Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']
Beata, to ja rozumiem, że następnym razem, do Przechlewka jedziesz ty z kotami :evil_lol: Nie można marnować takich talentów :p Śmiej się śmiej :nono:, już po ostatnim konkursie Evelina kazała "darmozjadom" dyplom nad miskami powiesić :roll: :lol: . Ale i tak Milunia umie perfekcyjnie coś, co nawet nie wszystkie psy potrafią :eviltong: (czyt. Poświata)!!! Mianowicie Milunia APORTUJE !!!!!

A tak zupenie poważnie, to myślę sobie że następnym razem do Przechlewka, to zawita Bajan ze swoim państwem :mad: , i wspólnie będziecie po krzaczorach latać:multi: !!!

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']Ale i tak Milunia umie perfekcyjnie coś, co nawet nie wszystkie psy potrafią :eviltong: (czyt. Poświata)!!! Mianowicie Milunia APORTUJE !!!!!

Beata, mnie to wcale nie dziwi!Ja miałam kota Maniusia i on też aportował! Pięknie! Nawet pokrojoną paprykę :evil_lol: A rybki do pysia nie wziął jeśli wcześniej parę razy mu się nie rzuciło, a on przyniósł i koło nogi położył :bigok:

[quote name='Poświata']A tak zupenie poważnie, to myślę sobie że następnym razem do Przechlewka, to zawita Bajan ze swoim państwem :mad: , i wspólnie będziecie po krzaczorach latać:multi: !!!

No! My z Bajanem, a ty z Milunią :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Evelina']Natomiast za rozmiar zdjęć pogonie aż pirze i kalorie będą leciały

:crazyeye: taaaak???, a to jedno to takie malutkie jest...:roll:

Posted

[quote name='Sabina1']Kochana Ewelinko, toż to mizerne 55 pixeli:placz: :placz: :placz:Kochana Sabinko :loveu:
[SIZE="1"]Mnie sie ta fotka bez problemu na ekranie miesci i jeszcze mam luzy.
Ale pomysl o tych co takiego komfortu nie maja :placz:
Precz z egoizmem ! :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']Precz z egoizmem ! :evil_lol:
Koniec gadania!
W trosce o tych co nie mają komfortu posiadania dużego monitora zmniejszyłam zdjęcie!
W cytatach uprzjmie proszę o zamiane na link!!!

Posted

[quote name='Poświata']

Uwaga, uwaga!!!

Newsy z ostatniej chwili!!!

Z gorącego jeszcze meila od Wojtka z Przechlewka [SIZE=2]z "IV Konkursu tropowców dla ogarów i gończych polskich" :
Ostatecznie wyglada to nastepujaco:
Mamy 73 punkty oraz dyplom II-giego stopnia!!
Lokata w tropowcach : 6-ta na 17 psow-tropowcow !! Tylko 9 tropowcow uzyskalo dyplomy ))) Papapa
:multi: :bigcool: :multi: :Cool!: :multi: :siara:

Zdolna dziewczynka i zdolny pańcio:lol:

Posted

Witam!
Zerknęłam rano - były TYLKO DWA zdjęcia z Przechlewka. Myślałam, że do wieczora przybędzie - a tu kicha blada - a OBIECALI :-(

mmbbaj napisał(a):
No! My z Bajanem, a ty z Milunią :loveu: :loveu: :loveu:

:hmmmm: ciekawe, co wtedy Bajanek będzie tropił :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:lol: Witajcie :)

wraz z Poświatką bardzo dziękujemy za Wasze gratulacje :loveu:
Konkurs Tropowców w Przechlewku udało nam się zakończyć z bardzo przyzwoitym wynikiem pomimo długiej przerwy w treningach, jako, że ostatni konkurs mieliśmy w październiku !!

A teraz - troszkę fotek dla wytrwałych wielbicielek Poświatki ( i jej Pańcia :oops: ;) )

cdn... ;)

Posted

no i jeszcze co nieco :)

Na dzisiaj to tyle .... :lol:
Idę spać, a jutro już ruszam w delegację...:evil_lol:
Natomiast "atakujcie" Beatę, coby powklejała jeszcze co nieco.... bo trochę jeszcze zostało ;)
Dobranoc :)

Posted

[quote name='Wojtecki']

Wspaniale robicie takie naziemne ujęcia Poświatki :multi: :multi:
Jest piękna i jak wydoroślała aspojrzenie ma takie łagodne :loveu:

Co za postawa, normalnie posążek :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Wojtecki']no i jeszcze co nieco :)

Na dzisiaj to tyle .... :lol:
Idę spać, a jutro już ruszam w delegację...:evil_lol:
Natomiast "atakujcie" Beatę, coby powklejała jeszcze co nieco.... bo trochę jeszcze zostało ;)
Dobranoc :)
Poświata CUDNA -WSZYSTKA :loveu:
Beata - miałaś wklejać zdjęcia -Mąż pozwolił "atakować" -więc wklejaj:multi: jaktylko wrócę z pracy(a dzisiaj mam króciutko:eviltong: to sprawdzę !!! - :buzi:

Posted

[quote name='Wojtecki']

To jest coś przepięknego :loveu: Zdjęcie, z którego Beatka zrobiła awatarek, mam na tapecie i co takiego jest w tej suce, że wyraz pysia mnie zawsze wzrusza, a fotki nie ulegają "opatrzeniu się" Wyobrażam sobie, jaka "na żywo" musi być śliczna.

Posted

[quote name='Sabina1'] Wyobrażam sobie, jaka "na żywo" musi być śliczna.Miśka, to zamiast sobie wyobrażać, musisz Poświatę zobaczyć :multi: . Może jak już dzieciaki skończą szkołę to się wybierzemy na spacerek w te Twoje rejony ze zdjęć ??? Teraz przez miesiąc mam gorący okres, byle do 23.VI :roll: :mad: .[quote name='aga1215']Beata - miałaś wklejać zdjęcia -Mąż pozwolił "atakować" -więc wklejaj:multi: jaktylko wrócę z pracy(a dzisiaj mam króciutko:eviltong: to sprawdzę !!! - :buzi:[quote name='Gosiek']Beatko - czekamy na resztę fot :diabloti:Coś słabo "atakujecie", tak bez przekonania ;) :evil_lol: . Nakarmię dzieci, wyprawię na angielski i w spokoju zasiądę do zdjęć, muszę przejżeć co jeszcze zostało :hmmmm:.

Posted

[quote name='Poświata']Miśka, to zamiast sobie wyobrażać, musisz Poświatę zobaczyć :multi: . Może jak już dzieciaki skończą szkołę to się wybierzemy na spacerek w te Twoje rejony ze zdjęć ??? Teraz przez miesiąc mam gorący okres, byle do 23.VI :roll: :mad: .Coś słabo "atakujecie", tak bez przekonania ;) :evil_lol: . Nakarmię dzieci, wyprawię na angielski i w spokoju zasiądę do zdjęć, muszę przejżeć co jeszcze zostało :hmmmm:.
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='aga1215']:crazyeye: :oops: :oops: :oops: dokonawszy analizy zdjęć wstawionych przez Wojtka, stwierdzam że .................. dla mnie już niewiele zostało, no chyba że interesują Was widoczki przeróżne, inne psiaki i obcy ludzie z tymi psami :roll: :hmmmm:

No dobra, Poświata wypiła już całą wodę z jeziorka i teraz przejdziemy do zdjęć lądowych (o ile się połapię co się da jeszcze wstawić....:roll: )