r_2005 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Sabina1 napisał(a):r_2005, nie wiem dlaczego, ale coś mnie tym razem twoje dowcipy nie bawią. Jakieś bez smaku, czy co? Nie miały takie być:roll: Quote
Poświata Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Cichajta baby :nono:, bo jak tu Wojtecki wpadnie, to będzie draka :angryy: . Quote
r_2005 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ja tam cicham;) A jak wszystko pójdzie dobrze, to na kursa grafiki komputerowej się udam i nauczę się PS (między innymi):cool3: Quote
Poświata Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Dzisiaj w szkole odbył się Dzień Matki:multi:, były tańce, śpiewy i poczęstunek :loveu: . Polonez: Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 hahaha no ja nie mogę - świetne pozy dzieci mają przy tym śpiewaniu :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Beatko - sądząc po fotach musiało być fajnie :p Quote
Poświata Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha no ja nie mogę - świetne pozy dzieci mają przy tym śpiewaniu :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Beatko - sądząc po fotach musiało być fajnie :pOwszem było :loveu: , tylko Gabi nie w formie, bo zakatarzona i trochę serca do występów nie miała :shake: .aga1215 napisał(a):jak ładnie :loveu:tak sobie kombinuję, i co i raz mi coś się niechcący uda :oops: :cool3: . Quote
KUMPELka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Poświata'] Śliczna Gabusiowa rusałka :p Quote
Cola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 hhhhmmmm..(wzdycham sobie).. musiało być superancko na występach :cool3: i nawet kwiatki były :loveu: To teraz czeka Cię Poświatko nauka...uprzedzam, że czasami będziesz miała ochotę rzucać wszystkim co popadnie i bedziesz mamrotać coś pod nosem...to oczywiście na samym początku...ale potem to będziesz smigać po PSie jak zawodowy grafik komputerowy :cool3: Quote
Poświata Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Cola napisał(a):To teraz czeka Cię Poświatko nauka...uprzedzam, że czasami będziesz miała ochotę rzucać wszystkim co popadnie i bedziesz mamrotać coś pod nosem...to oczywiście na samym początku...ale potem to będziesz smigać po PSie jak zawodowy grafik komputerowy :cool3:Rzcać czym popadnie już mam ochotę, mamroczę pod nosem różne brzydkie wyrazy, tzn. że będą ze mnie jeszcze ludzie i się nauczę :hmmmm::multi: ??? Quote
gochgoch Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Poświata'] A JA MYŚLAŁAM, ŻE TO GALERIA PIESKOWA :megagrin::jumpie::laugh2_2: POZDRAWIAMY RUSAŁKĘ!!! Quote
Poświata Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='gochgoch'] A JA MYŚLAŁAM, ŻE TO GALERIA PIESKOWA :megagrin::jumpie::laugh2_2: POZDRAWIAMY RUSAŁKĘ!!!:shake: :shake: :shake: .... w tytule topicu wyraźnie napisane jest "POŚWIATA -... reszta sfory i takie tam różne", dzieci i koty zaliczają się albo do sfory, albo jak kto woli do takie tam różne :cool3: :evil_lol: . Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 śliczne zdjęcia z wystepów, śpiewów tańców i bukietów :multi: :loveu: Quote
Poświata Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Dawno kotów nie było :hmmmm:. Dziś najpierw z Gabrysią odrabiały lekcje... ...odrabianie lekcji jest męczące i nieprzyzwyczajonym szkodzi... ...trzeba było się potem zrelaksować na świeżym powietrzu... Barysiek, wiadomo, wygodnicki jest i wie gdzie się ułożyć:lol: Milunia schowała się w wymoszczonym kartonie pod balkonowym stołem a Dymcio kombinował gdzie by sobie miejsce wybrać :shake: Quote
PIKA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dziś najpierw z Gabrysią odrabiały lekcje... ale Gabrynia ma pomoc naukową :razz: Quote
gochgoch Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 wygląda na to, że gdyby nie kot Gabrysia by sie zapracowała... odrobina rozsądku mówi: 'zrób sobie mała chwle przerwy'.... :laugh2_2: Quote
KUMPELka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Poświata']Dziś najpierw z Gabrysią odrabiały lekcje... Ale Gabrysia miała profesjonalą pomoc - wspaniałe trio :multi: :lol: No i ma się rozumieć na koniec podziękowania :p - miłość nie zna granic. Poświatko masz wspaniały, rodzinny, ciepły domek. Tylko pozazdrościć :multi: i brać przykład :multi: Quote
Gosiek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 cześć Beatko piękne zdjecia kociaków wstawiłaś :loveu: bardzo mi sie podobają i juz chyba z 10 minut sie w nie wpatruję :lol: Quote
Evelina Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Cudowne ujecie :loveu: Barysiek pewnie pociesza - nie boj sie mala dasz rade ;) Tylko maine coon potrafi tak patrzec :loveu: [SIZE="1"]Mam wypaczenie main-coonowe ;) Quote
Recommended Posts