Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byliśmy w Łazienkach szukać jesieni

zamiast jesieni znaleźliśmy wiosnę *****,
bo jesienią kasztanowsce chyba nie kwitną. Amoże się mylę :hmmmm:.
Potem było już normalnie :lol: , coś tam sobie rosło, coś owocowało, coś kwitło a inne przekwitało.... *****
****** C.d.n.

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tradycyjnie spotkalismy Łazienkowych mieszkańców

**** wiewiórkę,

****** kowalika;

****** sikoreczki;

***** kaczki dziwaczki;

***** i pawie,
które jak to pawie siedziały na gałęziach najwyższego drzewa :evil_lol: .

Posted

bigos napisał(a):
Poświata - piekne łazienkowe;) foteczki:loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu:

Ja Ci odpisałam u siebie, ale widziałam tylko pierwszą część, a tu dużo więcej. No Beatko, jak Wam kowaliki i sikoreczki pzychodzą do rąk,to Wy musicie być ogromnie dobrzy ludzie :loveu: . Ja w Łazienkach co najwyżej miałam przelotny kontakt z wiewiórem :lol: . Bardzo lubię to pokrzykiwanie pawi. Dobrze, że siedziały na drzewie, bo to bardzo niebezpieczne ptaki, zwłaszcza dla dzieci. Mieliście cudowny spacer. A lody były ? Gabrynia jak urosła :loveu:

Posted

Sabina1 napisał(a):
No Beatko, jak Wam kowaliki i sikoreczki pzychodzą do rąk,to Wy musicie być ogromnie dobrzy ludzie :loveu: . Ja w Łazienkach co najwyżej miałam przelotny kontakt z wiewiórem :lol: .
To z mojej łapy jadły :multi: , ale co do mojej dobroci to pewnie nie wszyscy by się z tym zgodzili :mad: ;) .

Sabina1 napisał(a):
Bardzo lubię to pokrzykiwanie pawi. Dobrze, że siedziały na drzewie, bo to bardzo niebezpieczne ptaki, zwłaszcza dla dzieci. Mieliście cudowny spacer. A lody były ? Gabrynia jak urosła :loveu:

A lody były :-D , choć zrobiło się już chłodno :roll:

co by tu wszamać ???

Zdjęć jest faktycznie niewiele, ale poszliśmy późnym popołudniem i nie wiadomo kiedy zaczęło się robić ciemno. Światło do kitu i zdjęcia nie wyszły. Jeśli pogoda dopisze, to powtórzymy spacer w nadchodzący weekend, może zachaczymy też o Bortanik :hmmmm:?

A tak ciemno było ok. 19.30.....

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Poświatko cudne fotki :loveu: :loveu: aż miło się je ogląda :loveu:
Dzięki, wkład całej rodziny nawet tej najmłodszej części :lol: .
aga1215 napisał(a):
no masz, teraz Ta znowu foci sztuczne ptaszki:mad: ;-) :loveu: :loveu: :loveu:
A co ??? Pozazdrościłam niektórym, to se sparwiłam sztuczne ptaszki i będę je nosiła ze sobą na spacerki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

Poświata napisał(a):
Dzięki, wkład całej rodziny nawet tej najmłodszej części :lol: .
A co ??? Pozazdrościłam niektórym, to se sparwiłam sztuczne ptaszki i będę je nosiła ze sobą na spacerki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Beatko - co se zrobiłaś??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol:

Posted

Gabrynia chodzi na tańce :multi: :multi: :multi: To super, ona jest tak proporcjonalnie zbudowana. Może za ileś lat zobaczymy ją w "Tańcu z Gwiazdami ? Jednak mają rację ci, którzy mówią, że Warszawa jest ciemnym miastem. Fotki bardzo nastrojowe, ale stolica powinna być rzęsiście oswietlona prawda?

Posted

aga1215 napisał(a):
Beatko - co se zrobiłaś??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;-) :evil_lol:
Śmiej się śmiej :evil_lol: , se sprawiłam :eviltong: !
Sabina1 napisał(a):
Gabrynia chodzi na tańce :multi: :multi: :multi: To super, ona jest tak proporcjonalnie zbudowana. Może za ileś lat zobaczymy ją w "Tańcu z Gwiazdami ?
Gabrynia, to mówiąc między nami, ma ciut za dużą wagę, a tańce to dodatkowa forma ruchu. Tym bardziej, że w tym semestrze mają tylko 2 x basen i zadnej lekcji w-fu.
A Gabi zobaczymy chyba prędzej w jakimś zespole tanecznym typu "Sabat", bo chodzi na tzw. tańce nowoczesne. Niestety do tańca towarzyskiego w tym wieku brakuje...........chłopaków :-( . Nie mam pojęcia skąd się bierze takich Maseraków ;) :niewiem: . Narazie to ma być zabawa, a jeśli będzie chciała więcej, wtedy będę szukać w lepszych klubach.
Sabina1 napisał(a):
ednak mają rację ci, którzy mówią, że Warszawa jest ciemnym miastem. Fotki bardzo nastrojowe, ale stolica powinna być rzęsiście oswietlona prawda?
Eeeee, chyba nie jest tak źle, może to bardziej wina aparatu, albo naszych nieumiejętności :hmmmm:.

Posted

Beatko, jakie przepiękne fotki :loveu: Och, gdyby tak można tam iść z Bajanem, jakie ładne można by mu było zrobić w takich plenerkach! A swoją drogą to nie bardzo rozumiem dlaczego właściwie nie można :roll: W Arkadii można, w Niborowie można...

Posted

Poświata napisał(a):

Napisał(a) aga1215
Beatko - co se zrobiłaś??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;-) :evil_lol:

Śmiej się śmiej :evil_lol: , se sprawiłam :eviltong: !

Beatko, ja sie tylko martwiłam czy to Cie nie bolało po TYM:razz: ;) :evil_lol:

Posted

piszę tego psta już po raz trzeci :angryy: :angryy: :angryy:

Sabina1 napisał(a):
Beata, skąd wiedziałaś, że ja tak bardzo kocham mosty ? :lol:
Nie wiedziałam :oops: , ale fajnie że Ci sprawiłam przyjemność :multi: ! Zauważyłaś że fotki można powiększyć ?

A kto zgadnie jakie to miasto ???

aga1215 napisał(a):
Beatko, ja sie tylko martwiłam czy to Cie nie bolało po TYM:razz: ;-) :evil_lol:
:calus: :buzi:

Posted

Ja tam nic nie będę zgadywać, bo i tak nie zgadnę...

Ale - wg mnie - Gabi chyba trochę zeszczuplała. Co prawda nadal jest krąglutka, ale tak jakby nieco mniej ma tych krągłości. Czy tylko mi się tak wydaje?

A co do tańców i Gabi, to czyżby chodziła do znanego na Ochocie "Luzika"?

A fotki florkowate - superaste!!!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja tam nic nie będę zgadywać, bo i tak nie zgadnę...
A może właśnie zgadniesz :eviltong: ....

Ale - wg mnie - Gabi chyba trochę zeszczuplała. Co prawda nadal jest krąglutka, ale tak jakby nieco mniej ma tych krągłości. Czy tylko mi się tak wydaje?
Chyba ci się wydaje, ciuchy tego nie mówią .

A co do tańców i Gabi, to czyżby chodziła do znanego na Ochocie "Luzika"?
Pierwsze słyszę :oops: , chodzimy do DK "Rakowiec" na kurs dla początkujących i po raz pierwszy w życiu :lol: . Ale karierę od czegoś trzeba zacząć .

Posted

Budapeszt albo jakieś miasto w Chorwacji?

Co do kursów tańca - moja siostrzenica chodziła onego czasu do DK na Ochocie i tam należała do formacji "Luzik". Bardzo sobie chwaliła te spotkania i nabrała ładnej sylwetki, bo też była troche krągława... Teraz już nie chodzi, szkoła - niestety - ma swoje wymagania.:evil_lol:
Pzdr.