Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

r_2005 napisał(a):
Na dodatek kradzionymi plackami:evil_lol:
A kradzione, wiadomo, nie tuczy i dlatego Miśka taka drobniutka jest, a ja gupia nad dietą główkuję, co by tu wymyśleć ........

Posted

Poświata napisał(a):
a ja gupia nad dietą główkuję, co by tu wymyśleć ........
Widzisz, zamiast przegryzać pomidory plackami, to Ty je podlewałaś:roll:

Posted

Gosiek napisał(a):
aaaaahahaha nie wyrabiam juz - dajcie spokój bo mnie juzpoliczki ze smiechu bolą :lol::lol::lol:
Ty się nie obśmiewaj, tylko u siebie w ogródku wypróbuj, dopiero będziesz miała kwiatki-mutanty :multi: . Już wiesz jak to się robi, zakradasz się z wiaderkiem na pole, zbierasz placki, a potem chodu, byle szybko żeby chłopi interesu nie zwietrzyli ......

Posted

Poświata napisał(a):
A kradzione, wiadomo, nie tuczy i dlatego Miśka taka drobniutka jest, a ja gupia nad dietą główkuję, co by tu wymyśleć ........

To juz nie główkuj, masz gotowy przepis na dietę - cud od Miśki po znajomości.

Posted

r_2005 napisał(a):
Widzisz, zamiast przegryzać pomidory plackami, to Ty je podlewałaś:roll:
Nie bójmy się tego słowa, i dodajmy kradzionymi plackami, inaczej figa z diety......

Posted

Poświata napisał(a):
Ty się nie obśmiewaj, tylko u siebie w ogródku wypróbuj, dopiero będziesz miała kwiatki-mutanty.

Łaaa!!! Gosiek będzie pędził po ogródku z wiaderkiem goowna a kwiatki od tego będą rosły:lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
To juz nie główkuj, masz gotowy przepis na dietę - cud od Miśki po znajomości.
Wszystko byłoby fajnie, tylko działki już nie mam , chyba że na balkonie będę te pomidorki hodowała :hmmmm:

Posted

r_2005 napisał(a):
Łaaa!!! Gosiek będzie pędził po ogródku z wiaderkiem goowna a kwiatki od tego będą rosły:lol:
:evil_lol:
ja sobie wypraszam.. z plackami do czynienia nie mam :eviltong:

Posted

r_2005 napisał(a):

I nie żadne goowno, tylko bardzo wartosciowy nawóz organiczny. Gosiek nie daj sie zniechęcić.

Posted

Sabina1 napisał(a):
I nie żadne goowno, tylko bardzo wartosciowy nawóz organiczny. Gosiek nie daj sie zniechęcić.
hahaha e tam.. w ogrodzie to raczej teściowa dba o wszystko i nawozi hmm czym nawozi? A nie wiem hihihih trawę to nawozem do trawy a kwiatki to jakimś rozpuszczalnym preparatem do kwiatków.. nie wiem co on ma w składzie ale chyba nie placki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
kwiatki to jakimś rozpuszczalnym preparatem do kwiatków.. nie wiem co on ma w składzie ale chyba nie placki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Chemią nawozi :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Chemią nawozi :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
r_2005 napisał(a):
Przynajmniej nie musi przegryzać.
hahahaha kurczę, widzę ze ja wiele tracę idąc spać o 22 :evil_lol: a tu taka zabawa :evil_lol:

ja też chemią nawożę kwiatki... a kiedyś kupiłam nawóz z dżdżownic ale strasznie śmierdział :diabloti:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahahaha kurczę, widzę ze ja wiele tracę idąc spać o 22 :evil_lol: a tu taka zabawa :evil_lol:
Ale ostatnio cosik pisałaś, że o jakiś bladych świtach wstajesz... po co...?
a kiedyś kupiłam nawóz z dżdżownic ale strasznie śmierdział :diabloti:
I kwiatki nie chciały go?

Posted

Gosiek napisał(a):
Częściej sama w domu musisz zostawać... A tak na marginesie to o tej porze normalnie ja też sypiam .

Gosiek napisał(a):
ja też chemią nawożę kwiatki... a kiedyś kupiłam nawóz z dżdżownic ale strasznie śmierdział :diabloti:
No cóż dobre wyniki zawsze wymagają poświęcenia, placki też nie perfuma, a zobacz jakie powodzenie mają

Posted

Gosiek napisał(a):
a kiedyś kupiłam nawóz z dżdżownic ale strasznie śmierdział :diabloti:

Fuj ! Pocieszę Cie, to nie był nawóz z dżdżownickalifornijskich zresztą, tylko ziemia przez te dżdżownice zeżarta i doprawiona :lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Fuj ! Pocieszę Cie, to nie był nawóz z dżdżownickalifornijskich zresztą, tylko ziemia przez te dżdżownice zeżarta i doprawiona :lol:
a fuj to jeszcze gorzej - pewnie dlatego tak smierdział :lol::lol::lol:

wstaję rano tzn tak dokładniej to trochę po szóstej bo z psem na spacerkek najpóźniej o siódmej chodzę :p

Beatko -teraz bedę częściej tak sama zostawać bo mąż weekendy ma pracujące właśnie ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
wstaję rano tzn tak dokładniej to trochę po szóstej bo z psem na spacerkek najpóźniej o siódmej chodzę :p

:crazyeye: Sama sobie takie kary narzucasz?:crazyeye:

Posted

Gosiek napisał(a):
Beatko -teraz bedę częściej tak sama zostawać bo mąż weekendy ma pracujące właśnie ;)
Nooooo, to się dobrze składa, będą babskie weekendy :multi: , dotrzymamy Ci towarzystwa