Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Uff banerki mi nie dzialają, dogo mi nie działa i nie chce zalogować ale dałam radę Was odszukać we własnej subskrypcji - niestety wcale się nie odzywasz ...

Posted

Asia ma niestety rację, czas goni jak szalony, zawsze jakaś robota mnie dopadnie, o obie wiecie, że w takiej "posiadłości" zawsze jest co robić:mad:.
I odzwyczaiłam się od Dogo...teraz jak są maluchy wcale nie będę miała węcej czasu :evil_lol:, przede wszystkim muszę im wątek otworzyć.
Pożyjemy, zobaczymy...dziękuję za pamięć :calus:

Posted

Jak już będzie wątek, to daj znać - będziemy odwiedzać.
U mnie w Galerii spokojnie możesz wstawić link do wątku kici.:lol:

Aaaaaa, w rozmowie zapomniałam napisac, że mam Twoja książkę do oddania. aż głupio. Ale książka jest, przeczytana. Dobrze się czyta. Wojtecki będzie zadowolony z tej pozycji.

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Rudzielec i jedna szylkretka już mają domki :)
A druga, hmmm jakoś nie mogę się z nią rozstać i tak mi opieszale idzie to szukanie :eviltong:. Jak mi mąż da kopa w tyłek to nabiorę tempa, póki co nie może się ilości kotów doliczyć :evil_lol:

• 2 months later...
Posted

[quote name='Wojtecki']Jak tu cichooo....., wiatr hula.... - hoop hoop !!! jest tam kto ????????????????

ooooo Wojtecko zabawił się w archeologa ;) ..... moze zmobilizujesz szanowną małżonkę do zaglądnięcia w te strony ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Ooooo, jakies niemowlę się pojawiło u Dymeckich? Prosze fotki...
Poświato, ja nadal mam od Ciebie książkę (niech Wojtecki nie krzyczy)...

Pzdr.

noooo ....nawet swego czasu Beatka napisala ...niech nikt nie myśli że zostałam babcią ...więc jak nie babcią to mamunią ;) ....ale sie nam nie chcą pochwalić ....:obrazic:

Posted

Moje drogie, jakieś strasznie wielkie nieporozumienie tu wynikło :crazyeye::evil_lol:
Wojtek pisząc o niemowlaku miał na myśli najmłodszy nasz przychówek w postaci koteczki:wolfie: , i to już nie niemowlak tylko rosnąca jak na drożdżach panienka. A wzięła się z tymczasu, były trzy maluszki, dwa poszły do super domków, a niunia tak rozkochała w sobie Kirka, mnie i Gabryśkę, że została z nami przez zasiedzenie:multi:.

To co wspomina Ala, to fotka na NK, a na niej ja z prawdziwym ludzkim niemowlakiem na rękach...ale to nie moje, ino rodzinne...najmłodszy siostrzeniec Wojtka...:megagrin:.:megagrin::megagrin:..ale się narobiło...aż mi mąż zdębiał jak to przeczytał..:megagrin::megagrin::megagrin:

Madzia SERDECZNIE gratuluję małej Oleńki:cunao: , niech się zdrowo chowa.... i mocno, mocno całujemy Was obie:loveu:!!!!!!

Asiu, byle do wiosny...Lalunię będziemy golić i już teraz zapraszam na herbatkę, ciacho i ploteczki :beerchug:.