mmbbaj Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Witaj Beatko :multi: Cudne zdjęcia Poświatki, normalnie rozbrajające :loveu: Kociska też cudne :loveu: :loveu: :loveu: Tylko za dużo o diecie gadacie :mad: Ja też się odchudzam, przestałam słodzić herbatkę :placz: Quote
bigos Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 mmbbaj napisał(a):Witaj Beatko :multi: Cudne zdjęcia Poświatki, normalnie rozbrajające :loveu: Kociska też cudne :loveu: :loveu: :loveu: Tylko za dużo o diecie gadacie :mad: Ja też się odchudzam, przestałam słodzić herbatkę :placz: Ja juz nie słodzę od kilku lat!To za mało!Zdecydowanie!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 bigos napisał(a):Ja juz nie słodzę od kilku lat!To za mało!Zdecydowanie!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale mnie taka nie słodzona nie smakuje :placz: Quote
bigos Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Można się szybko przyzwyczaić!Mi też na początku nie smakowała Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='Sabina1']Zaraz po bzach. tam sa też alejki bzowe ;) .Najpierw ogród bot. potem Łazienki: koncert i pyszne lody (dla dzieci)pod parasolami niedaleko pałacyku, spacer po łazienkach (giełda zwierząt tamże), jakieś drobne przekąseczki po drodze....... Opisałam ci scenariusz mojego ulubionego spędzania niedzieli w maju/czerwcu :lol: .A Ty wiesz, że w Botaniku warszawskim to już 100 lat nie byłam :oops: , częściej w Powsinie. Scenariusz bardzo mi się podoba, giełda mniej, bo stanowi niebezpieczeństwo, że rodzina by mi się powiększyła :roll: ;) .[quote name='mmbbaj']Tylko za dużo o diecie gadacie :mad: Już nie będziemy :shake: :oops: , teraz czyny się liczą :cool3: .[quote name='bigos']No, więc jak dietka???Ma się nieźle, ale na widoczne efekty muszę popracować. I więcej o diecie nie gadamy, bo Małgosia krzyczy ;) :mad: . ps. gdyby jednak ktoś nadal chciał mnie dopingować i mobilizować, albo się popodśmiewać, to na PW proszę :lol: . Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 mmbbaj napisał(a):Witaj Beatko :multi: Ja też się odchudzam, przestałam słodzić herbatkę :placz:Witaj Małgosiu :). Matko koffana, a Ty z czego się odchudzasz :crazyeye: ??? Poprzestań na niesłodzonej herbatce i nic więcej nie rób :shake: :lol: . Quote
Cola Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Witam :) Nadrobiłam zaległości fotkowe....i sesja balkonowa jest bombowa :multi: :multi: :loveu: :loveu: ...a ja się nie odchudzam, bo nie mam z czego :eviltong: ale herbatę i kawe trzymam daleko od cukru. Tak jakoś kilka lat temu słodzone przestały mi smakować, ciągle było za słodko i zostało bez cukru, ale nadrabiam pączkami do kawusi rano :cool3: Quote
mmbbaj Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Poświata napisał(a):Witaj Małgosiu :). Matko koffana, a Ty z czego się odchudzasz :crazyeye: Jak to z czego, z oponki :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='Cola']... ale nadrabiam pączkami do kawusi rano :cool3: Cola...:mad: ...........:hmmmm: ..........mam serniczek :cool3: Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='mmbbaj']Jak to z czego, z oponki :evil_lol:Evelina na to zaleca robienie brzuszków, żeby, jak to malowniczo ujęła...Sprawne mięsnie trzymają kichy tam gdzie trzeba :cool1: , szybko dają poczucie sytości, zapewniają dobrą perystaltykę jelit a w związku z tym drożność tego i owego :cool3: Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='mmbbaj']Cola...:mad: ...........:hmmmm: ..........mam serniczek :cool3: a po śniadanku na Fortach gimnastyka SPRINT, PODSKOKI, SKŁONY, a potem zasłużony odpoczynek . Quote
Cola Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 serniczkiem też nie pogardzę...a ciastem orzechowym z dużą ilością masy i masą orzechów.....jak koń za marchewką :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Cola napisał(a):..a ciastem orzechowym z dużą ilością masy i masą orzechów.....jak koń za marchewką :evil_lol:A umiesz takie zrobić :-o ??? Pytam bo mi się po chałupie mnóstwo orzechów poniewiera :evil_lol: . Quote
Cola Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 a mam gdzieś przepisik :cool3: tylko ostrzegam długo się go robi Quote
Sabina1 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 ja umiem takie ciasto, gdzie na wierzch górnego placka daje sie rozdrobnione orzechy z miodem i raem piecze z tym ciastem. Znacie orzechowca ? Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Cola napisał(a):a mam gdzieś przepisik :cool3: tylko ostrzegam długo się go robihmmmmm, jakby Ci tu powiedzieć.....:lol: , mam dwie lewe ręce do pieczenia ciast.... a orzechy się marnują :roll: ;) . Quote
Cola Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :laugh2_2: znam znam...tylko ja jem bez rozdrobnienia orzechów i mam wtedy 2-3 cm orzechów włoskich w miodzie :multi: pychotka to chcesz przepisik? Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='Sabina1']Znacie orzechowca ?:shake: nie znam. Ale generalnie ja mało co znam, tyle co w mojej ukochanej cukierni :roll: :evil_lol: . [quote name='Cola'] to chcesz przepisik? Jak wpadnie Ci w ręce, to chcę, może jakiegoś zakalca upichcę . Quote
Cola Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='Poświata']Jak wpadnie Ci w ręce, to chcę, może jakiegoś zakalca upichcę . Raczej ciężko zrobić z niego zakalca :evil_lol: więc na pewno Ci się uda :cool3: Quote
Sabina1 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Cola, to ty daj Beatce przepisik na orzechowca, a ja na placek z rabarbarem dobrze ?. Rabarbar już jest, a placek jest łatwy i b. smaczny. Potem mozna go robić z wiśniami. Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 :multi: :multi: :multi: czekam. teraz lecę młodsze dziecko ze szkoły odebrać i biorę się za obiad (:shake: że też rodzina nie chce przejść na dietę :shake:). Quote
bigos Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Miało nie być o diecie!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Noooo :lol: , to rozumiem! O wiele przyjemniej czytać o takich pysznościach!;) A...serniczka już nie mam :facelick: Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='mmbbaj']A...serniczka już nie mam :facelick: A co:crazyeye: ? Cola jednak wpadła na herbatkę ;) :evil_lol: . Quote
Recommended Posts