r_2005 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 PIKA napisał(a):Posikalam się :roflt: :roflt: I jak się z tym czujesz? Zmianiłaś już majtki? Quote
PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Świetna gra w kolory :multi::multi: r_2005 napisał(a):Zmianiłaś już majtki? nie majtki, pampersa :diabloti: Quote
Poświata Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Gosiek']jej :loveu: wszystkie "kolorki" mi sie baaaardzo podobają :loveu: [quote name='Aga1215']:multi: gra w kolory :klacz: [quote name='PIKA']Świetna gra w kolory :multi::multi: Bardzo dziękuję , ciąg dalszy jutro, teraz grzecznie się pożegnam i spadam. DOBRANOC . Quote
Poświata Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='Gosiek'] cdn... A to moje foteczki :multi: stare nie opadły i dyndają między nowymi kwiatostanami Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 ło qrcze jak tu wiosennie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Poświata']A to moje foteczki :multi: stare nie opadły i dyndają między nowymi kwiatostanami co to za drzewo??????????????????? Quote
Poświata Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='aga1215']co to za drzewo???????????????????:oops: :oops: :oops: łomatko, dobre pytanie, nie wiem :oops: ;) . Gosiek ratuj!!! Quote
Poświata Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Sabina1 napisał(a):Chyba klony, ale nie jestem pewna ;) Też tak pomyśłałam, szczególnie że z tych kwiatków robią się w fazie dojrzewania "motylki" albo "spadochroniki", ale coś mi się po głowie kołacze, że nie tylko klony mają taki kwiatostan, łot i zagwozdkę mam . Quote
Poświata Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 A póki co, robiąc porządki w komputerze (bo wreszcie nowy się pojawi już za dni parę:multi: ) takiego znalazłam nieco zimowego "klona" (tak w ramach ochłodzenia, żeby wiosna zbytnio do głów nie uderzyła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
aga1215 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Poświata']A póki co, robiąc porządki w komputerze (bo wreszcie nowy się pojawi już za dni parę:multi: ) takiego znalazłam nieco zimowego "klona" (tak w ramach ochłodzenia, żeby wiosna zbytnio do głów nie uderzyła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to Poświata jest klonem?????????????? Quote
Sabina1 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Poświata'] O, a cóz to za ślicznościowa specjalna obróżka, z adresem i telefonikiem na zamówienie ? Wygląda jak z miękiej skórki ? A może to apaszka? Quote
Gosiek Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 cześć Beatko - to są "kwiatki" klonu jesionolistnego :p hihi wyszukałam w googlach :evil_lol: Quote
Poświata Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='Sabina1']O, a cóz to za ślicznościowa specjalna obróżka, z adresem i telefonikiem na zamówienie ? Wygląda jak z miękiej skórki ? A może to apaszka?Specjalna obróżka, bo Poświata gościła w prawdziwej leśniczówce z polowaniem na coś tam, więc musiała być widoczna z daleka, żeby w razie samowolnego oddalenia się nie została przypadkowo postrzelona :mad: :diabloti: . [quote name='niezawodna Gosiek']cześć Beatko - to są "kwiatki" klonu jesionolistnego :p hihi wyszukałam w googlach :evil_lol: Cześć Gosiu, i znowu się czegoś nauczyłam :multi: . Quote
Sabina1 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Hihihi, a ja sobie pomyślałam , czy to nie jest przypadkiem jesion klonolistny :lol: Quote
r_2005 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Poświata (sunia) śliczna... I na takim superowym tarasiku... Quote
Poświata Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 r_2005 napisał(a):... I na takim superowym tarasiku...Szkoda że nie na własnym :shake: , tylko gościnnym, cały domek myśliwski był niczego sobie :lol: . Quote
aga1215 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Poświata napisał(a):Szkoda że nie na własnym :shake: , tylko gościnnym, cały domek myśliwski był niczego sobie :lol: . polowałaś :crazyeye: czy tylko bigos gotowałaś??? Quote
r_2005 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 aga1215 napisał(a):polowałaś :crazyeye: czy tylko bigos gotowałaś??? Patroszyła zwierzynę:evil_lol: Quote
Poświata Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 aga1215 napisał(a):polowałaś :crazyeye: czy tylko bigos gotowałaś???r_2005 napisał(a):Patroszyła zwierzynę:evil_lol: Siedziałam w domu na tyłku, to Wojtecki się z Poświatą woził w gości :roll: :). Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 cześć Beatko... jak Ci idzie odchudzanko? hihi przyłaczam sie do Ciebie ale... ja na gotowaniu na parze od jakichś 2 miesiecy jadę :evil_lol: i dopiero od kilku dni zaczęłam na rowerku jeździć :lol: wiec moze do wakacji coś schudnę :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Beatko... jak Ci idzie odchudzanko? Cześć Gosiu, idzie kiepsko, dziewczyny się ze mnie nabijają , a miały wspierać . I plecy mnie bolą, bo pół dnia malowaliśmy z Wojtkiem stół na balkonie, metal + drewno i drewniane akcenty balkonowe, uffffff, było tego trochę :roll:. Idę spać, jutro będzie lepiej . Quote
r_2005 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Poświata napisał(a):Cześć Gosiu, idzie kiepsko, dziewczyny się ze mnie nabijają... I plecy mnie bolą Skutki uboczne diety Cambridge - ból pleców:lol: Quote
Recommended Posts