBYŁO KAWAŁEK NAS

[SIZE=5]NIE WIERZYMY W TO CO SIĘ STAŁO…. CZEKAMY NA JEGO POWRÓT Z JAKICHŚ DOMOWYCH ZAKAMARKÓW,
[SIZE=5]CZEKAMY NA JEGO NIEPOWTARZALNE MRUCZANDO „mmrrraaaauuuu”,
[SIZE=5]NA SPOJRZENIE JEGO PRZEŚLICZNYCH RYSICH ŚLEPIÓW,
[SIZE=5]CZEKAMY ABY SIĘ POŁOŻYŁ OBOK
[SIZE=5]KOGOŚ Z NAS I ŁASKAWIE POZWOLIŁ SIĘ POMIZIAĆ…..

BARYŚKU…. DLACZEGO ŻEŚ NAS OPUŚCIŁ?????????????

• Posted

Kochani - nawet nie wiecie, jak nam, Asiaczkom, smutno...

Widocznie tam, gdzie trafil Barysiek, były ważne sprawy do załatwienia...
    Wam zostawił masę wspomnień, zdjęć...
    I w ten sposób zawsze będzie z Wami...
    Na pewno i na zawsze...

• Pzdr.

• Posted

Beatko, Wojtecki, dzieciaki - nie wiem co powiedzieć :-( to takie niespodziewane odejście :shake: nie potrafię Was pocieszyć... to okropnie niesprawiedliwe - po raz kolejny to powtarzam i będę powtarzać zawsze kiedy odchodzi niczemu nie winne ukochane stworzenie... ['] ['] [']