Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Poświata napisał(a):Przemiana może wyglądać podobnie, nie mam nic przeciwko temu. Miło wspominam pobyt w Cullerze parę lat temu, chętnie powtórzę i to bez latania samolotem :lol: :lol::lol: Beatko widzę ze preferujesz takie same klimaty morze + góry = eeeeextra :loveu: proponuję Chorwację... dojazd samochodem :eviltong: Quote
Poświata Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a)::lol::lol:proponuję Chorwację... dojazd samochodem :eviltong: O Chorwacji dużo dobrego słyszałam, i nie ukrywam że z chęcią bym się wyprawiła.... tylko muszę dla zwierzyny jakąś nianię znaleźć, bo inaczej się nie da :shake: , albo wyślę dzieci z tatą, a ja potem foty pooglądam :p :lol: . Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Poświata napisał(a): albo wyślę dzieci z tatą, a ja potem foty pooglądam :p :lol: . albo sama się z dziećmi wyslij a tata potem bedzie zdjęcia oglądal :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Poświata napisał(a):O Chorwacji dużo dobrego słyszałam, i nie ukrywam że z chęcią bym się wyprawiła.... tylko muszę dla zwierzyny jakąś nianię znaleźć, bo inaczej się nie da :shake: , albo wyślę dzieci z tatą, a ja potem foty pooglądam :p :lol: .Poświatka w samochód sie nie zmieści? Ja jeżdżę z Axelkiem :cool3: pod namiot :cool3: oj Beatko - w HR byłam na razie tylko raz ale.. zakochałam sie w tym kraju :loveu: W tym roku znów pojadę :multi: najgorsza podróż.. dwa dni jazdy :roll: Quote
Poświata Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):albo sama się z dziećmi wyslij a tata potem bedzie zdjęcia oglądal :evil_lol:Mam przesyt dziećmi, fajnie wspominam ferie w pustej chałupie, po raz pierwszy od dwunastu lat bez dzieci, natomiast niefajnie zeszłoroczne wakacje - dwa miesiące sam na sam z potforami :diabloti: . Chyba już wolę te zdjęcia pooglądać......:oops: Gosiek napisał(a):Poświatka w samochód sie nie zmieści? Ja jeżdżę z Axelkiem :cool3: pod namiot :cool3: Poświatka się zmieści, jeździła już dzieląc się bagażnikiem z walizkami, z nią nie byłoby problemu. Ale kotowate same nie zostaną :shake: , chciało się mieć, to teraz jest cos za coś...... Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Poświata napisał(a):Mam przesyt dziećmi, fajnie wspominam ferie w pustej chałupie, po raz pierwszy od dwunastu lat bez dzieci, natomiast niefajnie zeszłoroczne wakacje - dwa miesiące sam na sam z potforami :diabloti: . Chyba już wolę te zdjęcia pooglądać......:oops: Poświatka się zmieści, jeździła już dzieląc się bagażnikiem z walizkami, z nią nie byłoby problemu. Ale kotowate same nie zostaną :shake: , chciało się mieć, to teraz jest cos za coś......ups - faktycznie - zapomniałam o kociakach :oops: no tak - troszkę kiepsko - no ale jak sama powiedziałaś - coś za coś ;) najwyżej odsapniesz sobie od wszystkich :lol: Quote
Poświata Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a):najwyżej odsapniesz sobie od wszystkich :lol: I właśnie o to chodzi, po feriach spodobało mi się.......:multi: ;) . Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Poświata napisał(a):I właśnie o to chodzi, po feriach spodobało mi się.......:multi: ;) .oj wierzę.. wiem co czujesz :evil_lol: taaaka cisza, spokój.. hihhi żyć sie chce ;) Quote
malawaszka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a): najwyżej odsapniesz sobie od wszystkich :lol: a my pooglądamy piękne fotki :evil_lol: ja też uwielbiam chorwację :loveu: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 malawaszka napisał(a):a my pooglądamy piękne fotki :evil_lol: ja też uwielbiam chorwację :loveu: :p to witam w klubie... w tym roku że tak powiem chyba więcej umiem i postaram sie przywieść "lepsze" i ciekawsze zdjecia :evil_lol: Quote
aga1215 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Poświata napisał(a):Mam przesyt dziećmi, fajnie wspominam ferie w pustej chałupie, po raz pierwszy od dwunastu lat bez dzieci, natomiast niefajnie zeszłoroczne wakacje - dwa miesiące sam na sam z potforami :diabloti: . Chyba już wolę te zdjęcia pooglądać........ całe??????????? Quote
Poświata Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 skromnie kokietująca Gosia napisał(a): tym roku że tak powiem chyba więcej umiem i postaram sie przywieść "lepsze" i ciekawsze zdjecia :evil_lol: Gosieńko, to zamówienia masz złożone JUŻ teraz, czekamy na wakacje i foty!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Na dobranockę, krótka historyjka.......... Koty, żeby im tyłki nie marzły, na balkonie wylegiwały się na psim posłaniu :-o ..... ........pies się załamał Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Poświata napisał(a):Gosieńko, to zamówienia masz złożone JUŻ teraz, czekamy na wakacje i foty!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Na dobranockę, krótka historyjka.......... Koty, żeby im tyłki nie marzły, na balkonie wylegiwały się na psim posłaniu :-o ..... ........pies się załamał hahaha biedna Poświatka :shake: kocambry ją z wyrka wygoniły :evil_lol: Beatko - zdjęć przywiozę masę.. znając moją chorobliwą już manię fotografowania :oops: ale to dopiero w połowie lipca.. tzn wtedy wracam :razz: Quote
Poświata Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 aga1215 napisał(a):całe??????????? :oops: nooooooooo prawie, lipiec w Zakopcu, a potem prosto do Szczawnicy na trzy tygodnie. To jakby nie patrzył takie prawie całe........... Quote
Poświata Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a):Beatko - zdjęć przywiozę masę.. znając moją chorobliwą już manię fotografowania :oops: ale to dopiero w połowie lipca.. tzn wtedy wracam :razz: Spokojnie, poczekam...... ja w tym czasie dopiero się rozkręcę na wakacje..... Najpierw Młodego na obóz wyślę, a ja prawdopodobnie od końca czerwca będę miała generalne porządki po remoncie chałupy :roll: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Poświata napisał(a):I właśnie o to chodzi, po feriach spodobało mi się.......:multi: ;) . to ja mmam propozycje Jedź sama do tej Chorwacji a towarzystwo zostaw w domu :evil_lol: Quote
Poświata Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 genialna PIKA napisał(a):Jedź sama do tej Chorwacji a towarzystwo zostaw w domu :evil_lol: I to jest to, o to chodzi, idę śnić o chorwackich plażach.....:eviltong: :lol: . Quote
r_2005 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Poświata napisał(a):I właśnie o to chodzi, po feriach spodobało mi się.......:multi: ;) . Ha ha, żeby Ci w krew nie weszło:lol: Quote
Poświata Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Wszystkim naszym gościom........ Poświata ze zwierzyńcem Quote
Wojtecki Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Witajcie :multi: A my dzisiaj wybraliśmy się na mały spacerek do Puszczy Kampinoskiej , żeby spalić ten milion :mad: kalorii, co to rzucają się na wszystkich : łasuchów*, pasibrzuchów*,łakomczuchów*, obżartuchów* , anorektyków inaczej* (*- niepotrzebne skreślić) w każde Święta....:evil_lol: :diabloti: Najpierw trzeba sprawdzić co w trawie piszczy i posłuchać bajek z mchu i paproci..... Potem można troszkę poszaleć, żeby mnie wszyscy zauważyli :lol: Mała chwilka zadumy - co tu się po zimie zmieniło ??? :roll: No i co On (czyli Pancio... kochany :) ) ode mnie znowu chce ???:shake: No dobra, to se poskakałam, ale to ONI mieli gubić kalorie !!!! :angryy: :mad: Ale wybaczyłam IM - bo chyba wszyscy przecież wiecie, że ludzkie ciasteczka - najpyszniejsze są na świecie !! Mniam ;) :lol: Quote
asher Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Wojtecki napisał(a):No dobra, to se poskakałam, ale to ONI mieli gubić kalorie !!!! :angryy: :mad: Ale wybaczyłam IM - bo chyba wszyscy przecież wiecie, że ludzkie ciasteczka - najpyszniejsze są na świecie !! Mniam ;) :lol: Ładne mi gubienie kalorii :lol: Dietetyczne delicje? :cool3: :lol: Quote
Wojtecki Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 :oops: :oops: :oops: :oops: no cóż....., ale chęci nasze były krystalicznie szczere ;) :lol: Quote
malawaszka Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 hahaha na koniec spacerku trzeba było uzupełnić straty :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Witam jeszcze światecznie :lol: Nie ma piękniejszego zdjęcia ogara jak w lesie :loveu: - Wojtecki napisał(a): Quote
Wojtecki Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 A my dzisiaj znowu byliśmy na spacerku - wraz z dużą grupą ogarków i gończych polskich :) Tutaj są wklejane zdjęcia z tego spacerku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23785&page=7 zapraszamy ;) Quote
Recommended Posts