Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:nono: a to ty nie wiesz, że ja przebieram z niecierpliwości nóżkami od wczoraj???
Nic się nie chwalisz :grab:
A mała piękna :)
jak Barysiek i Dymcio ją przyjęli?:)

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
a ja zauważyłam od razu w podpisie ale zapomniałam napisać :oops:

Tajdzi kicia chyba dopiero w sobotę ma zawitać u Beatki :fadein:

A owszem w sobotę.
I dopiero się okaże jak chłopaki ją przyjmą.
Ale sądząc po tym jak przyjęli minidrużynę powinno być ok, po jakichś trzech dniach :D .

Posted

A pewnie że będzie, znowu rodzina będzie mnie poganiać do zajęć domowych. Jak przy minidrużynie, non stop siedzialam w przedpokoju, i słyszałam w kółko "Ty masz tak zamiar cały dzień przesiedzieć?" "Obiad jakiś będzie?" itp. itd. :roll: :roll: :roll: :P

Posted

Poświata napisał(a):
A pewnie że będzie, znowu rodzina będzie mnie poganiać do zajęć domowych. Jak przy minidrużynie, non stop siedzialam w przedpokoju, i słyszałam w kółko "Ty masz tak zamiar cały dzień przesiedzieć?" "Obiad jakiś będzie?" itp. itd. :roll: :roll: :roll: :P

Beatko - czy Ty tak ciągle w tym przedpokoju :o podzieliłabyś się widokami - Milkę chociaż pokaż :P :buzi:

Posted

Poświata napisał(a):
Ależ ze mnie maupa ruda, zapomniałam o własnej galerii :oops: :oops: :oops: .
Kliknij w zdjęcie a teleportujesz się do ........

....no i jak sie podobało :P ???

sie podobało :klacz: a łącze do Poświatki? :wink: :buzi:

Posted

Poświata napisał(a):
A łącze do Poświatki? Się zrobi, ale nie dziś :( .

już jest "nie dziś" - łączy niet :evil:
:cry: oj, nie dba Pani o swoją psinkę ukofaną :-?
a nowe foty Poświatowskiej?????? :P :buzi:

Posted

Poświata napisał(a):
Ależ ze mnie maupa ruda, zapomniałam o własnej galerii :oops: :oops: :oops: .

Chyba Ci to w nawyk weszło :-?
może poduszkę chcesz do tego przedpokojowego siedzenia :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

mru! jaki piękniasty kociamberek!!!

Jak tak dalej pójdzie Poświatko, to chyba niedługo stracisz rachubę całego tego zwierzyńca :)
A dzieciaczki mają szczęście, że mamusia (no i tatuś ;) ) tacy zakoceni i zapsieni :lol: :D 8) żeby moi tak chcieli...

Posted

:P póki co do czterech umiem zliczyć :wink: :P , czasem tylko pod nogami tłok :P

najpierw ziewa jak tygrys........

..... potem śpi jak aniołek......

w różnych miejscach i pozycjach

Posted

Poświatko
My, ZAKOCENI, jesteśmy ABSOLUTNIE, ale to CAŁKOWICIE ZAZDROŚNI
nalegamy, aby koci topick byl równie często uaktualniany :-?
ZROZUMIANO???? 8) :wink: :fadein:

Posted

A byłaś zobaczyć po swoich fotkach :wink: :P ???
Nie mogę wrzucać i tu i tu, bo mi Evelina głowę urwie :wink: , więc uprawiam teleportację (nowej sztuczki się nauczyłam i się bawię), czasem z tego topicu do ZAKOCONYCH, a czasem odwrotnie :P .

Posted

Poświata napisał(a):
A byłaś zobaczyć po swoich fotkach :wink: :P ???
Nie mogę wrzucać i tu i tu, bo mi Evelina głowę urwie :wink: , więc uprawiam teleportację (nowej sztuczki się nauczyłam i się bawię), czasem z tego topicu do ZAKOCONYCH, a czasem odwrotnie :P .

Beatko - jak na tak długie siedzenie w przedpokoju to zdecydowanie mało fotek - WIĘCEJ!!!!!!!!!!

Posted

Już nie siedzę w przedpokoju, bo mi się towarzystwo po chałupie rozłazi, jak karaluchy :roll: :wink: . Nawet pokój dzieci stanął otworem z czego Milunia skwapliwie korzysta :P .
Dziś już późnawo, fotki obiecuję, będą jutro, tylko niech ktoś wpadnie je pooglądać :lol: :wink: .
Dziewczyny już śpią....

.....zgarniam chłopaków i też się oddalę w stronę :sleep2: .

Posted

Poświata napisał(a):
Już nie siedzę w przedpokoju, bo mi się towarzystwo po chałupie rozłazi, jak karaluchy :roll: :wink: . Nawet pokój dzieci stanął otworem z czego Milunia skwapliwie korzysta :P .
Dziś już późnawo, fotki obiecuję, będą jutro, tylko niech ktoś wpadnie je pooglądać :lol: :wink: .
Dziewczyny już śpią....

.....zgarniam chłopaków i też się oddalę w stronę :sleep2: .

to Milka śpi z otwartymi ślepkami :o
oj, chyba jej nie spanie w głowie :wink: :lol:

Posted

Poświata napisał(a):
:

To jest piękne Poświatko. Jak Ci się udało, przy zalewie cyborgów, wychować takiego cudownego, delikatnego chłopaka? Właściwie wiem jak: geny + przykład. :buzi: - [size=9]to dla Konrada

Posted

aga1215 napisał(a):
to Milka śpi z otwartymi ślepkami :o
oj, chyba jej nie spanie w głowie :wink: :lol:

Jakbyś w ciemnym pokoju dostała fleszem po oczach, też byś popatrzyła zdziwiona :P .
sabina1 napisał(a):
Poświata napisał(a):

To jest piękne Poświatko. Jak Ci się udało, przy zalewie cyborgów, wychować takiego cudownego, delikatnego chłopaka? Właściwie wiem jak: geny + przykład. :buzi: - [size=9]to dla Konrada
Miśka bardzo dziękuję za miłe słowa :oops: :oops: :oops: , ale moje dzieciątka mają też i drugą stronę medalu ( :angel: + :evil: ).

Posted

gdyby dzieci nie miały malych :diabloti: to nie były by dziećmi, :D (jako pedagog Ci powiem ze wolę te mądre z diablikiem ;) )ale nawet na fotkach widac beatko ze mają wielkie :iloveyou: do zweizrat to i będa miały do ludzi :D