Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']jej :loveu: wszystkie "kolorki" mi sie baaaardzo podobają :loveu:
[quote name='Aga1215']:multi: gra w kolory :klacz:
[quote name='PIKA']Świetna gra w kolory :multi::multi:
Bardzo dziękuję , ciąg dalszy jutro, teraz grzecznie się pożegnam i spadam.
DOBRANOC .

Posted

Sabina1 napisał(a):
Chyba klony, ale nie jestem pewna ;)
Też tak pomyśłałam, szczególnie że z tych kwiatków robią się w fazie dojrzewania "motylki" albo "spadochroniki", ale coś mi się po głowie kołacze, że nie tylko klony mają taki kwiatostan, łot i zagwozdkę mam .

Posted

A póki co, robiąc porządki w komputerze (bo wreszcie nowy się pojawi już za dni parę:multi: ) takiego znalazłam nieco zimowego "klona" (tak w ramach ochłodzenia, żeby wiosna zbytnio do głów nie uderzyła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

Posted

[quote name='Poświata']A póki co, robiąc porządki w komputerze (bo wreszcie nowy się pojawi już za dni parę:multi: ) takiego znalazłam nieco zimowego "klona" (tak w ramach ochłodzenia, żeby wiosna zbytnio do głów nie uderzyła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to Poświata jest klonem??????????????

Posted

[quote name='Poświata']

O, a cóz to za ślicznościowa specjalna obróżka, z adresem i telefonikiem na zamówienie ? Wygląda jak z miękiej skórki ? A może to apaszka?

Posted

[quote name='Sabina1']O, a cóz to za ślicznościowa specjalna obróżka, z adresem i telefonikiem na zamówienie ? Wygląda jak z miękiej skórki ? A może to apaszka?Specjalna obróżka, bo Poświata gościła w prawdziwej leśniczówce z polowaniem na coś tam, więc musiała być widoczna z daleka, żeby w razie samowolnego oddalenia się nie została przypadkowo postrzelona :mad: :diabloti: .
[quote name='niezawodna Gosiek']cześć Beatko - to są "kwiatki" klonu jesionolistnego :p hihi wyszukałam w googlach :evil_lol: Cześć Gosiu, i znowu się czegoś nauczyłam :multi: .

Posted

Poświata napisał(a):
Szkoda że nie na własnym :shake: , tylko gościnnym, cały domek myśliwski był niczego sobie :lol: .

polowałaś :crazyeye: czy tylko bigos gotowałaś???

Posted

aga1215 napisał(a):
polowałaś :crazyeye: czy tylko bigos gotowałaś???
r_2005 napisał(a):
Patroszyła zwierzynę:evil_lol:
Siedziałam w domu na tyłku, to Wojtecki się z Poświatą woził w gości :roll: :).

Posted

cześć Beatko... jak Ci idzie odchudzanko?

hihi przyłaczam sie do Ciebie ale... ja na gotowaniu na parze od jakichś 2 miesiecy jadę :evil_lol: i dopiero od kilku dni zaczęłam na rowerku jeździć :lol: wiec moze do wakacji coś schudnę :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Beatko... jak Ci idzie odchudzanko?
Cześć Gosiu, idzie kiepsko, dziewczyny się ze mnie nabijają , a miały wspierać . I plecy mnie bolą, bo pół dnia malowaliśmy z Wojtkiem stół na balkonie, metal + drewno i drewniane akcenty balkonowe, uffffff, było tego trochę :roll:. Idę spać, jutro będzie lepiej .

Posted

Poświata napisał(a):
Cześć Gosiu, idzie kiepsko, dziewczyny się ze mnie nabijają... I plecy mnie bolą

Skutki uboczne diety Cambridge - ból pleców:lol: