Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poświata napisał(a):

Poświatko
Tak sobie oglądam zaległości :oops: ... i proszę jakie piękne zdjęcia. :D A byłam tam, widziałam Was. I powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem tego, że tak staracie się zachować tradycję... te stroje... no po prostu bomba. :D :D

Posted

Pamiętam :P , jak potem mówiłaś że byłaś i widziałaś i nie wiedziałaś że to dogomaniacy :P . I zobacz ile się od tego czasu wydarzyło.... Fajne są takie wspopmnienia :P .

Posted

Poświata napisał(a):
Pamiętam :P , jak potem mówiłaś że byłaś i widziałaś i nie wiedziałaś że to dogomaniacy :P . I zobacz ile się od tego czasu wydarzyło.... Fajne są takie wspopmnienia :P .

:hmmmm: a ile od wczoraj się wydarzyło -co widać :-?

Posted

Poświata napisał(a):

Nooo... wspomnienia :D Dlatego lubię oglądać zdjęcia :D

Posted

Katerinas napisał(a):
Poświata napisał(a):
...........ŚPI!!!!!!!

eee... a może obraziła się bo prezentu nie dostała? :wink:
obraziła :o , ona wpadła w rozpacz :-? :wink:

Posted

...czarną, na dodatek...

Ja dostałam w prezencie mikołajkowym - od syncia - dwóję ze sprawdzianów z kątów (z ułamków zresztą też, ale to w piątek). I mówiłam że czarno to widzę :evil: !!!
To ktoś mi kazał kupić różowe okulary.!!!
Się by nie przydały :-? .
TO JA POWINNAM WPAŚĆ W ROZPACZ :cry:

Posted

Beatko, robisz wspaniałe zdjecia - jestem pod ich urokiem. A dzieciaczki :angel: ach jakie buziaki fotogeniczne..... zazdraszczam 8) :wink: :lol:

Poświatka.. no wiesz.. co bedę dużo pisać skoro wiesz ze uwielbiam ogóreczki..... zwłaszcza takie zgrabniutkie :D

a dwójami sie nie przejmuj.. synio przysiądzie (jak znam zycie to pewnie z Tobą) i się poduczy.... no i poprawi

Posted

Poświata napisał(a):
...czarną, na dodatek...

Ja dostałam w prezencie mikołajkowym - od syncia - dwóję ze sprawdzianów z kątów (z ułamków zresztą też, ale to w piątek). I mówiłam że czarno to widzę :evil: !!!

tylko pamiętaj szybko stamtąd wypaść :evilbat:
hi, hi - też w czwartej klasie dostałam lufę z matmy pierwszą w swoim życiu :oops: a potem to już jakoś poszło :buzi:

Posted

Poświata napisał(a):

napewna poprawi :)

Posted

Dzięki za dobre słowo, kobitki !!!

A oto ciąg dalszy poświatkowych wspomnień :P

Na trzech ostatnich zdjęciach obok Poświaty jest jej siostra Pomna (ta z niebieską wstążeczką) :P :P :P .

A tu są siedmiomiesięczne szczeniaki - też siostrzyczki - po tym samym ojcu co Poświata :D .

Posted

Nie da rady :evil: , mam migrenę :( , globusa :( i katar nosowo-oczny :( , czyli cieknie i stąd, i stąd :( . A koty niecnoty zamiast mnie leczyć, to gdzieś się po kątach pochowały przed moim kichaniem :( .
Jak przejrzę na oczy to zasiąde wzmocnić się dawką promieniowania z monitora. A teraz idę do łóżeczka, cichutko sobie pochorować :( .