Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poświata'] Witaj, Gosiu :razz: , zdrówko, dziękuję, już dobrze, kuracja mmbbaj zdecydowanie mi pomogła :evil_lol: ..

Ooooooo!:lol: Jakże się cieszę! :evil_lol:

[quote name='Poświata']Zdjęć nowych nie ma :niewiem:, ostatnio oddaję się mojemu najnowszemu hobby - szydełkowaniu, namiętnie dziergam serwety, a teraz mam zamiar zrobić wieeeeeeeelki obrus, co zajmie mi mnóstwo czasu..

:mdleje:
[SIZE=2]
[SIZE=2][quote name='Poświata']ps poza tym i tak nikt wstawianych zdjęć nie ogląda :shake: .

:mad: To nie prawda! :p

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']Witaj, Gosiu :razz: , zdrówko, dziękuję, już dobrze, kuracja mmbbaj zdecydowanie mi pomogła :evil_lol: .
Zdjęć nowych nie ma :niewiem:, ostatnio oddaję się mojemu najnowszemu hobby - szydełkowaniu, namiętnie dziergam serwety, a teraz mam zamiar zrobić wieeeeeeeelki obrus, co zajmie mi mnóstwo czasu. Za kilka dni aparat wyjeżdża na wczasy, więc zdjęcia (robione przez Wojtka i dzieci) będą dopiero ok. 15 VIII :lol: .

ps poza tym i tak [SIZE=3]nikt wstawianych zdjęć nie ogląda :shake: .

Witam- jestem Nikt ;) :buzi:

wciąż czekam na Dymcia w wannie :mad:

Posted

[quote name='aga1215']Witam- jestem Nikt ;) wciąż czekam na Dymcia w wannie :mad: :buzi::oops: :oops: :oops: nie miałam pojęcia, że czekasz na fotki :crazyeye: , sorrrrrrrrrrrrrrrry :lol: .

Posted

[quote name='Poświata']:oops: :oops: :oops: nie miałam pojęcia, że czekasz na fotki :crazyeye: , sorrrrrrrrrrrrrrrry :lol: .

jak mogłaś :-( - ja nie czekam na foty :-( :obrazic:

a Barysiek, Poświata, Dzieciaki - GDZIE???????????

Posted

[quote name='aga1215']jak mogłaś :-( - ja nie czekam na foty :-( :obrazic:

a Barysiek, Poświata, Dzieciaki - GDZIE???????????Barysiek i jedno Dziecko było parę postów wcześniej :lol: , wystawowa Poświata jeszcze wcześniej :lol: , brakuje tylko Konrada, ale on się obozuje nad morzem :lol: .
Pogoda i mnie i zwierzaki kompletnie wykończyła :mdleje: , nawet nie mam weny żeby futrzanym zewłokom robić zdjęcia :shake: . Ale obiecuję, że za miesiąc będą prześliczne zdjęcia powakacyjne :cool3: .

Posted

[quote name='Poświata']Barysiek i jedno Dziecko było parę postów wcześniej :lol: , wystawowa Poświata jeszcze wcześniej :lol: , brakuje tylko Konrada, ale on się obozuje nad morzem :lol: .
Pogoda i mnie i zwierzaki kompletnie wykończyła :mdleje: , nawet nie mam weny żeby futrzanym zewłokom robić zdjęcia :shake: . Ale obiecuję, że za miesiąc będą prześliczne zdjęcia powakacyjne :cool3: .

noooo, były, sprzed tygodnia prawie :nono:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a co Dymcio robi w wannie:razz:Ucieka przed upałem i tak sobie wymyśłił, że tam mu najlepiej, nie daje się tylko przekonać, że jakbym mu wody napuściła byłoby jeszcze lepiej :evil_lol: .

Posted

Poświata napisał(a):
Tym bardziej, że od jakiegoś czasu chodzi za mną grilowany oscypek :roll: :evil_lol: , grila w domu mam, brakuje oscypka :hmmmm: i nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić :niewiem:?
Z tym fantem trzeba przyjechac na Kabaty. Pod Tesco oscypkami handlują :evil_lol:
I w ten oto sposób udowodniłam sobie samej, że nie jadę nigdzie na wakacje, bo nie muszę, przecież mieszkam w istnym kurorcie :diabloti:

A tak w ogóle, to cześc Poświatki i kociska :hand:

Posted

[quote name='Poświata']Ucieka przed upałem i tak sobie wymyśłił, że tam mu najlepiej, nie daje się tylko przekonać, że jakbym mu wody napuściła byłoby jeszcze lepiej :evil_lol: .:razz:o rany a ja mojego mordulca to siła musze do wanny ...nawet w celu wystudzenia:p

Posted

Moje starsze dziecko wróciło dziś z obozu z całą masą fotek m.in. takich :lol: .....

... a biorąc poprawkę na tony piachu przywiezione w ciuchach i na sobie, w domu zapachniało mi morzem :multi: :lol: .

Witaj Asiu, fajnie że do nas wpadłaś:loveu: , oscypki pod Tesco mówisz, to ja też nie muszę już nigdzie jechać, piach na dywanie, oscypki z grilla, a i zachody słońca za oknem nieco podobne do tego tam wyżej :evil_lol: .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:o rany a ja mojego mordulca to siła musze do wanny ...nawet w celu wystudzenia:pA bo Twój mordulec wie że wanna służy do moczenia i kąpieli, a moje kocisko pewnie uważa że ku jemu wygodzie. Po gruntownej kąpieli napewno zmieniłby zdanie i miejsce wypoczynku :evil_lol: :roll: .

Posted

aga1215 napisał(a):
Beatko - :modla: póki masz aparat ufoć swoje dzieła :modla:
Ufocę, pewnie że ufocę, nie wytrzymałabym żeby się nie pochwalić :eviltong: :evil_lol: .

Posted

[quote name='Poświata']Moje starsze dziecko wróciło dziś z obozu z całą masą fotek m.in. takich :lol: .....

... a biorąc poprawkę na tony piachu przywiezione w ciuchach i na sobie, w domu zapachniało mi morzem :multi: :lol: .

Witaj Asiu, fajnie że do nas wpadłaś:loveu: , oscypki pod Tesco mówisz, to ja też nie muszę już nigdzie jechać, piach na dywanie, oscypki z grilla, a i zachody słońca za oknem nieco podobne do tego tam wyżej :evil_lol: .

:multi: będą foty z kurortu :multi: :multi: :multi: :buzi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:nie wiem czy wypada ....ale zazdraszczam :oops:Konradowi tego obozu ;)
fotka extra;) Teraz już wypada, bo dziecko wróciło do domku :lol: ...

Posted

Poświata - wszystkiego nie dałam rady oglądnąć; zaczęłam tak +/- od połowy, ale na pewno nadrobię!
Zastanawiam się, które ze zwierzaków będzie moim faworytem nr 1. Oj, ciężko....
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Poświata - wszystkiego nie dałam rady oglądnąć; zaczęłam tak +/- od połowy, ale na pewno nadrobię!
Zastanawiam się, które ze zwierzaków będzie moim faworytem nr 1. Oj, ciężko....
Pzdr.Witaj Asiaczku :loveu: .
Wiem że z czasem u ciebie nietęgo, więc spokojnie, nie spiesz się, ja nigdzie się nie wybieram, no chyba że na 10 stronę galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

cześć Beatko

ja zawsze oglądam zjęcia :mad:

fotki morskie cudne.. choć tylko 2 :razz: dziecię zapiaszczone ... hihi śmieszne :evil_lol:

zapomniałam Ci wtedy napisać :oops: ze w Dalmacji pogoda jest zawsze - jest i cieplej i bardziej słonecznie ....

Posted

Asiaczek napisał(a):
Byłam na 10 stronie. I - jeżeli to prawda - to kogo tym razem czeka wizyta u weta? Jakiego kociaka?
pzdr.
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Asia, a o co chodzi ???

Posted

Poświata napisał(a):
Witaj Asiaczku :loveu: .
Wiem że z czasem u ciebie nietęgo, więc spokojnie, nie spiesz się, ja nigdzie się nie wybieram, no chyba że na 10 stronę galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
:crazyeye: O psiakostka, tośmy się nie dogadały :evil_lol: .
Mnie tylko chodziło o to, że w galerii ogólnej jest taki przemiał postów, że po dłuższym niezaglądaniu do własnego topicu, odnajduję go np. na 10 stronie galerii, ale tej zbiorczej :evil_lol: . Nastraszyłam Cię ? Sorrrrrrrrrrry :oops: , nie miałam takiego zamiaru :lol: .