PIKA Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Beatko smaka narobilas tymi zdjeciami :razz: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Smak - smakiem, kotleciki zjedzone... Dobrze, że przede mną tylko jeszcze 1,5 godzinki spaceru z piesakami i.. obiadek: leczo! Mniam, mniam, mniam... Pzdr. Quote
Poświata Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Żeby móc podziwiac takie piękne widoki trzeba było najpierw dojechać..... Quote
Poświata Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Wieczorem dojechali do Splitu, gdzie dzieci po raz pierwszy zamoczyły nogi w Adriatyku Quote
MoniŚ Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Jakie super fotki! :razz: Woda czyściutka, śliczne widoki. Nic tylko pozazdrościć :razz: Quote
Dosia&Borys Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 ach, znam te cudne widoki :loveu: kocham Chorwacje, bylam tam 5 razy :) tylko że na wyspie KRK ;) pozdrawiam Quote
aga1215 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Poświata'] c.d.n niebawem :bye: dobranoc. ale wydzielasz :cool3: Foty śliczne:loveu: Quote
Asiaczek Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='aga1215']ale wydzielasz :cool3: No właśnie! Jakby Ci za to płacili... Poświatko, postaraj się i daj "tego dobrego" trochę więcej! Pzdr. Quote
Poświata Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Asiaczek']Poświatko, postaraj się i daj "tego dobrego" trochę więcej! Pzdr.Mam jeszcze nie obrobione :placz: , a to trochę trwa niestety. Ale postaram się, naprawdę się postaram. Teraz najważniejsze, bo że rodzina wróciłą - wszyscy wiedzą :lol: , że foty będą - wszyscy czekają ;) , ale że nam się rodzina powiększyła - tego nikt nie wie :eviltong: . Oto nowy członek naszej rodzinki Monisia :multi: : :bye: a teraz znikam, wrócę wieczorkiem, chyba :hmmmm:?! Quote
aga1215 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Poświata']Mam jeszcze nie obrobione :placz: , a to trochę trwa niestety. Ale postaram się, naprawdę się postaram. Teraz najważniejsze, bo że rodzina wróciłą - wszyscy wiedzą :lol: , że foty będą - wszyscy czekają ;) , ale że nam się rodzina powiększyła - tego nikt nie wie :eviltong: . Oto nowy członek naszej rodzinki Monisia :multi: : :bye: a teraz znikam, wrócę wieczorkiem, chyba :hmmmm:?! Wpadłam na chwilę coby sie podelektować Chorwacją, a tu figa :shake: :-( Rekompensata=Monisia śliczna:loveu: jak została przyjęta przez resztę stada? Poświata nie poluje na nią??????:crazyeye: .. ale nastawiłam się na Chorwację:shake: ......wracam do szarej rzeczywistości............do wieczorka :bye: dzisiejszego wieczorka :mad: Quote
Gosiek Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 cześć Beatko :p Chorwackie fotki są cudne - zachwycam się nimi i aż mnei w dołku ciśnie bo chciałabym juz tam być :cool1: ale... poczekać trzeba do nastepnych wakacji :roll: Monisia cudna :loveu: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 no , ale nam dawkujesz foty :razz:na szczęście sa fajne:p Monisia rozkoszna :loveu:/ tylko jak ty jeszcze sprowadzisz do domu tego trochę to ja nie dam rady jako ta opiekunka na przyszłoroczne wakacje:cool3:/:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Konrad przy Gabi to jak murzynek Quote
r_2005 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Poświata']nam się rodzina powiększyła Jejjjjjjjjj!!!!!!!!! Monisia jest odjazdowa!!!!!! Śliczności:loveu: Aleś nam niespodziankę zrobiła:lol: Mów, skąd, jak, gdzie...? I czy Wojtecki już się zorientował, że mu członek rodziny przybył:lol: Co koty na Monisię mówią? Poświata, gdzieś Ty, tyle pytań... Quote
MoniŚ Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 No, no... Monisia, jaki imie :D . Kicajek prześliczny :loveu: . A ten nosek czarniutki :D . Przepiękny! :loveu: Pozdrawiamy ;) Quote
Poświata Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='r_2005']Jejjjjjjjjj!!!!!!!!! Monisia jest odjazdowa!!!!!! Śliczności:loveu: Aleś nam niespodziankę zrobiła:lol: Mów, skąd, jak, gdzie...? I czy Wojtecki już się zorientował, że mu członek rodziny przybył:lol: Co koty na Monisię mówią? Poświata, gdzieś Ty, tyle pytań... Niespodziankę to mi zrobiła córcia, jak po przyjeździe dała dwie godziny na zastanowienie się, czy ona może mieć królika "...bo tata się zgodził". A tata się zgodził w nagrodę za grzeczne zachowanie w podróży i na wakacjach. Wojtecki jest świadom, że rodzina się powiększyła, prawie uczestniczył w wybieraniu króliczka. Co prawda królik miał się pojawić, jak Gabi uzbiera na niego pieniążki z kieszonkowego......, ale jak w sklepie pan dał dziecku na kolana królisię i długo cierpliwie o królikach opowiadał, to akcja została przyspieszona :evil_lol: . Decydujące było to że królisia jest oswojona, siedzi na rękach, daje się głaskać itp. itd. Odpadło nam żmudne oswajanie królika :roll: . Dziś jest trzeci dzień jak królica jest z nami, koty już się oswoiły z zapachami i ruchliwością małego stworka. Najciekawsza jest Milka, ale i najbardziej zaczepna. Baryś z ciekawością próbuje pacnąc królika łapką, na co musimy uważać bo i łapa duża i siły też trochę ma :mad: . Dymcio przyjął nowego domownika najspokojniej, owszem podchodzi wącha, koczuje koło klatki, ale nie jest nachalny. Wszystkie czynnie uczestniczą w spacerach Monisi po pokoju dzieci i jest tłok na dywanie i ubaw po pachy.....:cool3: . Chyba musimy powiększyć se chałupę, bo Konradowi marzy się............................................. jaszczurka :-o :roll: : [quote name='MoniŚ']No, no... Monisia, jaki imie :-D . Kicajek prześliczny :loveu: . A ten nosek czarniutki :-D . Przepiękny! :loveu: Pozdrawiamy ;-)Soooooorrryyyyy, ale to królik mojej córy, ja do tego ręki nie przykładam ;) :shake: :lol: . Poza tym może jeszcze z imieniem się coś zmieni :cool3: , zobaczymy. Quote
Poświata Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 No masz, wrażeń mam ostatnio tyle, że zapomniałam napisać, że ta oto Milunia prawdopodobnie wczoraj skończyła roczek . Quote
aga1215 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Poświata']No masz, wrażeń mam ostatnio tyle, że zapomniałam napisać, że ta oto Milunia prawdopodobnie wczoraj skończyła roczek . 100 latek dla Milusi :laola: :laola: btw - będziesz mieć nowy banerek??????? Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Sto lat dla Miluni :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: [quote name='Asiaczek']No właśnie! Jakby Ci za to płacili... Poświatko, postaraj się i daj "tego dobrego" trochę więcej! Pzdr. Jakby jej za to placili to by foty migiem wstawiala :evil_lol: O jaka fajna zabawka? :evil_lol: Poświata befdzie miala na czym trenowac :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Monisia - fest dziewucha!!! Milunia - 100 lat w zdrowiu ze Wspaniałą Rodzinką!!! Moc pieknych "myszowatych" snów!!!:BIG: :laola: :new-bday: :bday: :tort: Pzdr. Quote
Gosiek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 cześć Beatko :buzi: ach jak mi się podoba to ujęcie... słodki maleńki i rozkoszny króliś :loveu: i czający sie na niego kotecek :kociak: no i oczywiście: wszystkiego najlepszego dla Miluni :tort: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cześć Beatko, śliczne zdjęcia z Chorvacji i z utęsknieniem czekamy na jeszcze :multi: a novy domownik przesłodziutki - pamiętam jak rodzicą marudziłam, że kcę króliczka, takie maluśkiego i będe z nim na spaxcerki chodziła na działce :lol: ale jakoś chyba kiepsko prosiłam :lol: a dla kotecki Miluni syskiego najlepszego :multi: Quote
mmbbaj Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Poświata'] :loveu: :loveu: :loveu: miodzio!!! [quote name='Poświata'] Ajjjjj, jakie śliczne dzieci w Chorwacji :loveu: :loveu: , a widoki też śliczne! [quote name='Poświata'] ale że nam się rodzina powiększyła - tego nikt nie wie :eviltong: . Oto nowy członek naszej rodzinki Monisia :multi: : :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , no Beatko jestem w szoku! :lol: Acha! To następna będzie jaszczurka, a...potem? :cool3: A Moniśka prześliczna :loveu: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='mmbbaj'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , no Beatko jestem w szoku! :lol: Acha! To następna będzie jaszczurka, a...potem? :cool3: A Moniśka prześliczna :loveu: będzie jaszczurka?:razz: ale klulicek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
r_2005 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Poświataaa, a ja to Ciebie widziałam jak śmigasz po innych galeriach, a swoją zaniedbujesz:eviltong: Proszę o nowe wieści i zdjęcia zwierzyńca. Gabrysia widać mocno zakochana w wymarzonej Monisi:lol: Quote
Recommended Posts