Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już tydzień minął jak moje dzieci balują w górach.
Tydzień ciszy, spokoju i spowolnionego tempa życia:multi: .
Ale po tygodniu już zaczyna ta cisza dokuczać....:placz:

Dwie foty stoku narciarskiego obok ich ośrodka zrobione dosłownie przed chwilką.

ps Aga1215 nie mów że nie ma mnie na forum :lol: , ciekawe kiedy Ty tu zajrzysz.

Posted

[quote name='Poświata']Już tydzień minął jak moje dzieci balują w górach.
Tydzień ciszy, spokoju i spowolnionego tempa życia:multi: .
Ale po tygodniu już zaczyna ta cisza dokuczać....:placz:

Dwie foty stoku narciarskiego obok ich ośrodka zrobione dosłownie przed chwilką.

ps Aga1215 nie mów że nie ma mnie na forum :lol: , ciekawe kiedy Ty tu zajrzysz.
widziałam już wczoraj ale nie miałam czasu spokojnie poczytać - trochę ostatnio "przelatywała" przez DG
ale Ciebie to całe tygodznie nie ma:-( -ciekawe,kiedy TU zajrzysz? ;) :lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
widziałam już wczoraj ale nie miałam czasu spokojnie poczytać - trochę ostatnio "przelatywała" przez DG
ale Ciebie to całe tygodznie nie ma:-( -ciekawe,kiedy TU zajrzysz? ;) :lol:

Szybciej niż Ty :eviltong: , a kuku.

Posted

aga1215 napisał(a):
Na MIAU też nie byłaś!!!

O kochana na MIAU to już ze sto lat nie byłam :shake: .
To mogłaś mnie tam i ze świecą szukać.
Dzieci mi doniosły, że i w Wasze strony zawitał mrozek. A nie wierzyły mamusi, jak im mówiłam że na dworzu włoski w nosie zamarzają :lol: i nie da się oddychać :roll: .

Posted

Poświata napisał(a):
O kochana na MIAU to już ze sto lat nie byłam :shake: .
To mogłaś mnie tam i ze świecą szukać.
Dzieci mi doniosły, że i w Wasze strony zawitał mrozek. A nie wierzyły mamusi, jak im mówiłam że na dworzu włoski w nosie zamarzają :lol: i nie da się oddychać :roll: .

dziwne -u nas da się oddychać :crazyeye: :multi: właśnie wróciłam z przebieżki :Dog_run:
siostra ma jutro z Warszawy przyjechać - do Rytra właśnie -ciekawe, jak dojedzie :hmmmm:

Posted

Jak dojedzie to nie mam pojecia, bo nie wiem co po drodze się dzieje. Gorzej jak moi wrócą - od środy znowu ma sypać.
A późnym popołudniem było u nich 19 na minusie.
Do tej pory mieli ciepło, wczoraj nawet koło zera.
Zwariowana pogoda.
A oddychać sie nie da :shake: , sama doświadczam tego na własnym nosie od kilku dni :roll: .

Posted

Poświata napisał(a):
Jak dojedzie to nie mam pojecia, bo nie wiem co po drodze się dzieje. Gorzej jak moi wrócą - od środy znowu ma sypać.
A późnym popołudniem było u nich 19 na minusie.
Do tej pory mieli ciepło, wczoraj nawet koło zera.
Zwariowana pogoda.
A oddychać sie nie da :shake: , sama doświadczam tego na własnym nosie od kilku dni :roll: .

;) chyba powinnać odwiedzić laryngologa ;)
Iza też pewnie z końcem tygodnia będzie wracać bo Maciek ma przecież szkołę - 1 klasa to nie przelewki, jak ;) :lol: wiesz

Posted

[quote name='aga1215'];) chyba powinnać odwiedzić laryngologa ;)
No toś trafiła. U laryngologa to jestem ostatnio często, bo mi Gabis zapadła na uszy, nawet 1.II mamy badanie w szpitalu. Sugerujesz żebym sobie nosa dała do przeglądu?

A tak wygląda uśpiony jeszcze RR, w dole jak wytężyć wzrok :crazyeye: widac nawet Perłę :lol:

Posted

Poświata napisał(a):
:lol: och, bywało że już niżej spadłam :oops: , ale bardzo dziękuję Ci dobra kobieto :):):).

:hmmmm: już prawie zapomniałam, jak Poświata wygląda :-(

Posted

Poświata napisał(a):
:lol: och, bywało że już niżej spadłam :oops: , ale bardzo dziękuję Ci dobra kobieto :):):).
hihi - polecam się na przyszłosć

jak tam? Ferie się kończą i dzieciaki wracają? Czy już wróciły?

Oj zazdroszcze Ci tego wypoczynku - też bym sobie chętnie w ciszy i spokoju posiedziała :oops:

Posted

Gosiek napisał(a):
hihi - polecam się na przyszłosć
jak tam? Ferie się kończą i dzieciaki wracają? Czy już wróciły?
Oj zazdroszcze Ci tego wypoczynku - też bym sobie chętnie w ciszy i spokoju posiedziała :oops:

Dzieciaki już wróciły, bo zrobiło sie tak zimno, że bez sensu było siedzenie w hotelu i płacenie bajońskich sum za nic nie robienie :roll: :lookarou: .
Teraz musze się odnaleźć w nowej sytuacji ;) , ruch i gwar w domu jak na Marszałkowskiej w południe :lol: ;) .

Posted

Poświata napisał(a):
Dzieciaki już wróciły, bo zrobiło sie tak zimno, że bez sensu było siedzenie w hotelu i płacenie bajońskich sum za nic nie robienie :roll: :lookarou: .
Teraz musze się odnaleźć w nowej sytuacji ;) , ruch i gwar w domu jak na Marszałkowskiej w południe :lol: ;) .
:lol: byle do kolejnych wyjazdow :lol:
U mnei gorzej bo córa wszędzie z nami i non stop z nami - więc odpoczynku brak. Nieraz tylko Babcia się zlituje w lato i bierze moją córę na weekend nad Zalew ;)

Posted

Gosia, to były moje pierwsze 10 dni bez dzieci od początku ich istnienia :shake: !!! A Kondzior skończył 11 lat w listopadzie!!!
My nawet babci nie mamy, żeby móc ich choć na parę godzin podrzucić :placz: . Nie żebym narzekała..., ale takie pięć minut dla rodziców jest potrzebne dla ich zdrowia psychicznego :roll: .

Posted

[quote name='Poświata']Gosia, to były moje pierwsze 10 dni bez dzieci od początku ich istnienia :shake: !!! A Kondzior skończył 11 lat w listopadzie!!!
My nawet babci nie mamy, żeby móc ich choć na parę godzin podrzucić :placz: . Nie żebym narzekała..., ale takie pięć minut dla rodziców jest potrzebne dla ich zdrowia psychicznego :roll: . O rany :crazyeye:
No to faktycznie musiało Ci być błogo przez te 10 dni.
I doskonale rozumiem :eviltong:
Mam identyczne odczucia - czasem i zapas nerwów i pychiki trzeba podreperować i dać odsapnać :lol: