Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:diabloti: w tym momencie mi właśnie dogo wysiadło :mad: . Myślałam że wogóle mi posta wcięło :roll: :lol: .

Ufffffffff, zrobiłam porządek, póki jeszcze mogę i lecę na spacerek

Posted

Poświata napisał(a):
:diabloti: w tym momencie mi właśnie dogo wysiadło :mad: . Myślałam że wogóle mi posta wcięło :roll: :lol: .

:cunao::drink1::laola::drink1::cunao:

Posted

Poświata napisał(a):

Ja porządkowalam caly wczorajszy dzień... to przez brak dogo :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
Gdzieś Ty????????????????????
O 23:34 już smacznie chrapię:oops: :lol:.
Asiaczek napisał(a):
Poświata czeka na MOJE zdjęcia. Pewnie obiecała sobie, że jak ja wstawię pierwsza, to ona jako druga. Hihihi...
Przyznam że na to nie wpadłam, ale wymówka niezła :evil_lol: .

A teraz Panie wybaczą, idę z psem na spacer delektować się pogodą, pochmurnie, cosik powiewa i wilgoć wisi w powietrzu, ciekawe kiedy się uleje :hmmmm: ?

Posted

My też już po spacerku, obeszłyśmy park wkoło. Deszczyk pokropił dość oszczędnie, pod drzewami było zupełnie sucho. Na dworzu jest potworna duchota :mdleje:. Mimo że temperatura przyzwoita jakieś 24 st. to nie ma czym oddychać. Wróciłam do domu lekko padnięta, teraz odsapnę ździebko i biorę się za sprzątanie. Na fotki trzeba będzie troszkę poczekać :oops: :oops: :oops: .

Posted

Poświata napisał(a):
My też już po spacerku, obeszłyśmy park wkoło. Deszczyk pokropił dość oszczędnie, pod drzewami było zupełnie sucho. Na dworzu jest potworna duchota :mdleje:. Mimo że temperatura przyzwoita jakieś 24 st. to nie ma czym oddychać. Wróciłam do domu lekko padnięta, teraz odsapnę ździebko i biorę się za sprzątanie. Na fotki trzeba będzie troszkę poczekać :oops: :oops: :oops: .

iiiii, byś zmieiła kolejność, najpierw fotki, potem odsapka a na końcu sprzątanie

Posted

Poświata napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:kto ci tak nabrudził ,że masz TYLE sprzatania:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:kto ci tak nabrudził ,że masz TYLE sprzatania:razz:
Zwierzyna! futra gubi, kocich kłaków jest wszędzie pełno :mad: , a sprzątam co drugi dzień :oops: .

Posted

Pewnie sama nabrudziła, a teraz opowiada, jaka to ona porzadna, że co drugi dzień sprzata...
Oj, bo Ci jeszcze uwierzymy! Pewnie!
I na zwierzaki zwala! Podła!:diabloti:
pzdr.

Posted

aga1215 napisał(a):
Beata - miałaś dawać zdjęcia z zapasów :cool3: Obiecałaś :-( Gdzieś Ty????????????????????
[B napisał(a):
Alicjarydzewska]:pJa już też po psacerku i popijam kawusię zagryzając drozdżówką z makiem:roll:i czekając na te obiecane .....;-)u Asiaczka już byłam

I co ???
Fotki wstawione, a jak zwykle nikt nie ogląda:mad:.
Dobrze że się nie wygłupiłam i więcej nie wstawiałam:shake: , sama to sobie w folderze obejrzę , nie muszę na forum wrzucać :eviltong: .
Dziś już nie będę miała czasu zaglądać na forum, a jutro się zastanowię :bye: .

Posted

Poświata napisał(a):
I co ???
Fotki wstawione, a jak zwykle nikt nie ogląda:mad:.
Dobrze że się nie wygłupiłam i więcej nie wstawiałam:shake: , sama to sobie w folderze obejrzę , nie muszę na forum wrzucać :eviltong: .
Dziś już nie będę miała czasu zaglądać na forum, a jutro się zastanowię :bye: .

no nie mów, że już poszłas spać :shake:

fotki SUPER :multi::multi: :multi: - tylko jakiś takiś niedosyt czuję :hmmmm:

Posted

o kurka a u mnie 400 stronka

A u mnie też :multi: Beatko :popcorn: A duchota faktycznie okropna! Byłam na mieście i wróciłam uduszona! I nie widziałam tego bombowca :diabloti: , a podobno koło nas latał!
I czemu ty nie masz czasu??? Jak bym była sama to siedziałabym cały czas na dogo :evil_lol: Przynajmniej odpada ci gotowanie, podawanie, zmywanie ;) A fotki oglądałam, są śliczne! Tylko oczywiście muszę się cofnąć, żeby wiedzieć skąd są i kto na nich jest, bo jakoś ja na nich twoich dzieci rozpoznać nie mogę :oops:

Aaaaaa...., pewno Beatka obrus dzierga na szydełku ;)

Posted

:pogląda ogląda ...tylko tyle sie naczekała że cho cho ;)

o kurka a u mnie 400 stronka

u mnie 200 -na :multi:

Alu, zaczęłam świętować u Beaty już w poście 3982 - i NIC :mad:

ooooo - napisałam posta 4000
:cunao: :cunao: :drink1: :cunao: :cunao: :laola: :laola:

Posted

aga1215 napisał(a):
no nie mów, że już poszłas spać :shake:

Nie poszłam spać tylko seriala oglądałam :eviltong:
aga1215 napisał(a):
fotki SUPER :multi::multi: :multi: - tylko jakiś takiś niedosyt czuję :hmmmm:
chcesz jeszcze ? Bo mam dużo, ale takich z dzieciarnią :evil_lol: , widoczków pani dużo nie narobiła :shake: .
:pogląda ogląda ...tylko tyle sie naczekała że cho cho ;-)
Eeeeeeeeeeee tam, od delikatnego przypomnienia i pogonienia, ledwo jeden dzionek minął:roll: :lol: .
mmbbaj napisał(a):
I czemu ty nie masz czasu??? Jak bym była sama to siedziałabym cały czas na dogo :evil_lol: Przynajmniej odpada ci gotowanie, podawanie, zmywanie ;-) A fotki oglądałam, są śliczne! Tylko oczywiście muszę się cofnąć, żeby wiedzieć skąd są i kto na nich jest, bo jakoś ja na nich twoich dzieci rozpoznać nie mogę :oops:
Aaaaaa...., pewno Beatka obrus dzierga na szydełku ;-)
No właśnie, dzierga tylko że narazie próbki bo się na wzór zdecydować nie mogę.
Wczoraj przeczytałam książkę, tak od dechy do dechy, czyli jednego dnia, tak jak lubię najbardziej. Przy dzieciach nijak nie da się czytać w taki sposób :evil_lol: . Jutro wyciągam następną.
Poza tym trzy razy w tygodniu jeżdżę sobie do gabinetu kosmetycznego w celu poprawienia tego i owego;) , jak również w celach relaksacyjnych. A na dogo też sobie posiaduję, tylko nie do końca przymurowana :evil_lol: .
Gosiu, na tych fotach to moje dziecko niewiele akurat widać i pewnie nikt, prócz Agi która zna moją dziatwę osobiście, go nie rozpoznał. Szukać trzeba tylko Konrada, to są foty z obozu w Darłówku:lol: .
aga1215 o godz. 12:24 napisał(a):
puk, puk Beatko :lol: dzionek już dawno wstał a TY????????????????:multi: :multi: :multi:
Ja już też dawno wstałam, tylko mnie nie było :shake: . Wpadłam dopiero co do chałupy, więc foteczki będa niebawem. Oczywiście jeśli ktoś chce je oglądać :eviltong: .

Posted

Poświata napisał(a):

Wczoraj przeczytałam książkę, tak od dechy do dechy, czyli jednego dnia, tak jak lubię najbardziej. Przy dzieciach nijak nie da się czytać w taki sposób :evil_lol: . Jutro wyciągam następną.
Poza tym trzy razy w tygodniu jeżdżę sobie do gabinetu kosmetycznego w celu poprawienia tego i owego;) , jak również w celach relaksacyjnych. A na dogo też sobie posiaduję, tylko nie do końca przymurowana :evil_lol:

Noooo, tak to ja rozumiem :bigok: