Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Beatko :multi:
Cudne zdjęcia Poświatki, normalnie rozbrajające :loveu: Kociska też cudne :loveu: :loveu: :loveu: Tylko za dużo o diecie gadacie :mad: Ja też się odchudzam, przestałam słodzić herbatkę :placz:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj napisał(a):
Cudne zdjęcia Poświatki, normalnie rozbrajające :loveu: Kociska też cudne :loveu: :loveu: :loveu: Tylko za dużo o diecie gadacie :mad: Ja też się odchudzam, przestałam słodzić herbatkę :placz:

Ja juz nie słodzę od kilku lat!To za mało!Zdecydowanie!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
Ja juz nie słodzę od kilku lat!To za mało!Zdecydowanie!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale mnie taka nie słodzona nie smakuje :placz:

Posted

[quote name='Sabina1']Zaraz po bzach. tam sa też alejki bzowe ;) .Najpierw ogród bot. potem Łazienki: koncert i pyszne lody (dla dzieci)pod parasolami niedaleko pałacyku, spacer po łazienkach (giełda zwierząt tamże), jakieś drobne przekąseczki po drodze....... Opisałam ci scenariusz mojego ulubionego spędzania niedzieli w maju/czerwcu :lol: .A Ty wiesz, że w Botaniku warszawskim to już 100 lat nie byłam :oops: , częściej w Powsinie. Scenariusz bardzo mi się podoba, giełda mniej, bo stanowi niebezpieczeństwo, że rodzina by mi się powiększyła :roll: ;) .[quote name='mmbbaj']Tylko za dużo o diecie gadacie :mad: Już nie będziemy :shake: :oops: , teraz czyny się liczą :cool3: .[quote name='bigos']No, więc jak dietka???Ma się nieźle, ale na widoczne efekty muszę popracować. I więcej o diecie nie gadamy, bo Małgosia krzyczy ;) :mad: .

ps. gdyby jednak ktoś nadal chciał mnie dopingować i mobilizować, albo się popodśmiewać, to na PW proszę :lol: .

Posted

mmbbaj napisał(a):
Ja też się odchudzam, przestałam słodzić herbatkę :placz:
Witaj Małgosiu :). Matko koffana, a Ty z czego się odchudzasz :crazyeye: ??? Poprzestań na niesłodzonej herbatce i nic więcej nie rób :shake: :lol: .

Posted

Witam :) Nadrobiłam zaległości fotkowe....i sesja balkonowa jest bombowa :multi: :multi: :loveu: :loveu:

...a ja się nie odchudzam, bo nie mam z czego :eviltong: ale herbatę i kawe trzymam daleko od cukru. Tak jakoś kilka lat temu słodzone przestały mi smakować, ciągle było za słodko i zostało bez cukru, ale nadrabiam pączkami do kawusi rano :cool3:

Posted

[quote name='mmbbaj']Jak to z czego, z oponki :evil_lol:Evelina na to zaleca robienie brzuszków, żeby, jak to malowniczo ujęła...

Sprawne mięsnie trzymają kichy tam gdzie trzeba :cool1: , szybko dają poczucie sytości, zapewniają dobrą perystaltykę jelit a w związku z tym drożność tego i owego :cool3:

Posted

[quote name='mmbbaj']Cola...:mad: ...........:hmmmm: ..........mam serniczek :cool3: a po śniadanku na Fortach gimnastyka SPRINT, PODSKOKI, SKŁONY, a potem zasłużony odpoczynek .

Posted

serniczkiem też nie pogardzę...a ciastem orzechowym z dużą ilością masy i masą orzechów.....jak koń za marchewką :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
..a ciastem orzechowym z dużą ilością masy i masą orzechów.....jak koń za marchewką :evil_lol:
A umiesz takie zrobić :-o ??? Pytam bo mi się po chałupie mnóstwo orzechów poniewiera :evil_lol: .

Posted

Cola napisał(a):
a mam gdzieś przepisik :cool3: tylko ostrzegam długo się go robi
hmmmmm, jakby Ci tu powiedzieć.....:lol: , mam dwie lewe ręce do pieczenia ciast.... a orzechy się marnują :roll: ;) .

Posted

:laugh2_2: znam znam...tylko ja jem bez rozdrobnienia orzechów i mam wtedy 2-3 cm orzechów włoskich w miodzie :multi: pychotka

to chcesz przepisik?

Posted

[quote name='Sabina1']Znacie orzechowca ?:shake: nie znam. Ale generalnie ja mało co znam, tyle co w mojej ukochanej cukierni :roll: :evil_lol: .
[quote name='Cola'] to chcesz przepisik? Jak wpadnie Ci w ręce, to chcę, może jakiegoś zakalca upichcę .

Posted

[quote name='Poświata']Jak wpadnie Ci w ręce, to chcę, może jakiegoś zakalca upichcę .

Raczej ciężko zrobić z niego zakalca :evil_lol: więc na pewno Ci się uda :cool3:

Posted

Cola, to ty daj Beatce przepisik na orzechowca, a ja na placek z rabarbarem dobrze ?. Rabarbar już jest, a placek jest łatwy i b. smaczny. Potem mozna go robić z wiśniami.

Posted

:multi: :multi: :multi: czekam. teraz lecę młodsze dziecko ze szkoły odebrać i biorę się za obiad (:shake: że też rodzina nie chce przejść na dietę :shake:).