Poświata Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 :diabloti: w tym momencie mi właśnie dogo wysiadło :mad: . Myślałam że wogóle mi posta wcięło :roll: :lol: . Ufffffffff, zrobiłam porządek, póki jeszcze mogę i lecę na spacerek Quote
aga1215 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Poświata napisał(a)::diabloti: w tym momencie mi właśnie dogo wysiadło :mad: . Myślałam że wogóle mi posta wcięło :roll: :lol: . Ufffffffff, zrobiłam porządek, póki jeszcze mogę i lecę na spacerek:cunao::drink1::laola::drink1::cunao: Quote
PIKA Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Poświata napisał(a): Ufffffffff, zrobiłam porządek, póki jeszcze mogę i lecę na spacerek Ja porządkowalam caly wczorajszy dzień... to przez brak dogo :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 No właśnie. Dogo coś ostatnio szwankuje; to już trzeci dzień, kiedy są takie dłuuugie problemy... pzdr. Quote
aga1215 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Beata - miałaś dawać zdjęcia z zapasów :cool3: Obiecałaś :-( [CENTER]Gdzieś Ty????????????????????[/CENTER] Quote
Asiaczek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Poświata czeka na MOJE zdjęcia. Pewnie obiecała sobie, że jak ja wstawię pierwsza, to ona jako druga. Hihihi... Pzdr. Quote
Poświata Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 aga1215 napisał(a):Gdzieś Ty???????????????????? O 23:34 już smacznie chrapię:oops: :lol:.Asiaczek napisał(a):Poświata czeka na MOJE zdjęcia. Pewnie obiecała sobie, że jak ja wstawię pierwsza, to ona jako druga. Hihihi... Przyznam że na to nie wpadłam, ale wymówka niezła :evil_lol: . A teraz Panie wybaczą, idę z psem na spacer delektować się pogodą, pochmurnie, cosik powiewa i wilgoć wisi w powietrzu, ciekawe kiedy się uleje :hmmmm: ? Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :pJa już też po psacerku i popijam kawusię zagryzając drozdżówką z makiem:roll:i czekając na te obiecane .....;)u Asiaczka już byłam Quote
Poświata Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 My też już po spacerku, obeszłyśmy park wkoło. Deszczyk pokropił dość oszczędnie, pod drzewami było zupełnie sucho. Na dworzu jest potworna duchota :mdleje:. Mimo że temperatura przyzwoita jakieś 24 st. to nie ma czym oddychać. Wróciłam do domu lekko padnięta, teraz odsapnę ździebko i biorę się za sprzątanie. Na fotki trzeba będzie troszkę poczekać :oops: :oops: :oops: . Quote
aga1215 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Poświata napisał(a):My też już po spacerku, obeszłyśmy park wkoło. Deszczyk pokropił dość oszczędnie, pod drzewami było zupełnie sucho. Na dworzu jest potworna duchota :mdleje:. Mimo że temperatura przyzwoita jakieś 24 st. to nie ma czym oddychać. Wróciłam do domu lekko padnięta, teraz odsapnę ździebko i biorę się za sprzątanie. Na fotki trzeba będzie troszkę poczekać :oops: :oops: :oops: . iiiii, byś zmieiła kolejność, najpierw fotki, potem odsapka a na końcu sprzątanie Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Poświata napisał(a):My też już po spacerku, obeszłyśmy park wkoło. Deszczyk pokropił dość oszczędnie, pod drzewami było zupełnie sucho. Na dworzu jest potworna duchota :mdleje:. Mimo że temperatura przyzwoita jakieś 24 st. to nie ma czym oddychać. Wróciłam do domu lekko padnięta, teraz odsapnę ździebko i biorę się za sprzątanie. Na fotki trzeba będzie troszkę poczekać :oops: :oops: :oops: .:crazyeye::crazyeye::crazyeye:kto ci tak nabrudził ,że masz TYLE sprzatania:razz: Quote
Poświata Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:kto ci tak nabrudził ,że masz TYLE sprzatania:razz:Zwierzyna! futra gubi, kocich kłaków jest wszędzie pełno :mad: , a sprzątam co drugi dzień :oops: . Quote
Poświata Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Czy o takie foty Wam chodziło :hmmmm: c.d.n. niebawem Quote
Asiaczek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:kto ci tak nabrudził ,że masz TYLE sprzatania:razz: Pewnie sama nabrudziła, a teraz opowiada, jaka to ona porzadna, że co drugi dzień sprzata... Oj, bo Ci jeszcze uwierzymy! Pewnie! I na zwierzaki zwala! Podła!:diabloti: pzdr. Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Cześć Beata :multi: Poświata napisał(a): , a sprzątam co drugi dzień :oops: . Tobie to się faktycznie nudzi :crazyeye::evil_lol: Quote
Poświata Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 aga1215 napisał(a):Beata - miałaś dawać zdjęcia z zapasów :cool3: Obiecałaś :-( Gdzieś Ty???????????????????? [B napisał(a):Alicjarydzewska]:pJa już też po psacerku i popijam kawusię zagryzając drozdżówką z makiem:roll:i czekając na te obiecane .....;-)u Asiaczka już byłam I co ??? Fotki wstawione, a jak zwykle nikt nie ogląda:mad:. Dobrze że się nie wygłupiłam i więcej nie wstawiałam:shake: , sama to sobie w folderze obejrzę , nie muszę na forum wrzucać :eviltong: . Dziś już nie będę miała czasu zaglądać na forum, a jutro się zastanowię :bye: . Quote
aga1215 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Poświata napisał(a):I co ??? Fotki wstawione, a jak zwykle nikt nie ogląda:mad:. Dobrze że się nie wygłupiłam i więcej nie wstawiałam:shake: , sama to sobie w folderze obejrzę , nie muszę na forum wrzucać :eviltong: . Dziś już nie będę miała czasu zaglądać na forum, a jutro się zastanowię :bye: . no nie mów, że już poszłas spać :shake: fotki SUPER :multi::multi: :multi: - tylko jakiś takiś niedosyt czuję :hmmmm: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :pogląda ogląda ...tylko tyle sie naczekała że cho cho ;) o kurka a u mnie 400 stronka Quote
mmbbaj Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): o kurka a u mnie 400 stronka A u mnie też :multi: Beatko :popcorn: A duchota faktycznie okropna! Byłam na mieście i wróciłam uduszona! I nie widziałam tego bombowca :diabloti: , a podobno koło nas latał! I czemu ty nie masz czasu??? Jak bym była sama to siedziałabym cały czas na dogo :evil_lol: Przynajmniej odpada ci gotowanie, podawanie, zmywanie ;) A fotki oglądałam, są śliczne! Tylko oczywiście muszę się cofnąć, żeby wiedzieć skąd są i kto na nich jest, bo jakoś ja na nich twoich dzieci rozpoznać nie mogę :oops: Aaaaaa...., pewno Beatka obrus dzierga na szydełku ;) Quote
aga1215 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pogląda ogląda ...tylko tyle sie naczekała że cho cho ;) o kurka a u mnie 400 stronka u mnie 200 -na :multi: Alu, zaczęłam świętować u Beaty już w poście 3982 - i NIC :mad: ooooo - napisałam posta 4000 :cunao: :cunao: :drink1: :cunao: :cunao: :laola: :laola: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Fotki przepiękne :loveu: Ja kcem nad Morze !!! :roll: :lol: Quote
aga1215 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 puk, puk Beatko :lol: dzionek już dawno wstał a TY????????????????:multi: :multi: :multi: Quote
Poświata Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 aga1215 napisał(a):no nie mów, że już poszłas spać :shake: Nie poszłam spać tylko seriala oglądałam :eviltong: aga1215 napisał(a):fotki SUPER :multi::multi: :multi: - tylko jakiś takiś niedosyt czuję :hmmmm:chcesz jeszcze ? Bo mam dużo, ale takich z dzieciarnią :evil_lol: , widoczków pani dużo nie narobiła :shake: .Alicjarydzewska napisał(a)::pogląda ogląda ...tylko tyle sie naczekała że cho cho ;-)Eeeeeeeeeeee tam, od delikatnego przypomnienia i pogonienia, ledwo jeden dzionek minął:roll: :lol: .mmbbaj napisał(a):I czemu ty nie masz czasu??? Jak bym była sama to siedziałabym cały czas na dogo :evil_lol: Przynajmniej odpada ci gotowanie, podawanie, zmywanie ;-) A fotki oglądałam, są śliczne! Tylko oczywiście muszę się cofnąć, żeby wiedzieć skąd są i kto na nich jest, bo jakoś ja na nich twoich dzieci rozpoznać nie mogę :oops: Aaaaaa...., pewno Beatka obrus dzierga na szydełku ;-) No właśnie, dzierga tylko że narazie próbki bo się na wzór zdecydować nie mogę. Wczoraj przeczytałam książkę, tak od dechy do dechy, czyli jednego dnia, tak jak lubię najbardziej. Przy dzieciach nijak nie da się czytać w taki sposób :evil_lol: . Jutro wyciągam następną. Poza tym trzy razy w tygodniu jeżdżę sobie do gabinetu kosmetycznego w celu poprawienia tego i owego;) , jak również w celach relaksacyjnych. A na dogo też sobie posiaduję, tylko nie do końca przymurowana :evil_lol: . Gosiu, na tych fotach to moje dziecko niewiele akurat widać i pewnie nikt, prócz Agi która zna moją dziatwę osobiście, go nie rozpoznał. Szukać trzeba tylko Konrada, to są foty z obozu w Darłówku:lol: .aga1215 o godz. 12:24 napisał(a):puk, puk Beatko :lol: dzionek już dawno wstał a TY????????????????:multi: :multi: :multi:Ja już też dawno wstałam, tylko mnie nie było :shake: . Wpadłam dopiero co do chałupy, więc foteczki będa niebawem. Oczywiście jeśli ktoś chce je oglądać :eviltong: . Quote
mmbbaj Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Poświata napisał(a): Wczoraj przeczytałam książkę, tak od dechy do dechy, czyli jednego dnia, tak jak lubię najbardziej. Przy dzieciach nijak nie da się czytać w taki sposób :evil_lol: . Jutro wyciągam następną. Poza tym trzy razy w tygodniu jeżdżę sobie do gabinetu kosmetycznego w celu poprawienia tego i owego;) , jak również w celach relaksacyjnych. A na dogo też sobie posiaduję, tylko nie do końca przymurowana :evil_lol: Noooo, tak to ja rozumiem :bigok: Quote
Recommended Posts