Poświata Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Beatko ja zawsze oglądam zjęcia :mad: fotki morskie cudne.. choć tylko 2 :razz: dziecię zapiaszczone ... hihi śmieszne :evil_lol: Cześć Małgosiu, fotek będzie więcej jak już rodzinę w podróż wyprawię, mam od groma roboty i nie bardzo czas na zabawę fotkami :oops: . [quote name='Gosiek']zapomniałam Ci wtedy napisać :oops: ze w Dalmacji pogoda jest zawsze - jest i cieplej i bardziej słonecznie .... No, mam taką nadzieję, że na Bol pogoda będzie, przynajmniej tak wszędzie piszą, że to najbardziej słoneczna część Chorwacji. Chciałabym żeby dzieciaki jak najwięcej skorzystały z basenowo morskich atrakcji , tym bardziej że mam wyjątkowo wodolubne stworzonka :cool3: :lol: . Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Poświata napisał(a): No, mam taką nadzieję, że na Bol pogoda będzie, przynajmniej tak wszędzie piszą, że to najbardziej słoneczna część Chorwacji. Chciałabym żeby dzieciaki jak najwięcej skorzystały z basenowo morskich atrakcji , tym bardziej że mam wyjątkowo wodolubne stworzonka :cool3: :lol: . hmm w takim razie oczekuję pełnej relacji względem zdjeć okolicy i wrażeń.. czy jadą pod namiot czy do apartamentów? Quote
Asiaczek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Poświata napisał(a)::crazyeye: O psiakostka, tośmy się nie dogadały :evil_lol: . Mnie tylko chodziło o to, że w galerii ogólnej jest taki przemiał postów, że po dłuższym niezaglądaniu do własnego topicu, odnajduję go np. na 10 stronie galerii, ale tej zbiorczej :evil_lol: . Nastraszyłam Cię ? Sorrrrrrrrrrry :oops: , nie miałam takiego zamiaru :lol: . Nieee tam. Az taka strachliwa to ja nie jestem! A wręcz przeciwnie, jestem "za" sterylizacją. Ale fakt, nie zgadałyśmy się... Ale numer!:lol: Pzdr. Quote
aga1215 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 ale takie jedno małe zdjątko to byś mogła wstawić :buzi: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='aga1215']ale takie jedno małe zdjątko to byś mogła wstawić :buzi::cool3:1 maluteńkie:p Quote
Asiaczek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Albo dwa, w tym jedno dla mnie... I może być maluteńkie. pzdr. Quote
Poświata Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Gosiek napisał(a):hmm w takim razie oczekuję pełnej relacji względem zdjeć okolicy i wrażeń.. czy jadą pod namiot czy do apartamentów?Jadą do ośrodka takiego fuul wypas i ukierunkowanego na opiekę nd dziećmi :evil_lol: , bo przecież ileż dzieci mogą ojcu głowę zawracać, jemu też należy się wypoczynek :evil_lol: . Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Poświata']Jadą do ośrodka takiego fuul wypas i ukierunkowanego na opiekę nd dziećmi :evil_lol: , bo przecież ileż dzieci mogą ojcu głowę zawracać, jemu też należy się wypoczynek :evil_lol: .:razz:no no to tatuńcio wypocznie;) Quote
Poświata Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='aga1215']ale takie jedno małe zdjątko to byś mogła wstawić :buzi:[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:1 maluteńkie:p[quote name='Asiaczek']Albo dwa, w tym jedno dla mnie... I może być maluteńkie.:roll: ach, czegóż ja dla Was nie zrobię Jedno dla Agi :evil_lol: drugie dla Ali :evil_lol: trzecie dla Asiaczka :evil_lol: czwarte gratis :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :cool3:a mniejszych nie było:razz: :lol::lol::lol: Quote
Poświata Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a mniejszych nie było:razz: :lol::lol::lol: Przecież chciałyście - cytuję "małe zdjątko" , "1 maluteńkie" to wstawiłam zgodnie z życzeniem :jumpie: :jumpie: :jumpie: . Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Poświata']Przecież chciałyście - cytuję "małe zdjątko" , "1 maluteńkie" to wstawiłam zgodnie z życzeniem :jumpie: :jumpie: :jumpie: .:razz:oj jaka ty skrupulatna i dokładna jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poświata Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj jaka ty skrupulatna i dokładna jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:No dobra :roll: , ale uprzedzam, że widoczków nie mam, tylko moje dziecię najdroższe :loveu: Tak się zaczęła wyprawa nad wielką wodę.... .... i pierwszy raz kiedy tę wodę się już dopadło :evil_lol: .... cdn :diabloti: ps. moje dziecię to to z czarnymi spodenkami podciągniętymi prawie pod szyję :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :pdziecię poznałam zaraz ;) Aż mi przyjemniej jak popatrzałam jak sobie taplają nóżki w morzu;) Quote
aga1215 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Poświata']:roll: ach, czegóż ja dla Was nie zrobię Jedno dla Agi :evil_lol: drugie dla Ali :evil_lol: trzecie dla Asiaczka :evil_lol: czwarte gratis :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Beatko - napisz proszę :modla: co na tym zdjątku dla mnie jest :niewiem: Quote
Poświata Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Aż mi przyjemniej jak popatrzałam jak sobie taplają nóżki w morzu;) Dodajmy w zimnym morzu, wystarczy dojrzeć sokolim wzrokiem minę Konrada :evil_lol: Quote
Poświata Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 aga1215 napisał(a):Beatko - napisz proszę :modla: co na tym zdjątku dla mnie jest :niewiem:No jak to co :crazyeye: ? Nie widzisz :crazyeye: ? I nie na zdjątku, tylko zdjątko dla Ciebie ! A na zdjątku kawałek mostu rozsuwanego w Darłówku. Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Poświata']Dodajmy w zimnym morzu, wystarczy dojrzeć sokolim wzrokiem minę Konrada :evil_lol: ;) ja myślę ze bardziej dokuczają te kamyczki ;) Quote
aga1215 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Poświata']No jak to co :crazyeye: ? Nie widzisz :crazyeye: ? I nie na zdjątku, tylko zdjątko dla Ciebie ! A na zdjątku kawałek mostu zwodzonego w Darłówku. aaaa, dzięki, dzięki :multi: :multi: :multi: :hmmmm: ciekawe, jak też ten most wyglada :niewiem: Quote
Poświata Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: ciekawe, jak też ten most wyglada :niewiem: Mniej więcej tak Quote
aga1215 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Poświata']Mniej więcej tak a ta wieża z lewej to co?:oops: Quote
Asiaczek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ja noszę rowerki na nosie i też nic nie widzę. To znaczy, coś widzę, ale nie wiem, co to jest. Poproszę o podpowiedź... Pzdr. Quote
Gosiek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Poświata']:roll: ach, czegóż ja dla Was nie zrobię Jedno dla Agi :evil_lol: drugie dla Ali :evil_lol: trzecie dla Asiaczka :evil_lol: czwarte gratis :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[quote name='Poświata']Przecież chciałyście - cytuję "małe zdjątko" , "1 maluteńkie" to wstawiłam zgodnie z życzeniem :jumpie: :jumpie: :jumpie: .hahaha cóż za perfidia w spełnianiu życzeń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Beatko - ach jakie piękne to morze - teraz w upały to i do takiej zimnej wody bym wlazła ;) a ośrodek musi być fajny jeśli dzieciakom gwarantują zajęcia :diabloti: Paula w zeszłym roku na jednym z campów się na takie zajęcia załapała - rysowali, malowali itp... a na "plaży" byy zajecia sportowe dla dorosłych - aerobik w wodzie :evil_lol: Quote
Poświata Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='aga1215']hej, hej - Beatko - co słychać?Wczoraj rano siadł mi internet :mad: :diabloti: , ostatnio to tak średnio co trzy tygodnie się robi :mad: . Właśnie facet go naprawił, więc się odzywam, ale tylko na chwilę. Czeka mnie pranie. prasowanie, szykowanie itp. itd. na jutrzejszy wyjazd. Narazie papa, wróce tak szybko jak się da :cool3: :lol: . Quote
Recommended Posts