Poświata Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='aga1215']Waszka - sztuczne, to niebo jest SZTUCZNE ;) :loveu: Sztuczne to dopiero teraz jest :mad: : Quote
aga1215 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Poświata']Sztuczne to dopiero teraz jest :mad: : sztuczne, sztuczne :turn-l: :buzi: dawno nie widziałam Ochockiego(?Ochotnickiego?)nieba :hmmmm: Quote
Poświata Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 aga1215 napisał(a)::buzi: dawno nie widziałam Ochockiego(?Ochotnickiego?)nieba :hmmmm:Cóż stoi na przeszkodzie??? Zaczynają się wakacje i z przyjemnością Cię u nas ugościmy :multi: !!!!!!!! Będziesz sobie mogła niebo z mojego balkonu oglądać do upojenia :evil_lol: !!! 8-9 jest wystawa warszawska, spotkałabyś więcej dogomaniaczek, NO I CO TY NA TO ??? Quote
aga1215 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Poświata napisał(a):Cóż stoi na przeszkodzie??? Zaczynają się wakacje i z przyjemnością Cię u nas ugościmy :multi: !!!!!!!! Będziesz sobie mogła niebo z mojego balkonu oglądać do upojenia :evil_lol: !!! 8-9 jest wystawa warszawska, spotkałabyś więcej dogomaniaczek, NO I CO TY NA TO ??? Wektor bardzo by się z takiej podróży ucieszył:evil_lol: Poświata mam nadzieję będzie? Quote
mmbbaj Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Poświata napisał(a): Beatko, takimi zdjęciami można ponoć uszkodzić aparat :p Witaj kochana! :lol: i mam nadzieję, że nic mu się nie stało! Zdjęcie piękne! Quote
Poświata Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Witaj Gosiu :Rose: , wróciłaś już? Mam osłonę na obiektyw :lol: , poza tym to jest już zachód, kiedy to słońce nie jest już tak silne i ostre, chyba nic aparatowi nie będzie :hmmmm: :niewiem:. Quote
Gosiek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 cześć Beatko - piękne te zachody słoneczka :loveu: dobrze masz że wysoko mieszkasz - ja mam zawsze problem bo słonko zza drzew tylko widzę ;) a niebo w tym roku zachwyca :multi: co masz na obiektyw? UV? Quote
Poświata Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='Gosiek']co masz na obiektyw? UV?Jakieś takie jak okulary słoneczne, co nam kazali kupić żeby robic zdjęcia przy ostrym słońcu, i odbiciach w wodzie lub na śniegu :niewiem:. Moja młodsza pociecha juz zakończyła rok szkolny :multi: :multi: :multi: : Quote
aga1215 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 gratuluję nagrody :klacz: czy Rodzinka odpowiednio uhonorowała Gabrysię??? Quote
Poświata Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 aga1215 napisał(a):gratuluję nagrody :klacz: czy Rodzinka odpowiednio uhonorowała Gabrysię??? A jakże, byliśmy w knajpie na przepysznych lodach czekoladowych :eviltong: :multi: . Quote
Gosiek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Hmm no patrz - a paula ma zakończenie dopiero jutro :crazyeye: ale za to w urodzinki więc...prezencik murowany = wakacje ;) :lol: Quote
Gosiek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Poświata napisał(a):A jakże, byliśmy w knajpie na przepysznych lodach czekoladowych :eviltong: :multi: .no proszę... rozpieszczasz ja ;) żartuję oby tak dalej.. co rok nagroda :multi: Quote
aga1215 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='aga1215']gdzie Poświata??? :mad: Beata - odezwałabyś się - Quote
Poświata Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 aga1215 napisał(a):gdzie Poświata??? :mad: Na salonach - wystawa warszawska - dzisiaj - w samo południe :eviltong: . Poświata po rocznej przerwie pokazala że nadal jest debeściarą - zdobyła Cacib i NSwR :multi: . Quote
Poświata Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Mam pozwolenie od Małgosi na wstawienie jej zdjęć w naszej galerii: mmbbaj napisał(a): OGAR POLSKI Obrazki z wystawy... Poświata w namiociku :lol: Oj, byli chętni by z nią tam troszkę "pomieszkać";) Hultaj oczywiście cały czas uśmiechnięty :lol: [SIZE=3] i Wojtecki jako publiczność.... mmbbaj napisał(a):Pomna, śliczna sunia :loveu: Pomna Poświata, uroda, wdzięk i gracja :loveu: Pomna jest siostrą Poświaty :cool3: :lol: . mmbbaj napisał(a): kl. użytkowa, Poświata i Ofiklejda Ofiklejda z Południowej Kniei, Poświata co za zgrany duet! "noga w nogę" i biegną... ...i maszerują :lol: a pan sędzia się namyśla :evil_lol: ... aż się wreszcie zdecydował i klasę wygrała Poświatka:multi: , a potem została NSwR :multi: . Dziękuję Małgosiu!!!!!!!!!! Quote
aga1215 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Poświata napisał(a):Mam pozwolenie od Małgosi na wstawienie jej zdjęć w naszej galerii: i Wojtecki jako publiczność.... Pomna jest siostrą Poświaty :cool3: :lol: . ... aż się wreszcie zdecydował i klasę wygrała Poświatka:multi: , a potem została NSwR :multi: . Dziękuję Małgosiu!!!!!!!!!! brawo!!! brawo!!! brawo!!!! :klacz: :klacz: :lilangel: :lilangel: :siara: :siara: :iloveyou: :iloveyou: :sweetCyb: :sweetCyb: :BIG: :cunao: :BIG: :cunao: :laola: Quote
Wojtecki Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Poświata napisał(a):Na salonach - wystawa warszawska - dzisiaj - w samo południe :eviltong: . Poświata po rocznej przerwie pokazala że nadal jest debeściarą - zdobyła Cacib i NSwR :multi: . Dzięki wszystkim za gratulacje :oops: ale taką debe-debe-debe-debeściarą była - tzn . Rasę "wzięła" - JEŻYNA Olfactus :lol: Gratulacje !!! :multi: a Poświata zdobyła - to fakt, sporo - ale nie wszytko ;) Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 :multi::multi::multi::multi:BRAWA dla Poswiaty:multi::multi::multi: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!:klacz::klacz::klacz::laola::laola::laola::laola::Rose::Rose::Rose: Quote
mmbbaj Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Poświata napisał(a): Dziękuję Małgosiu!!!!!!!!!! A nie ma za co :eviltong: Cieszę się bardzo, że tak wiele zdjęć mi się udało bo ja jestem początkujący fotograf :cool3: A Poświata jest śliczna i serdecznie gratuluję (jeszcze raz!) sukcesu :happy1: I jaka grzeczna :loveu: , maaaaatko, żeby Bajan tak się zachowywał na wystawach :modla: ...:evil_lol: Beata! Należy ci się :mad: za to, że cię nie było! ;) Poświata i Pomna są do siebie bardzo podobne tylko Pomna jest ciemniejsza.Jest śliczna! Obie z Bea100 zachwycałyśmy się nią! Poświata bardzo przyjaźnie przywitała siostrę, która jednak na nią trochę naburczała ;) Suki, porównanie Poświata Poświata i Udra :lol: dumny pan... i zadowolona Poświata :lol: Poświata z medalem :multi: Quote
KUMPELka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 mmbbaj napisał(a): Poświata z medalem :multi: Piękna czaprakowa morda :loveu: Poświatka jest wspaniała i bardzo gratulujemy wspaniałego powrotu :cool3: Quote
mmbbaj Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Kumpelka napisał(a):Piękna czaprakowa morda :loveu: :crazyeye: że niby gdzie ona ma ten czaprak?????????? Na mordzie???:evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
KUMPELka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 mmbbaj napisał(a):Kumpelka napisał(a):Piękna czaprakowa morda :loveu: :crazyeye: że niby gdzie ona ma ten czaprak?????????? Na mordzie???:evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Ble ble ... - nie czepiaj się Małgoś :mad: :diabloti: To tak pieszczotliwie jest napisane :oops: Do Kumpla zawsze mówię czaprakowa mordo lub ... dupo :evil_lol: i to jest wyraz najwyższego uwielbienia :eviltong: Gosiu, zdjęcia i wogóle relacja świetna :razz: Quote
Recommended Posts