Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poświata']Cześć Gosiu, idzie kiepsko, dziewczyny się ze mnie nabijają , a miały wspierać . I plecy mnie bolą, bo pół dnia malowaliśmy z Wojtkiem stół na balkonie, metal + drewno i drewniane akcenty balkonowe, uffffff, było tego trochę :roll:. Idę spać, jutro będzie lepiej .
jakie znowu nabijają :shake: :-( wsparcia oczekuję, skutecznego :-(

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aga1215']:placz: :placz: :placz:
pita robię:angryy: :angryy: :angryy:Kobieto, dopiero teraz :crazyeye: !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój szwagier pojechał wczoraj na pocztę główną wysłać pita, miał numerek 427. Nie wiem czy już wrócił :hmmmm: :shake: .
[quote name='r_2005']Oj, Poświata, to tak żeby Cię rozweselić:pOj Roczku, przecież wiem, ale podroczyć się muszę :cool3: :evil_lol: .

Posted

[quote name='Poświata']Kobieto, dopiero teraz :crazyeye: !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój szwagier pojechał wczoraj na pocztę główną wysłać pita, miał numerek 427. Nie wiem czy już wrócił :hmmmm: :shake:
jutro sprawdzę, to Ci powiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']jutro sprawdzę, to Ci powiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Ty się nie podśmiewaj, lepiej zapakuj sobie prowiant i kawę w termosie, żebyś z sił nie opadła .

Posted

[quote name='Poświata']Ty się nie podśmiewaj, lepiej zapakuj sobie prowiant i kawę w termosie, żebyś z sił nie opadła .

:evil_lol: w drodze na pocztę główną;) :evil_lol:
BTW - może to lepsze od Cambridgowych zupek ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Poświata']A póki co, robiąc porządki w komputerze (bo wreszcie nowy się pojawi już za dni parę:multi: ) takiego znalazłam nieco zimowego "klona" (tak w ramach ochłodzenia, żeby wiosna zbytnio do głów nie uderzyła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

Ona jest przecudna!:loveu:

Posted

[quote name='Poświata']
Kobieto, dopiero teraz :crazyeye: !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój szwagier pojechał wczoraj na pocztę główną wysłać pita, miał numerek 427. Nie wiem czy już wrócił :hmmmm: :shake:
[quote name='aga1215']jutro sprawdzę, to Ci powiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Rany, aga1215, będziesz jechała do Warszawy sprawdzić, czy już szwagier Poświaty wrócił?:crazyeye:

Posted

[quote name='r_2005']Rany, aga1215, będziesz jechała do Warszawy sprawdzić, czy już szwagier Poświaty wrócił?:crazyeye:
a co to dla mnie
też wysłałam

Posted

[quote name='r_2005']Rany, aga1215, będziesz jechała do Warszawy sprawdzić, czy już szwagier Poświaty wrócił?:crazyeye:
[quote name='aga1215']a co to dla mnie
Bezpośrednio autobusem, jedna nocka do Warszawy, druga z.......... a w międzyczasie wreszcie Aguś pogościłabyś u nas, koty za uszkiem wydrapała, dzieci zabawiła.....;) :):):).

Posted

Poświata napisał(a):
Bezpośrednio autobusem, jedna nocka do Warszawy, druga z.......... a w międzyczasie wreszcie Aguś pogościłabyś u nas, koty za uszkiem wydrapała, dzieci zabawiła.....;) :):):).

Ale kiedy szwagra by sprawdziła?:lol:

Posted

[quote name='Cola']Wy tu tak gadu gadu....a fotki gdzie są?? :razz:
:shake: nie ma :crazyeye: ??? No to nie ładnie :evil_lol: .
(fotki z szuflady, nieco przykurzone:oops: )

Posted

[quote name='Poświata']:shake: nie ma :crazyeye: ??? No to nie ładnie :evil_lol: .
(fotki z szuflady, nieco przykurzone:oops: )

:multi: są foteczki... śliczności :loveu:
..i tak nieśmiało poplosie więcej :p

Posted

Cola napisał(a):
:multi: są foteczki... śliczności :loveu:
..i tak nieśmiało poplosie więcej :p
Zrobi się, ale jutro, albo pojutrze:oops: . Teraz robimy porządki z komputerem, zgrywamy albo wywalamy co się da, bo jutro wieczorem facet zainstaluje nowy. Cierpliwości.....:lol:

Posted

Poświata napisał(a):
jutro wieczorem facet zainstaluje nowy.

Ależ będziesz mogła szaleć, tylko będzie furczało......:lol:
Jak tam drugi dzień diety?

Posted

r_2005 napisał(a):
Jak tam drugi dzień diety?
Całkiem nieźle :roll:, tylko właśnie lody zaczęły za mną chodzić :mad: . Bronię się jak mogę, ale nie wiem czy się na mnie nie rzucą :diabloti: .
r_2005 napisał(a):
Ależ będziesz mogła szaleć, tylko będzie furczało......:lol:
Nooooooo:multi: , a najbardziej cieszy mnie to, że może uda mi się męża naciągnąć na jakiś porządny program do obróbki zdjęć. Faaaaajnieeee by było :lol: .

Posted

[quote name='Sabina1']To tylko Photoschop :multi: Cześć Miśka , też tak myślę, dziewczyny takie cudeńka na nim robią . Tylko nie wiem skąd ściągnąć :hmmmm:, bo płytka kosztuje kupe kasy .

Posted

[quote name='Poświata']Całkiem nieźle :roll:, tylko właśnie lody zaczęły za mną chodzić :mad: . Bronię się jak mogę, ale nie wiem czy się na mnie nie rzucą To mi przypomniało, że w zamrażalniku mam lody:lol: No trudno, zjem ten bób co mi się właśnie gotuje, a na deser lodyyyyyyyy...

a najbardziej cieszy mnie to, że może uda mi się męża naciągnąć na jakiś porządny program do obróbki zdjęć. Faaaaajnieeee by było :lol: .
Super:multi: