Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
to się nie dziw, ze masz biale dookola :evil_lol:
się nie dziwię :shake: , ale nie wiem jak to zrobić żeby nie było białego :loveu: . HEEEEEEEEEEELP !!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przede wszystkim musisz to robić w PSie a nie w Paintcie :evil_lol:

hmm tak mi sie coś kojarzy ze była dokładna oinstrukcja w topiku obróbkowym... ale musisz pracować na warstwach..... otwórz sobie najpierw pzezroczysty "obrazek" i w niego wklej zdjęcie, wytnij co niepotrzebne i zrób ramkę... potem zapisz jako GIF i już :p

Posted

[quote name='Gosiek']przede wszystkim musisz to robić w PSie a nie w Paintcie :evil_lol:tego się już domyśłiłam :oops: :evil_lol:

[quote name='Gosiek']hmm tak mi sie coś kojarzy ze była dokładna oinstrukcja w topiku obróbkowym... ale musisz pracować na warstwach..... otwórz sobie najpierw pzezroczysty "obrazek" i w niego wklej zdjęcie, wytnij co niepotrzebne i zrób ramkę... potem zapisz jako GIF i już :p Wiśta wio, łatwo powiedzieć, bez książki się nie obejdzie ................
O np. takie mi się podobają
[quote name='PIKA']

Posted

[quote name='aga1215']a taka może być ;) ?

:buzi:łaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
nauczcie mnie robić ramki :placz: , ja nie chcę być taka ostatnia ....... jełopa :placz: .

Posted

[quote name='Poświata']łaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
nauczcie mnie robić ramki :placz: , ja nie chcę być taka ostatnia ....... jełopa :placz: .
ale to nie PS-ie :shake: nie mam Ps-a:placz: to w Pf-ie:lol:

wysłałam Ci pw

a taka?;)

Posted

Beatko, wejdź na obrokowy topik Eveliny i tam masz wszystko pieknie opisane :razz:

a toto

to ja na dodatkowych filtrach robilam :oops:

Posted

Hallo, puk puk !! :cool3:

A gdzież to wszyscy się podziali ? :mad:

Do roboty , piszemy coś , piszemy ;)

Miłego dnia życzę wszystkim :loveu:

Posted

Wojtecki napisał(a):
Hallo, puk puk !! :cool3:

A gdzież to wszyscy się podziali ? :mad:

Do roboty , piszemy coś , piszemy ;)

Miłego dnia życzę wszystkim :loveu:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o tej porze :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wojtek:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
BTW - ładne zdjęcia dałeś na łowieckim:lol:

Posted

[quote name='Poświata']łaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
nauczcie mnie robić ramki :placz: , ja nie chcę być taka ostatnia ....... jełopa :placz: .:oops:ostatnia.........jełopa co do ramek to chyba jednak będę ja :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:ostatnia.........jełopa co do ramek to chyba jednak będę ja :cool3:Proszę cię ładnie, nie rób mi konkurencji :shake: :mad: !!!!!
Ja narazie do całego PS jestem za głupia :placz:, i nie mam pod ręką nikogo mądrzejszego :placz: , i znowu na stare lata czegoś się będę musiała uczyć. Piszę znowu, bo właśnie złapałam się za robótki na szydełku, a całe życie robiłam na drutach :roll: :roll: :roll: .

Posted

Poświata napisał(a):
Mój mąż :evil_lol: , i chyba się nie załapiesz :angryy: :mad: .

Oj, Poświata, nie bądź chytra:roll: No, chyba, że w jakiś szczególny sposób opłaciłaś ten prezent:eviltong:

Posted

r_2005 napisał(a):
Oj, Poświata, nie bądź chytra:roll: No, chyba, że w jakiś szczególny sposób opłaciłaś ten prezent:eviltong:

Roczku - zwróć uwagę na słówko "chyba". :hmmmm: dopuszcza jakąś możliwość :niewiem: :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

r_2005 napisał(a):
Oj, Poświata, nie bądź chytra:roll:
Znaczy się co :hmmmm:? mam podzielić się mężem czy programem ;) :evil_lol: .
r_2005 napisał(a):
No, chyba, że w jakiś szczególny sposób opłaciłaś ten prezent:eviltong:
Prezent to prezent, dany bezinteresownie z głębi serca :cool3: , nie płaci się za prezenty :eviltong: .

Posted

[quote name='aga1215']Roczku - zwróć uwagę na słówko "chyba". :hmmmm: dopuszcza jakąś możliwość :niewiem: :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Chyba napawa mnie nadzieją:evil_lol:

Posted

[quote name='Poświata']Znaczy się co :hmmmm:? mam podzielić się mężem czy programem ;) :evil_lol: . Aczkolwiek mąż niczego sobie, mam zapotrzebowanie na program:lol:

Prezent to prezent, dany bezinteresownie z głębi serca :cool3: , nie płaci się za prezenty :eviltong: .

...opłacony ciałem, kolorowy photoshop... lalalala

Posted

[quote name='r_2005']..opłacony ciałem, kolorowy photoshop... lalalala
weź pod uwage, ze ona tym cialem to juz parę lat placi :evil_lol:

Drogi ten PS :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']weź pod uwage, ze ona tym cialem to juz parę lat placi :evil_lol:

Drogi ten PS :shake: :evil_lol:
Tańcz Poświata tańcz, wielki photoshop sobie spraw, to wszystko co dziś możesz mieć...:lol: