Poświata Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 W piątek byłam z Gabrysią z wizytą u Asiaczka, obejrzeć na własne oczy małe baski-bobaski. Wizyta bardzo udana, gospodarze przemili, szczeniorki przesłodkie.... kto ciekaw, zapraszam na fotorelację do topicu Asiaczka. Quote
Poświata Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Już tydzień minął jak moje dzieci balują w górach. Tydzień ciszy, spokoju i spowolnionego tempa życia:multi: . Ale po tygodniu już zaczyna ta cisza dokuczać....:placz: Dwie foty stoku narciarskiego obok ich ośrodka zrobione dosłownie przed chwilką. ps Aga1215 nie mów że nie ma mnie na forum :lol: , ciekawe kiedy Ty tu zajrzysz. Quote
aga1215 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Poświata']Już tydzień minął jak moje dzieci balują w górach. Tydzień ciszy, spokoju i spowolnionego tempa życia:multi: . Ale po tygodniu już zaczyna ta cisza dokuczać....:placz: Dwie foty stoku narciarskiego obok ich ośrodka zrobione dosłownie przed chwilką. ps Aga1215 nie mów że nie ma mnie na forum :lol: , ciekawe kiedy Ty tu zajrzysz. widziałam już wczoraj ale nie miałam czasu spokojnie poczytać - trochę ostatnio "przelatywała" przez DG ale Ciebie to całe tygodznie nie ma:-( -ciekawe,kiedy TU zajrzysz? ;) :lol: Quote
Poświata Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 aga1215 napisał(a):widziałam już wczoraj ale nie miałam czasu spokojnie poczytać - trochę ostatnio "przelatywała" przez DG ale Ciebie to całe tygodznie nie ma:-( -ciekawe,kiedy TU zajrzysz? ;) :lol: Szybciej niż Ty :eviltong: , a kuku. Quote
aga1215 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Poświata napisał(a):Szybciej niż Ty :eviltong: , a kuku. właśnie - :hmmmm: dziwne :-o a w zeszłym tygodniu to gdzie Cię wcieło??? Na MIAU też nie byłaś!!! Quote
Poświata Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 aga1215 napisał(a):Na MIAU też nie byłaś!!! O kochana na MIAU to już ze sto lat nie byłam :shake: . To mogłaś mnie tam i ze świecą szukać. Dzieci mi doniosły, że i w Wasze strony zawitał mrozek. A nie wierzyły mamusi, jak im mówiłam że na dworzu włoski w nosie zamarzają :lol: i nie da się oddychać :roll: . Quote
aga1215 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Poświata napisał(a):O kochana na MIAU to już ze sto lat nie byłam :shake: . To mogłaś mnie tam i ze świecą szukać. Dzieci mi doniosły, że i w Wasze strony zawitał mrozek. A nie wierzyły mamusi, jak im mówiłam że na dworzu włoski w nosie zamarzają :lol: i nie da się oddychać :roll: . dziwne -u nas da się oddychać :crazyeye: :multi: właśnie wróciłam z przebieżki :Dog_run: siostra ma jutro z Warszawy przyjechać - do Rytra właśnie -ciekawe, jak dojedzie :hmmmm: Quote
Poświata Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Jak dojedzie to nie mam pojecia, bo nie wiem co po drodze się dzieje. Gorzej jak moi wrócą - od środy znowu ma sypać. A późnym popołudniem było u nich 19 na minusie. Do tej pory mieli ciepło, wczoraj nawet koło zera. Zwariowana pogoda. A oddychać sie nie da :shake: , sama doświadczam tego na własnym nosie od kilku dni :roll: . Quote
aga1215 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Poświata napisał(a):Jak dojedzie to nie mam pojecia, bo nie wiem co po drodze się dzieje. Gorzej jak moi wrócą - od środy znowu ma sypać. A późnym popołudniem było u nich 19 na minusie. Do tej pory mieli ciepło, wczoraj nawet koło zera. Zwariowana pogoda. A oddychać sie nie da :shake: , sama doświadczam tego na własnym nosie od kilku dni :roll: . ;) chyba powinnać odwiedzić laryngologa ;) Iza też pewnie z końcem tygodnia będzie wracać bo Maciek ma przecież szkołę - 1 klasa to nie przelewki, jak ;) :lol: wiesz Quote
Poświata Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='aga1215'];) chyba powinnać odwiedzić laryngologa ;) No toś trafiła. U laryngologa to jestem ostatnio często, bo mi Gabis zapadła na uszy, nawet 1.II mamy badanie w szpitalu. Sugerujesz żebym sobie nosa dała do przeglądu? A tak wygląda uśpiony jeszcze RR, w dole jak wytężyć wzrok :crazyeye: widac nawet Perłę :lol: Quote
aga1215 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Witaj!!! Czyżby Poświata nie dała Ci pospać? ;) Quote
Poświata Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Codziennie o tej porze jestem już na nogach. Nastawiam sobie budzik, a i tak budzę się sama :roll: . Jak moi wrócą to sobie odeśpię :multi: . Quote
Patka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 bEATA CHYBA POWINNO BYC ODWROTNIE TERAZ POWINNAŚ ODSYPIAĆ ;) Quote
Poświata Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Pewnie masz Patuś rację, ale u mnie zawsze wszystko na głowie postawione :lol: . Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Beatko - wyciągam Cię już z 4 stronki :crazyeye: baaardzo piękna fota - niesamowite kolorki :loveu: Quote
Poświata Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Gosiek napisał(a):Beatko - wyciągam Cię już z 4 stronki :crazyeye: :lol: och, bywało że już niżej spadłam :oops: , ale bardzo dziękuję Ci dobra kobieto :):):). Quote
aga1215 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Poświata napisał(a)::lol: och, bywało że już niżej spadłam :oops: , ale bardzo dziękuję Ci dobra kobieto :):):). :hmmmm: już prawie zapomniałam, jak Poświata wygląda :-( Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Poświata napisał(a)::lol: och, bywało że już niżej spadłam :oops: , ale bardzo dziękuję Ci dobra kobieto :):):). hihi - polecam się na przyszłosć jak tam? Ferie się kończą i dzieciaki wracają? Czy już wróciły? Oj zazdroszcze Ci tego wypoczynku - też bym sobie chętnie w ciszy i spokoju posiedziała :oops: Quote
agabass Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Gosiek']Beatko - wyciągam Cię już z 4 stronki :crazyeye: baaardzo piękna fota - niesamowite kolorki :loveu: to prawda fotka superfajna Quote
Poświata Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 aga1215 napisał(a)::hmmmm: już prawie zapomniałam, jak Poświata wygląda :-( Mówisz o mnie :razz:, czy o Poświacie :lol: ??? Quote
Poświata Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Gosiek napisał(a):hihi - polecam się na przyszłosć jak tam? Ferie się kończą i dzieciaki wracają? Czy już wróciły? Oj zazdroszcze Ci tego wypoczynku - też bym sobie chętnie w ciszy i spokoju posiedziała :oops: Dzieciaki już wróciły, bo zrobiło sie tak zimno, że bez sensu było siedzenie w hotelu i płacenie bajońskich sum za nic nie robienie :roll: :lookarou: . Teraz musze się odnaleźć w nowej sytuacji ;) , ruch i gwar w domu jak na Marszałkowskiej w południe :lol: ;) . Quote
aga1215 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Poświata']Mówisz o mnie :razz:, czy o Poświacie :lol: ??? o Was obydwu :loveu: Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Poświata napisał(a):Dzieciaki już wróciły, bo zrobiło sie tak zimno, że bez sensu było siedzenie w hotelu i płacenie bajońskich sum za nic nie robienie :roll: :lookarou: . Teraz musze się odnaleźć w nowej sytuacji ;) , ruch i gwar w domu jak na Marszałkowskiej w południe :lol: ;) . :lol: byle do kolejnych wyjazdow :lol: U mnei gorzej bo córa wszędzie z nami i non stop z nami - więc odpoczynku brak. Nieraz tylko Babcia się zlituje w lato i bierze moją córę na weekend nad Zalew ;) Quote
Poświata Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Gosia, to były moje pierwsze 10 dni bez dzieci od początku ich istnienia :shake: !!! A Kondzior skończył 11 lat w listopadzie!!! My nawet babci nie mamy, żeby móc ich choć na parę godzin podrzucić :placz: . Nie żebym narzekała..., ale takie pięć minut dla rodziców jest potrzebne dla ich zdrowia psychicznego :roll: . Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Poświata']Gosia, to były moje pierwsze 10 dni bez dzieci od początku ich istnienia :shake: !!! A Kondzior skończył 11 lat w listopadzie!!! My nawet babci nie mamy, żeby móc ich choć na parę godzin podrzucić :placz: . Nie żebym narzekała..., ale takie pięć minut dla rodziców jest potrzebne dla ich zdrowia psychicznego :roll: . O rany :crazyeye: No to faktycznie musiało Ci być błogo przez te 10 dni. I doskonale rozumiem :eviltong: Mam identyczne odczucia - czasem i zapas nerwów i pychiki trzeba podreperować i dać odsapnać :lol: Quote
Recommended Posts