Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Beatko, czemu masz w avatarku taką jakąś policyjną odznakę ??? :p :p :p
To jest płatek śniegu :evil_lol: , ale jak sie okazuje można go odczytać w różny sposób :-o ;) .

Posted

[quote name='aga1215']Beata - klikam w Twój banerek i nic!!! Czy to kolejna zagadka może????
Nie, tylko jakoś nie mogę w podpisie ustawić tak żeby przenosiło na mój topic :shake: . Niby wpisuję jak trzeba, a potem wywala mi sam obrazek i linka do strony oddzielnie :shake: . A z lenistwa nie chciało mi się robić nowego podpisiku, ale widać trza będzie :roll: :lol: .

Posted

Poświata napisał(a):
Nie, tylko jakoś nie mogę w podpisie ustawić tak żeby przenosiło na mój topic :shake: . Niby wpisuję jak trzeba, a potem wywala mi sam obrazek i linka do strony oddzielnie :shake: . A z lenistwa nie chciało mi się robić nowego podpisiku, ale widać trza będzie :roll: :lol: .

ja zrobiłam nowy - pilnie potrzeba domu dla tego psiaka ......
BTW - dzieci wróciły a u nas ociepliło się - dzisiaj było -5st. W te mrozy tutaj też było cieplej niż w Wawie :roll: :lol:

Posted

[quote name='Poświata']To jest płatek śniegu :evil_lol: , ale jak sie okazuje można go odczytać w różny sposób :-o ;) .[/quote

Ja odczytałam oczywiscie tę szlachetną odznakę jednoznacznie ! Rozumiewm, że wszyscy inni potraktowki ja jak jakąś zwykłą śnieżynkę . Snieżynek możemy mieć wsztcy ile chcemy. Albo jeszcze więcej, A odznake dostje GOŚĆ !!! :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Poświata']To jest płatek śniegu :evil_lol: , ale jak sie okazuje można go odczytać w różny sposób :-o ;) .
Ja odczytałam oczywiscie tę szlachetną odznakę jednoznacznie ! Rozumiewm, że wszyscy inni potraktowki ja jak jakąś zwykłą śnieżynkę . Snieżynek możemy mieć wsztcy ile chcemy. Albo jeszcze więcej, A odznake dostje GOŚĆ !!! :cool3: :cool3: :cool3:
Ty jedyna raczyłaś wogóle wykazać zainteresowanie moim avatarem.
Generalnie nikt na to nie zwrócił uwagi :roll: :shake: . Ale zmieniłam avatarek, teraz jest nie dość że czytelny, to napewno niepowtarzalny :):):)!!!!

Posted

[quote name='Poświata'] dziewczyny, też życzę miłego dnia.
Ja biore się za robotę, póki mi się chce :roll: :lol: .
Beata - znowu znikasz????
popatrz jaka mi dzisiaj zagladała przez okno - to pani gilowa

Posted

[quote name='aga1215']Beata - znowu znikasz????
Nie wiesz że robota lubi głupich. Jak sie złapałam, tak lekko mnie to przerosło:roll: . I jeszcze małżonek dołączył przeinstalowanie telewizorów i Cyfry :roll: . A potem robiłam zimne nóżki.... i tak dzionek minął.
[quote name='aga1215']popatrz jaka mi dzisiaj zagladała przez okno - to pani gilowa
Widziałam :), piękna gilowa :). Gila też widziałam, ten to dopiero przystojniaczek :loveu:

Posted

Poświata napisał(a):
Nie wiesz że robota lubi głupich. Jak sie złapałam, tak lekko mnie to przerosło:roll: . I jeszcze małżonek dołączył przeinstalowanie telewizorów i Cyfry :roll: . A potem robiłam zimne nóżki.... i tak dzionek minął.

Widziałam :), piękna gilowa :). Gila też widziałam, ten to dopiero przystojniaczek :loveu:

Ja "zimne nóżki" ( u mnie będą piersi z kurczaka;) ) zaplanowałam na jutro jako dietetyczne danie dla gościa cukrzyka :lol:

Posted

Jeny - jakie wymagania mają z tym głosowaniem :crazyeye:
emaile im jeszcze potrzebne :evil_lol::evil_lol: a wczesniej tego nei chcieli jak głosowałam na Ozziego Ali :roll:
zagłosowałam :p

Posted

Gosiek napisał(a):
A wogóle to masz cudny avatarek - taki optymistyczny :loveu:

Bo już chyba mam dosyć tej zimy i tych huśtawek pogodowych, od kilku dni łeb mnie boli :diabloti: .
Gosiek napisał(a):
a wczesniej tego nei chcieli jak głosowałam na Ozziego Ali
ooooo, a gdzie mam szukać Ozziego, to też oddam głosik :razz: .
Gosiek napisał(a):
Oczywiście ze dobrze zrobiłaś - już głosuję :p

Sabina1 zwana pieszczotliwie Miśką napisał(a):
Poświatko, super, ja tez już zagłosowałam :lol:

Łał, dzięki dziewczyny :multi: .