tajdzi Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 :nono: a to ty nie wiesz, że ja przebieram z niecierpliwości nóżkami od wczoraj??? Nic się nie chwalisz :grab: A mała piękna :) jak Barysiek i Dymcio ją przyjęli?:) Quote
malawaszka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 a ja zauważyłam od razu w podpisie ale zapomniałam napisać :oops: Tajdzi kicia chyba dopiero w sobotę ma zawitać u Beatki :fadein: Quote
Poświata Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 malawaszka napisał(a):a ja zauważyłam od razu w podpisie ale zapomniałam napisać :oops: Tajdzi kicia chyba dopiero w sobotę ma zawitać u Beatki :fadein: A owszem w sobotę. I dopiero się okaże jak chłopaki ją przyjmą. Ale sądząc po tym jak przyjęli minidrużynę powinno być ok, po jakichś trzech dniach :D . Quote
Poświata Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 A pewnie że będzie, znowu rodzina będzie mnie poganiać do zajęć domowych. Jak przy minidrużynie, non stop siedzialam w przedpokoju, i słyszałam w kółko "Ty masz tak zamiar cały dzień przesiedzieć?" "Obiad jakiś będzie?" itp. itd. :roll: :roll: :roll: :P Quote
aga1215 Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Poświata napisał(a):A pewnie że będzie, znowu rodzina będzie mnie poganiać do zajęć domowych. Jak przy minidrużynie, non stop siedzialam w przedpokoju, i słyszałam w kółko "Ty masz tak zamiar cały dzień przesiedzieć?" "Obiad jakiś będzie?" itp. itd. :roll: :roll: :roll: :P Beatko - czy Ty tak ciągle w tym przedpokoju :o podzieliłabyś się widokami - Milkę chociaż pokaż :P :buzi: Quote
Poświata Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 Ależ ze mnie maupa ruda, zapomniałam o własnej galerii :oops: :oops: :oops: . Kliknij w zdjęcie a teleportujesz się do ........ ....no i jak sie podobało :P ??? Quote
aga1215 Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Poświata napisał(a):Ależ ze mnie maupa ruda, zapomniałam o własnej galerii :oops: :oops: :oops: . Kliknij w zdjęcie a teleportujesz się do ........ ....no i jak sie podobało :P ??? sie podobało :klacz: a łącze do Poświatki? :wink: :buzi: Quote
Poświata Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 A łącze do Poświatki? Się zrobi, ale nie dziś :( . Quote
aga1215 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Poświata napisał(a):A łącze do Poświatki? Się zrobi, ale nie dziś :( . już jest "nie dziś" - łączy niet :evil: :cry: oj, nie dba Pani o swoją psinkę ukofaną :-? a nowe foty Poświatowskiej?????? :P :buzi: Quote
asher Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Poświata napisał(a):A łącze do Poświatki? Się zrobi, ale nie dziś :( .Jak to się zrobi? To co tymasz w podpisie? :o :P Quote
aga1215 Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Poświata napisał(a):Ależ ze mnie maupa ruda, zapomniałam o własnej galerii :oops: :oops: :oops: . Chyba Ci to w nawyk weszło :-? może poduszkę chcesz do tego przedpokojowego siedzenia :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Justa Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 mru! jaki piękniasty kociamberek!!! Jak tak dalej pójdzie Poświatko, to chyba niedługo stracisz rachubę całego tego zwierzyńca :) A dzieciaczki mają szczęście, że mamusia (no i tatuś ;) ) tacy zakoceni i zapsieni :lol: :D 8) żeby moi tak chcieli... Quote
Poświata Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 :P póki co do czterech umiem zliczyć :wink: :P , czasem tylko pod nogami tłok :P najpierw ziewa jak tygrys........ ..... potem śpi jak aniołek...... w różnych miejscach i pozycjach Quote
tajdzi Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Poświatko My, ZAKOCENI, jesteśmy ABSOLUTNIE, ale to CAŁKOWICIE ZAZDROŚNI nalegamy, aby koci topick byl równie często uaktualniany :-? ZROZUMIANO???? 8) :wink: :fadein: Quote
Poświata Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 A byłaś zobaczyć po swoich fotkach :wink: :P ??? Nie mogę wrzucać i tu i tu, bo mi Evelina głowę urwie :wink: , więc uprawiam teleportację (nowej sztuczki się nauczyłam i się bawię), czasem z tego topicu do ZAKOCONYCH, a czasem odwrotnie :P . Quote
aga1215 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Poświata napisał(a):A byłaś zobaczyć po swoich fotkach :wink: :P ??? Nie mogę wrzucać i tu i tu, bo mi Evelina głowę urwie :wink: , więc uprawiam teleportację (nowej sztuczki się nauczyłam i się bawię), czasem z tego topicu do ZAKOCONYCH, a czasem odwrotnie :P . Beatko - jak na tak długie siedzenie w przedpokoju to zdecydowanie mało fotek - WIĘCEJ!!!!!!!!!! Quote
Poświata Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 Już nie siedzę w przedpokoju, bo mi się towarzystwo po chałupie rozłazi, jak karaluchy :roll: :wink: . Nawet pokój dzieci stanął otworem z czego Milunia skwapliwie korzysta :P . Dziś już późnawo, fotki obiecuję, będą jutro, tylko niech ktoś wpadnie je pooglądać :lol: :wink: . Dziewczyny już śpią.... .....zgarniam chłopaków i też się oddalę w stronę :sleep2: . Quote
aga1215 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Poświata napisał(a):Już nie siedzę w przedpokoju, bo mi się towarzystwo po chałupie rozłazi, jak karaluchy :roll: :wink: . Nawet pokój dzieci stanął otworem z czego Milunia skwapliwie korzysta :P . Dziś już późnawo, fotki obiecuję, będą jutro, tylko niech ktoś wpadnie je pooglądać :lol: :wink: . Dziewczyny już śpią.... .....zgarniam chłopaków i też się oddalę w stronę :sleep2: . to Milka śpi z otwartymi ślepkami :o oj, chyba jej nie spanie w głowie :wink: :lol: Quote
Sabina1 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Poświata napisał(a):: To jest piękne Poświatko. Jak Ci się udało, przy zalewie cyborgów, wychować takiego cudownego, delikatnego chłopaka? Właściwie wiem jak: geny + przykład. :buzi: - [size=9]to dla Konrada Quote
Poświata Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 aga1215 napisał(a):to Milka śpi z otwartymi ślepkami :o oj, chyba jej nie spanie w głowie :wink: :lol: Jakbyś w ciemnym pokoju dostała fleszem po oczach, też byś popatrzyła zdziwiona :P . sabina1 napisał(a):Poświata napisał(a): http://img32.imageshack.us/img32/3266/043ey.jpg To jest piękne Poświatko. Jak Ci się udało, przy zalewie cyborgów, wychować takiego cudownego, delikatnego chłopaka? Właściwie wiem jak: geny + przykład. :buzi: - [size=9]to dla KonradaMiśka bardzo dziękuję za miłe słowa :oops: :oops: :oops: , ale moje dzieciątka mają też i drugą stronę medalu ( :angel: + :evil: ). Quote
asher Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Poświata napisał(a):moje dzieciątka mają też i drugą stronę medalu ( :angel: + :evil: ).Hahaha, a kto jej nie ma? :evilbat: :lol: Quote
Patka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 gdyby dzieci nie miały malych :diabloti: to nie były by dziećmi, :D (jako pedagog Ci powiem ze wolę te mądre z diablikiem ;) )ale nawet na fotkach widac beatko ze mają wielkie :iloveyou: do zweizrat to i będa miały do ludzi :D Quote
Poświata Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Ach, jak ja Was lubię!!!!!!!!!!! A teraz obiecane zdjęcia, bo mnie znowu Aga opie**** :oops: :( . Zabawy z kumplem ARO: Quote
Poświata Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 POŚWIATA kombinatorka :P :P :P .....dosyć już robienia fotek :evil: , zmykam :P Quote
Recommended Posts