Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:wiedziałam ....nikt mnie nie koffa :shake:Ależ koffa, koffa, inaczej nie powierzyłby w twoje ręce życia futrzaków :lol: :cool3: .[quote name='aga1215']co tak mało zdjęć???? a te zaległe, ze starych zapasów, co miałas wklejać, jak dzieci wyjadą to gdzie??????????????????? czekam i czekam -:modla: :-( :shake:Mało, bo nie nasze tylko dostane :niewiem:. A z tamtymi, eeeeeeeeeeeee jakoś tak wyszło :oops: :oops: :oops:.........

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale tłumy nas obejrzały :diabloti: .

a co Ty chcesz jak foty wstawiasz po nocy :roll: :evil_lol:

Cześć Beatko :multi:

Posted

[quote name='PIKA']a co Ty chcesz jak foty wstawiasz po nocy :roll: :evil_lol:

Cześć Beatko :multi:Cześć Aga, tralalala, jak chodzę wcześnie spać, to się ze mnie nabijacie :eviltong: :evil_lol: , a jak raz nie poszłam, to akurat co, nikogo nie było na dogo :crazyeye: ??? Nie wydaje mi się :shake: . Godz. 22:58 to podobno jeszcze nie noc :hmmmm:.
A teraz grzecznie się pożegnam, idę z :painting: , a potem :sleep2: .

ps. dzwoniła rodzinka, podobno dzieci są tak stęsknione (za kotami, komputerem i ................ mamą), że mają zamiar wrócić w niedzielę :multi: :multi: :multi: .

Posted

[quote name='Poświata']Cześć Aga, tralalala, jak chodzę wcześnie spać, to się ze mnie nabijacie :eviltong: :evil_lol: , a jak raz nie poszłam, to akurat co, nikogo nie było na dogo :crazyeye: ??? Nie wydaje mi się :shake: . Godz. 22:58 to podobno jeszcze nie noc :hmmmm:.
A teraz grzecznie się pożegnam, idę z :painting: , a potem :sleep2: .

tak wcześnie? :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Poświata napisał(a):
Ależ koffa, koffa, inaczej nie powierzyłby w twoje ręce życia futrzaków :lol: :cool3: .Mało, bo nie nasze tylko dostane :niewiem:. A z tamtymi, eeeeeeeeeeeee jakoś tak wyszło :oops: :oops: :oops:.........

...... może dzisiaj wyjdzie??? :buzi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']To ja proponuje się na wyjazdową opiekunkę zwierzaków :pmus im wyrobić paszporta ;) I prywatny autobus sobie sprawić, bo inaczej się nie da :shake: , tłok okrutny by był :p .
[quote name='Alicjarydzewska']No no to od poniedziałku zasypiesz nas fotami podmienionych dzieci;)Noooooooo :hmmmm:, może nie tak od poniedziałku, najpierw się nimi muszę nacieszyć :cool3: :multi: . W niedzielę to oni raczej późno wrócą :roll: :lol: , Wojtek planuje jechać tylko dwa dni z jednym noclegiem :roll: .

Posted

PIKA napisał(a):
tak wcześnie? :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Widzisz, znowu się ze mnie nabijasz :mad: . Ale nockę miałam fatalną, kotom kompletnie odbiło :angryy: . Więc dziś pójdę spać jeszcze wcześniej :eviltong: .

Posted

aga1215 napisał(a):
Jakie ładne:loveu: i to wszystko sam Konrad robił????????????:crazyeye:
Nie, zdjęcia robiła pani opiekunka, potem przegrała na płytki i każde dziecko dostało pamiątkę z wakacji :cool3: . Pomysł świetny, pierwszy raz się spotkałam z taką inicjatywą :multi: .

Posted

Poświata napisał(a):
Nie, zdjęcia robiła pani opiekunka, potem przegrała na płytki i każde dziecko dostało pamiątkę z wakacji :cool3: . Pomysł świetny, pierwszy raz się spotkałam z taką inicjatywą :multi: .

to tylko panią opiekunke pochwalić za inicjatywę u organizatora obozu:multi: to szkoła organizowała?

Posted

[quote name='aga1215']to tylko panią opiekunke pochwalić za inicjatywę u organizatora obozu:multi: to szkoła organizowała?Pani od przyrody organizowała z panią od informatyki, raczej nie szkoła :shake: . Teraz jest tak, że nauczyciele zakładają własny interes i dorabiają w wakacje. Cały obóz liczył 18 dzieci :evil_lol: , to prawie jak większa familija :evil_lol:.

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:czy ten młodzian aby napewno jest rozbawiony:evil_lol::evil_lol::evil_lol::hmmmm: ten w prawym rogu fotki, napewno :-D :megagrin: .

Posted

[quote name='Poświata']Pani od przyrody organizowała z panią od informatyki, raczej nie szkoła :shake: . Teraz jest tak, że nauczyciele zakładają własny interes i dorabiają w wakacje. Cały obóz liczył 18 dzieci :evil_lol: , to prawie jak większa familija :evil_lol:.

:hmmmm: ten w prawym rogu fotki, napewno :-D :megagrin: .:po tak ten to napewno ....ciekawe po kim ma poczucie humoru , po tatusiu czy po mamusi;)

Posted

hihi przez chwile przeżyłam szok myśląc ze to w chorwacji piasek znaleźli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

piękne zdjecia - i rozbawione dzieciaki i te cudne fale i nastrojowy zachód słonka :loveu::loveu::loveu:

ale ja z utesknieniem czekam na zdjecia z CRO :cool3: