Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poświata napisał(a):
Nooooo, to się dobrze składa, będą babskie weekendy :multi: , dotrzymamy Ci towarzystwa
faaajnie :p

hihi zakupiłam sobie to nowe bezalkoholowe Carmi ;) wiec i pifko może być :evil_lol:

r_2005 napisał(a):

:crazyeye: Sama sobie takie kary narzucasz?:crazyeye:
nie do końca.. wypijam też rano kawę z mężem zanim do pracki wyjdzie :p

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
Nadal zapytowywuję, sama sobie takie kary narzucasz (nie że z mężem kawę, tylko to ranne wstawanie):lol:

Posted

r_2005 napisał(a):
Nadal zapytowywuję, sama sobie takie kary narzucasz (nie że z mężem kawę, tylko to ranne wstawanie):lol:
hmm no to wychodzi ze chyba tak.. bo w sumie jak mąż wyjdzie to mogłabym pospać jeszcze ale nie...

Posted

Gosiek napisał(a):
faaajnie :p

hihi zakupiłam sobie to nowe bezalkoholowe Carmi ;) wiec i pifko może być :evil_lol:
To ostatnio reklamowane? ono ma jakiś egzotyczny smak, bo nazwy takie dziwne nie piwne?

Gosiek napisał(a):
Dobra żonka, dla mnie godziny 6 nie ma na zegarku, ale i mój mąż, na szczęście, nie zrywa się takim bladym świtem .

Posted

Poświata napisał(a):
To ostatnio reklamowane? ono ma jakiś egzotyczny smak, bo nazwy takie dziwne nie piwne?

Dobra żonka, dla mnie godziny 6 nie ma na zegarku, ale i mój mąż, na szczęście, nie zrywa się takim bladym świtem .
tak - kupiłam oba nowe - takie dziwne są.. ale mi smakują - ja lubie takie udziwnione smaczki :lol:

moj męzyk na 7 do pracy jeździ więc wychodzi za dwadzieścia siódma z domku

Poświata napisał(a):
Zaraz po "dobranocce" :evil_lol: .
nie - hahaha ale około 21 już jestem bardzo spiąca

Posted

Gosiek napisał(a):
tak - kupiłam oba nowe - takie dziwne są.. ale mi smakują - ja lubie takie udziwnione smaczki :lol:
to i ja chyba wypróbuje, normalne piwko jakoś mi przestało smakować po ciąży z Konradem, żeby wypić muszę sobie sporo soku malinowego dolać .

Gosiek napisał(a):
moj męzyk na 7 do pracy jeździ więc wychodzi za dwadzieścia siódma z domku
za dwadzieścia to ja dopiero oko otwieram, a 5 minut później robię pobudkę mojej rodzince .

Posted

r_2005 napisał(a):
To ma niedaleko:cool1:
jakieś 15kilometrów :cool1:

dzis robie wyjątek.. jakoś nie umiem sama zasypiać :evil_lol:
I tak będzie przez jakiś czas co weekend :evil_lol:

Posted

r_2005 napisał(a):
Gosiek napisał(a):

hahaha no na to wychodzi - ale za to wcześnie spać chodzę ;-)
Właśnie widzę:evil_lol:
Gosia boi się sama spać, i dziś siedzi do oporu aż padnie bez ducha .

Posted

Poświata napisał(a):
to i ja chyba wypróbuje, normalne piwko jakoś mi przestało smakować po ciąży z Konradem, żeby wypić muszę sobie sporo soku malinowego dolać .

za dwadzieścia to ja dopiero oko otwieram, a 5 minut później robię pobudkę mojej rodzince .
ja normalnego piwka wogole nie pijam.. ja taka antyalkoholowa jestem.. wystarczy mi kilka łyków piwa i już czuję w głowie :oops:

ale te babskie piwka lubię.. bardzo mi zasmakowałteż friqq (nie wiem jak sie to pisze) ma wiśniowo-malinowy smaczek :p

Posted

Poświata napisał(a):
Gosia boi się sama spać, i dziś siedzi do oporu aż padnie bez ducha .
hahahamniej więcej.... mi jest strasznie zimno wieczorem i musze sie wtulić.. a jak sie wymęczę to szybko zasypiam i sie nie telepię :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
ja normalnego piwka wogole nie pijam.. ja taka antyalkoholowa jestem.. wystarczy mi kilka łyków piwa i już czuję w głowie :oops:
Możemy sobie podać rękę:oops:
ale te babskie piwka lubię.. bardzo mi zasmakowałteż friqq (nie wiem jak sie to pisze) ma wiśniowo-malinowy smaczek :p

Ja też preferuję Freeq (sprawdziłam pisownię udając się do lodówki:lol: ), wolę niż Reddsy i Gingery:lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahahamniej więcej.... mi jest strasznie zimno wieczorem i musze sie wtulić.. a jak sie wymęczę to szybko zasypiam i sie nie telepię :lol:
Jako wymiennik męża termofor se kup, to nie będziesz się telepała .

Posted

r_2005 napisał(a):

Ja też preferuję Freeq (sprawdziłam pisownię udając się do lodówki:lol: ), wolę niż Reddsy i Gingery:lol:
ooo własnie - tak mi się ta nazwa telepała po głowie :razz:
to nowe bezalkoholowe tez ci powinno zasmakowac w takim razie ale... ma zdecydowanie słabszy smak niż Freeq :lol:

Posted

r_2005 napisał(a):

No proszę, jak tak człowiek sobie trochę dłużej na dogo posiedzi, to ile ciekawych rzeczy się dowie.............

Posted

r_2005 napisał(a):
Oj kobieto z wielkimi oczami, to nie wiedziałaś jak się Freeq pisze?
Powiem więcej, ja mimo wielkich oczu, chyba jeszcze takiego nie widziałam, tak wogóle.....:oops: :oops: :oops:

Posted

Poświata napisał(a):
Powiem więcej, ja mimo wielkich oczu, chyba jeszcze takiego nie widziałam, tak wogóle.....:oops: :oops: :oops:

Nie widziałaś Freeq'a???????:crazyeye: Leć do nocnego!!!