Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej :D W końcu obejrzałam i przeczytałam całą galerię :D Etapami, więc troche to trwało, ale teraz już bedę na bieżąco :wink:

i przyłączam się do gratulacji dla Poświaty!! :drinking:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']Hej :D W końcu obejrzałam i przeczytałam całą galerię :D Etapami, więc troche to trwało, ale teraz już bedę na bieżąco :wink:

i przyłączam się do gratulacji dla Poświaty!! :drinking:

Bardzo się cieszymy, że udało Ci się przebrnąć przez naszą galeryjkę :)
Zapraszamy na stałe do odwiedzania nas :wink:

Dzięki za gratulacje :P

Posted

[quote name='Wojtecki']
och, nie bede przecież cukrować, że to była czysta przyjemność 8)

a pewnie, że tak! zanim wejdziesz do swojej własnej galerii, ja już tam będę :o :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Wojtecki napisał(a):

och, nie bede przecież cukrować, że to była czysta przyjemność 8)

eeee tam, tak tylko opowiadasz żeby nie było nam przykro :wink:

Maga100 napisał(a):
Wojtecki napisał(a):

a pewnie, że tak! zanim wejdziesz do swojej własnej galerii, ja już tam będę :o :lol:

trzymam Cię za słowo 8) 8) 8)

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='Justa'][quote name='Poświata- 10 października']Haaaaaaa, to jutro wstawię fotkę(siedzą jeszcze w aparacie), jaki z niego groźny kocur :P .
No i? :evilbat: Gdzie fotki??? :evilbat: :D

TUTAJ :P ...

a gdzie ten groźny kocur :o :o :o ja tu widzę 2 przytulaste kiciusie 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

a gdzie ten groźny kocur :o :o :o ja tu widzę 2 przytulaste kiciusie 8)

I o to właśnie chodziło :P :P :P , że ten groźny, to tak naprawdę nie jest groźny, tylko wygląda jak zbój, co zresztą u MCO tak powinno być.
A zaczęło się tak....

[quote name='Poświata']
BARYŚ

[quote name='sabina1']Piękne te zbliżenia, a Baryś wygląda na okropnie groźnego kocura.

[quote name='Poświata']Haaaaaaa, to jutro wstawię fotkę(siedzą jeszcze w aparacie), jaki z niego groźny kocur :P .

I na deserek jeszcze jedna fotka "malutkiego, ale strasssssssnie groźnego kotecka" :wink: :P :

Posted

Ja nie wierzę, że to Baryś, od lutego tak strasznie urósł ? To przecież niedługo Gabrynia go nie uźwignie. Mówiłaś Poświatko, że on rośnie do 3-ego roku życia, prawda ? Przecież już jest ogromny, co to będzie, nie boicie się ? Moje początkowe podejrzenia, że to jednak nie jest kot, zaczynają przechodzic w pewność :lol:

Posted

No ponoć MCO rosną i dojrzewają tak długo :lol: .
Znawczyni tych kotów po jego gabarytach w wieku 5-6 miesięcy, stwierdziła żebyśmy się nie zdziwili jak dojdzie nawet do 12 kilogramów :o :roll: .
Wielkie mi rzeczy, najwyżej będzie większy od Poświatki :P .
A bać to się jedynie mogę o swoje kolana :wink: :P, bo Gabi już lada dzień go i tak nie udźwignie :shake:.
Sabina Ty koniecznie powinnaś zobaczyć go na żywca i porównać z tym czteromiesięcznym chłystkiem, którego widziałaś :P :P :P .

Posted

No właśnie, świetnie go pamiętam, dlatego jestem taka wstrząśnięta Zwykle pokazujesz główkę, albo kawałek kota, albo nie wiem do czego odnieść na zdjęciach jego wielkość. A teraz , nie dość, że rozciągnięty cały ryś, to wiem, jaka mniej więcej jest siedmioletnia dziewczynka :P

Posted

[quote name='Poświata']
I na deserek jeszcze jedna fotka "malutkiego, ale strasssssssnie groźnego kotecka" :wink: :P :

Łomatko - ale kocur :lol: Jesteście pewni, że to kot 0X hihi... :wink:

Posted

ja jestem ciekawa, czy mieści się jeszcze do Waszego pięknego transporterka :)
I nic dziwnego, że Wam tak koty rosną, skoro na śniadanie wcinają wiaderko suchego :roll: ;)
Lonia jakby jej takie wiaderko zostawić, to by zjadła pewnie całe... Marcel chyba zresztą też. Najpierw nie chciał jeść suchego, a teraz nie może się bez niego obejść ;) Lonia to nawet dobiera się do psiego żarcia... robi potajemnie taką małą dziurkę i wyżera :evilbat:

Więcej zdjęć prosimy :)
I nie zapominajcie o nas - zakoconych :evilbat:

Posted

[quote name='tajdzi']ja jestem ciekawa, czy mieści się jeszcze do Waszego pięknego transporterka :)

Mieści się :P , ale ciągle coś mu wystaje......

...no chyba że jest z wizytą u weta, wtedy zwinięty w kłębuszek mieści się w transporterku cały :roll: :D .

[quote name='tajdzi']Więcej zdjęć prosimy :)
I nie zapominajcie o nas - zakoconych :evilbat:

Nie zapomniałam :lol: , cos tam nawet nawrzucam ZARAZ :P !!!

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='Justa']Jestem zakochana po uszy w Barysiu :iloveyou:
:P trzeba było tak od razu mówić, zapamiętam :P :P :P
Dobranoc, pora :sleep2:

rety - jak on trzyma łapy SUPER!!! jak Wektor...

Posted

[quote name='Poświata']Uwaga, uwaga
zrobione przed chwilką pierwsze zdjęcia całej trójeczki r a z e m :P :P :P !!!

*kliknij fotkę :lol:rozkoszny widoczek :angel:

Posted

Chyba się zdenerwuję :evilbat: Też chcę gratulować, a nie wiem jaki konkurs i jakie wyczyny ? Co za tajemnica jakaś ! Czy wszyscy już wiedzą, tylko ja, goopia nie ?