Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Poświata napisał(a):Nooooo, to się dobrze składa, będą babskie weekendy :multi: , dotrzymamy Ci towarzystwa faaajnie :p hihi zakupiłam sobie to nowe bezalkoholowe Carmi ;) wiec i pifko może być :evil_lol: r_2005 napisał(a): :crazyeye: Sama sobie takie kary narzucasz?:crazyeye: nie do końca.. wypijam też rano kawę z mężem zanim do pracki wyjdzie :p Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):nie do końca.. wypijam też rano kawę z mężem zanim do pracki wyjdzie :p Nadal zapytowywuję, sama sobie takie kary narzucasz (nie że z mężem kawę, tylko to ranne wstawanie):lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Nadal zapytowywuję, sama sobie takie kary narzucasz (nie że z mężem kawę, tylko to ranne wstawanie):lol:hmm no to wychodzi ze chyba tak.. bo w sumie jak mąż wyjdzie to mogłabym pospać jeszcze ale nie... Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):hmm no to wychodzi ze chyba tak.. bo w sumie jak mąż wyjdzie to mogłabym pospać jeszcze ale nie... Sama sobie narzucasz.:roll: Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):faaajnie :p hihi zakupiłam sobie to nowe bezalkoholowe Carmi ;) wiec i pifko może być :evil_lol: To ostatnio reklamowane? ono ma jakiś egzotyczny smak, bo nazwy takie dziwne nie piwne? Gosiek napisał(a):nie do końca.. wypijam też rano kawę z mężem zanim do pracki wyjdzie :pDobra żonka, dla mnie godziny 6 nie ma na zegarku, ale i mój mąż, na szczęście, nie zrywa się takim bladym świtem . Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Sama sobie narzucasz.:roll:hahaha no na to wychodzi - ale za to wcześnie spać chodzę ;) Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha no na to wychodzi - ale za to wcześnie spać chodzę ;)Zaraz po "dobranocce" :evil_lol: . Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Poświata napisał(a):To ostatnio reklamowane? ono ma jakiś egzotyczny smak, bo nazwy takie dziwne nie piwne? Dobra żonka, dla mnie godziny 6 nie ma na zegarku, ale i mój mąż, na szczęście, nie zrywa się takim bladym świtem .tak - kupiłam oba nowe - takie dziwne są.. ale mi smakują - ja lubie takie udziwnione smaczki :lol: moj męzyk na 7 do pracy jeździ więc wychodzi za dwadzieścia siódma z domku Poświata napisał(a):Zaraz po "dobranocce" :evil_lol: .nie - hahaha ale około 21 już jestem bardzo spiąca Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha no na to wychodzi - ale za to wcześnie spać chodzę ;) Właśnie widzę:evil_lol: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):moj męzyk na 7 do pracy jeździ więc wychodzi za dwadzieścia siódma z domku To ma niedaleko:cool1: Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):tak - kupiłam oba nowe - takie dziwne są.. ale mi smakują - ja lubie takie udziwnione smaczki :lol: to i ja chyba wypróbuje, normalne piwko jakoś mi przestało smakować po ciąży z Konradem, żeby wypić muszę sobie sporo soku malinowego dolać . Gosiek napisał(a):moj męzyk na 7 do pracy jeździ więc wychodzi za dwadzieścia siódma z domku za dwadzieścia to ja dopiero oko otwieram, a 5 minut później robię pobudkę mojej rodzince . Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):To ma niedaleko:cool1:jakieś 15kilometrów :cool1: dzis robie wyjątek.. jakoś nie umiem sama zasypiać :evil_lol: I tak będzie przez jakiś czas co weekend :evil_lol: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a): jakoś nie umiem sama zasypiać Weź aparat:evil_lol: Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Gosiek napisał(a): hahaha no na to wychodzi - ale za to wcześnie spać chodzę ;-) Właśnie widzę:evil_lol:Gosia boi się sama spać, i dziś siedzi do oporu aż padnie bez ducha . Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Poświata napisał(a):to i ja chyba wypróbuje, normalne piwko jakoś mi przestało smakować po ciąży z Konradem, żeby wypić muszę sobie sporo soku malinowego dolać . za dwadzieścia to ja dopiero oko otwieram, a 5 minut później robię pobudkę mojej rodzince .ja normalnego piwka wogole nie pijam.. ja taka antyalkoholowa jestem.. wystarczy mi kilka łyków piwa i już czuję w głowie :oops: ale te babskie piwka lubię.. bardzo mi zasmakowałteż friqq (nie wiem jak sie to pisze) ma wiśniowo-malinowy smaczek :p Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Poświata napisał(a):Gosia boi się sama spać, i dziś siedzi do oporu aż padnie bez ducha .hahahamniej więcej.... mi jest strasznie zimno wieczorem i musze sie wtulić.. a jak sie wymęczę to szybko zasypiam i sie nie telepię :lol: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):ja normalnego piwka wogole nie pijam.. ja taka antyalkoholowa jestem.. wystarczy mi kilka łyków piwa i już czuję w głowie :oops: Możemy sobie podać rękę:oops: ale te babskie piwka lubię.. bardzo mi zasmakowałteż friqq (nie wiem jak sie to pisze) ma wiśniowo-malinowy smaczek :p Ja też preferuję Freeq (sprawdziłam pisownię udając się do lodówki:lol: ), wolę niż Reddsy i Gingery:lol: Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):hahahamniej więcej.... mi jest strasznie zimno wieczorem i musze sie wtulić.. a jak sie wymęczę to szybko zasypiam i sie nie telepię :lol:Jako wymiennik męża termofor se kup, to nie będziesz się telepała . Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Możemy sobie podać rękę:oops: Ja też preferuję Freeq (sprawdziłam pisownię udając się do lodówki:lol: ), wolę niż Reddsy i Gingery:lol:ooo własnie - tak mi się ta nazwa telepała po głowie :razz: to nowe bezalkoholowe tez ci powinno zasmakowac w takim razie ale... ma zdecydowanie słabszy smak niż Freeq :lol: Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Możemy sobie podać rękę:oops: Ja też preferuję Freeq (sprawdziłam pisownię udając się do lodówki:lol: ), wolę niż Reddsy i Gingery:lol:No proszę, jak tak człowiek sobie trochę dłużej na dogo posiedzi, to ile ciekawych rzeczy się dowie............. Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Oj kobieto z wielkimi oczami, to nie wiedziałaś jak się Freeq pisze? Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Oj kobieto z wielkimi oczami, to nie wiedziałaś jak się Freeq pisze?Powiem więcej, ja mimo wielkich oczu, chyba jeszcze takiego nie widziałam, tak wogóle.....:oops: :oops: :oops: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 bo my Beatko słaba płeć jesteśmy i mamy słabe głowy do % ;) a Freeq jest pyszny Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Poświata napisał(a):Powiem więcej, ja mimo wielkich oczu, chyba jeszcze takiego nie widziałam, tak wogóle.....:oops: :oops: :oops: Nie widziałaś Freeq'a???????:crazyeye: Leć do nocnego!!! Quote
Recommended Posts