Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poświata cudowne masz kociamberki :loveu: :loveu: i pomagają we wszystkim :cool3: Moje to tylko pomagają mi w kuchni :evil_lol: jak gotuję :diabloti:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no i patrzaj ...jakie profesury :razz:śmiech śmiechem, ale kiedyś gdzieś wyczytałam, że przy kotach umysł lepiej pracuje i człowiek lepiej przyswaja wiedzę ;), tylko po moich dzieciach tego nie widać :roll: :evil_lol: . Widać one tego nie czytały......
[quote name='KUMPELka']Ale Gabrysia miała profesjonalą pomoc - wspaniałe trio :multi: :lol: No i ma się rozumieć na koniec podziękowania :p - miłość nie zna granic. Poświatko masz wspaniały, rodzinny, ciepły domek. Tylko pozazdrościć :multi: i brać przykład :multi::oops: :oops: :oops: eeeeee na zdjęciach wszystko ładnie wygląda, w takim tłumie w domu nie zawsze jest tak różowo, ale dziękuję :loveu: .[quote name='Evelina']Cudowne ujecie :loveu:
Barysiek pewnie pociesza - nie boj sie mala dasz rade ;-)
On intensywnie próbował z Gabi pisać :razz: , tylko literki mu nierówne wychodziły :lol: .[quote name='Evelina']Tylko maine coon potrafi tak patrzec :loveu: Mam wypaczenie main-coonowe ;-)
A żebyś wiedziała :loveu: , mam w domu trzy różne rasy, a więc i porównanie. Uwielbiam je wszystkie, ale Barysiek jest najukochańszy. Wielki kot, z miną zbója, a serce na wierzchu. Szkoda Ewa że nie zaryzykujesz po raz kolejny. Ale może w wolnej chwili chcesz sobie tu zaglądnąć i popatrzeć na MCO MIAUKUNOWO forum miłośników MCO
[quote name='Cola']Moje to tylko pomagają mi w kuchni :evil_lol: jak gotuję :diabloti:w kuchni to chyba największe nieroby pomagają :roll: :lol: . Ja mam problem, bo jak Baryś stanie na tylnych łapach to sięga ponad blat kuchenny i jest w stanie łapeczką wszystko wymieść :jumpie: .

Posted

[quote name='Poświata']śmiech śmiechem, ale kiedyś gdzieś wyczytałam, że przy kotach umysł lepiej pracuje i człowiek lepiej przyswaja wiedzę ;), tylko po moich dzieciach tego nie widać :roll: :evil_lol: . Widać one tego nie czytały......
:oops: :oops: :oops: eeeeee na zdjęciach wszystko ładnie wygląda, w takim tłumie w domu nie zawsze jest tak różowo, ale dziękuję :loveu: .On intensywnie próbował z Gabi pisać :razz: , tylko literki mu nierówne wychodziły :lol: .A żebyś wiedziała :loveu: , mam w domu trzy różne rasy, a więc i porównanie. Uwielbiam je wszystkie, ale Barysiek jest najukochańszy. Wielki kot, z miną zbója, a serce na wierzchu. Szkoda Ewa że nie zaryzykujesz po raz kolejny. Ale może w wolnej chwili chcesz sobie tu zaglądnąć i popatrzeć na MCO MIAUKUNOWO forum miłośników MCO
w kuchni to chyba największe nieroby pomagają :roll: :lol: . Ja mam problem, bo jak Baryś stanie na tylnych łapach to sięga ponad blat kuchenny i jest w stanie łapeczką wszystko wymieść :jumpie: .

idę o zakład, że reszta kociego towarzystwa tysz poradziła by sobie ze ściąganiem przysmaków ze stołu:evil_lol:

widziałaś naszego wiewióra???

Posted

buhahaha moje nie są takie dłuuugie, ale też sobie dobrze radzą :mad: ...a jak smażę rybkę to nawet odwrócić się nie mogę od blatu, bo ryba nóg dostaje :evil_lol: :evil_lol:
ehhh jak ja choruję na MCO....tylko jak na razie TZ nie chce się zgodzić, ale my tu jeszcze popracujemy nad nim :diabloti:

Posted

[quote name='aga1215']idę o zakład, że reszta kociego towarzystwa tysz poradziła by sobie ze ściąganiem przysmaków ze stołu:evil_lol: A i owszem, szczególnie Milki wszędzie pełno. A jeszcze meble są tak ustwione, że bez najmniejszegio trudu przełażą przez bufet ze stołu od strony jadalni :roll: . Ale są na tyle dobrze ułożone że reagują na hasło "zejdź"

[quote name='aga1215']widziałaś naszego wiewióra???Widziałam, skąd on się wziął ??? To ten bezdomny???

Posted

[quote name='Cola']ehhh jak ja choruję na MCO....tylko jak na razie TZ nie chce się zgodzić, ale my tu jeszcze popracujemy nad nim :diabloti:Pracuj kochana, pracuj :evil_lol: TZ prędzej czy później zmięknie. Nasz tatuś dwa lata temu nawet nie chciał słyszeć o kocie i zobacz czym to się skończyło.
Podetknij mu tę stronkę, niech zobaczy jakie są tam piękności MIAUKUNOWO forum miłośników MCO , mało kto nie mięknie na ich widok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (tam jest też Barysiek).

Posted

[quote name='Poświata']A i owszem, szczególnie Milki wszędzie pełno. A jeszcze meble są tak ustwione, że bez najmniejszegio trudu przełażą przez bufet ze stołu od strony jadalni :roll: . Ale są na tyle dobrze ułożone że reagują na hasło "zejdź"

Widziałam, skąd on się wziął ??? To ten bezdomny???

tak - to ten - on chyba jednak jest czyjś, tylko z wizytą do okolicznych panienek zachodzi ;)

ach, ten Barysiek :loveu:

Posted

[quote name='aga1215']tak - to ten - on chyba jednak jest czyjś, tylko z wizytą do okolicznych panienek zachodzi ;)

ach, ten Barysiek :loveu:

:cool3: :cool3: :cool3:

:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

..ale Ty mnie dręczysz tym Barysiem ;) :loveu: mnie nie trzeba zmiękczać :lol:
...w końcu ulegnie TZ i sprowadzę do domu MCO :p

Posted

[quote name='Cola']..ale Ty mnie dręczysz tym Barysiem ;) :loveu: mnie nie trzeba zmiękczać :lol:
...w końcu ulegnie TZ i sprowadzę do domu MCO :pJa ciebie nie dręczę, tylko daję materiał na zmiękczanie TZa, wiesz - fotka na pulpicie kompa, co i raz jakiś inny MCO, bo tyle mają kolorów umaszczenia, że nie sposób tak od ręki się zdecydować. Ja tak robiłam przed Dymciem, ciągle kociątko siedziało na pulpicie i drążyło, drążyło....

Posted

Poświata napisał(a):
Ja ciebie nie dręczę, tylko daję materiał na zmiękczanie TZa, wiesz - fotka na pulpicie kompa, ...

Może ja też tak spróbuję :cool3:

Posted

[quote name='Poświata']Ja ciebie nie dręczę, tylko daję materiał na zmiękczanie TZa, wiesz - fotka na pulpicie kompa, co i raz jakiś inny MCO, bo tyle mają kolorów umaszczenia, że nie sposób tak od ręki się zdecydować. Ja tak robiłam przed Dymciem, ciągle kociątko siedziało na pulpicie i drążyło, drążyło....

:lol: dobre....tylko, że TZ zrobił oddzielne konta użytkowników, aby mieć swoje oddzielne pulpity...no nic będę mu podrzucać na jego dysk :evil_lol: :evil_lol:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Może ja też tak spróbuję :cool3:
Pewnie że spróbuj, nie zapominaj że faceci są wzrokowcami :evil_lol: ! A jakie umaszczenie byś chciała ???

Posted

Uważam, ze na Miaukunowie(w tej sunącej taśmie) Barysiek jest najpiekniejszy. Drugi, to ten ciemny kocur po jego lewej stronie. Ale baryś ma piekną kryzę i to dzicze spojrzenie.....

Posted

Sabina1 napisał(a):
Uważam, ze na Miaukunowie(w tej sunącej taśmie) Barysiek jest najpiekniejszy. Drugi, to ten ciemny kocur po jego lewej stronie. Ale baryś ma piekną kryzę i to dzicze spojrzenie.....
Bardzo Ci Miśka dziękuję :lol: , ale Baryś znajduje się tam w zacnym gronie kotów wystawianych, utytułowanych i hodowlanych. My w zasadzie występujemy jedynie jako miłośnicy MCO :loveu: .

Posted

Poświata napisał(a):
Baryś znajduje się tam w zacnym gronie kotów wystawianych, utytułowanych i hodowlanych. .

Co z tego, przecież widze, że mało który ma takie piekne futro , w dodatku z kołnierzem. A wyrazu pyska, żaden tam takiego nie ma. Hodowlane, to tyle , ze z jajeczkami, a tytuły na pewno by sie znalazły, nie byle jakie, gdybys go wystawiała. Czytałam, dlaczego nie chcesz, ale brak tytułów nie "zmniejsza" przeciez piekności kota :lol: . Milka, tez wyrosła na śliczniutką kotkę (mimo pyska w szpic):evil_lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Milka, tez wyrosła na śliczniutką kotkę (mimo pyska w szpic):evil_lol: taaaaaaaa, i nawet charakter ma całkiem w porządku . [quote name='Sabina1']Czytałam, dlaczego nie chcesz, ale brak tytułów nie "zmniejsza" przeciez piekności kota :lol: . A niech tam, masz rację, Baryś jest najpiękniejszym MCO na świecie, i już !!!

ps. ;)

Posted

[quote name='Poświata'] taaaaaaaa, i nawet charakter ma całkiem w porządku . A niech tam, masz rację, Baryś jest najpiękniejszym MCO na świecie, i już !!!

ps. ;)
a czy ktoś mówi, że nie??? ;) :eviltong:
po Maniusi ......

Posted

Poświata napisał(a):
A jakie umaszczenie byś chciała ???

Nie zastanawiałam się na umaszczeniem bo to bardzo mało prawdopodobne żebym miała kota :roll:
Podobają mi się jednak takie zwykłe szare tygryski i kolorowe Np. jak Milunia :p

Posted

KUMPELka napisał(a):
Nie zastanawiałam się na umaszczeniem bo to bardzo mało prawdopodobne żebym miała kota :roll:
Podobają mi się jednak takie zwykłe szare tygryski i kolorowe Np. jak Milunia :p
Ja nigdy nie byłam "kociarą" dlatego pierwszy w naszym domu pojawił się pies. Potem dzieci zaczęły magiel o kotka i maglowały jak widac skutecznie, bo pojawił się Dymcio........... i tak wsiąkliśmy w koty. Ja i dzieci napewno, a i Wojtek pewnie też, choć się do tego nie przyzna za żadne skarby świata :shake: :evil_lol: , ale skoro zgodził się na trzy, to coś jest na rzeczy :evil_lol: . Jestem wręcz zdziwiona, że koty mam dopiero teraz, ale być może właśnie nadeszła ta odpowiednia chwila :loveu: . Podejrzewam że Twoja Gabi też byłaby zachwycona :lol: :cool3: .