Aga&Ganja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Niech Miśka szybko wraca do zdrowia... ;) A fotki ŚWIETNE, choć to i mało powiedziane ... :loveu: Quote
aga1215 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Piękną macie wiosnę :loveu: Mam nadzieję, że do nas tez przyjdzie niedługo! Coś się z moim czasem porobiło :hmmmm: ciągle go mało:mad: Quote
Poświata Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Nie ma już Sabiny z nami :placz:, odeszła wczoraj ['] ['] ['] Quote
Alicja Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Poświata']Nie ma już Sabiny z nami :placz:, odeszła wczoraj ['] ['] ['] [FONT=Arial]ale zdążyłas z foteczkami dla Sabinki ... z tą wiosną na którą czekała .... tak bardzo .....(*)[/FONT] Quote
aga1215 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Poświata']Nie ma już Sabiny z nami :placz:, odeszła wczoraj ['] ['] ['] Tak, wiem Beatko - dostałam list od Justynki (córki). Nie mogę sobie z tym poradzić ............. Quote
Mudik Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 To dokładnie w drugą rocznicę śmierci mojej Mamy, nie mam słów odebrało mi mowę i jedzenie stanęło w gardle... [`] [`] [`] To STRASZNE!:-(:-( Quote
Aga&Ganja Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Poświata']Nie ma już Sabiny z nami :placz:, odeszła wczoraj ['] ['] ['] Tak mi przykro ... :-( Dżem » Zapal świeczkę Na kiepskich zdjęciach okruchy dawnych dni Czyjaś twarz zapomniana twarz W pamięci zakamarkach wciąż rozbrzmiewa śmiech Czyjaś twarz zapamiętana Mijają dni ludzie natury Wciąż nowych masz przyjaciół starych przykrył kurz Dziewczyny ciągle piękne lecz w pamięci tkwi Ten pierwszy dzień najgorętszych z dni Ref: Zapal świeczkę za tych których zabrał los Zapal świeczkę w oknie Zapal świeczkę za tych których zabrał los Światło w oknie Ludzi dobrych i złych wciąż przynosi wiatr Ludzi dobrych i złych wciąż zabiera mgła I tylko ty masz tą niezwykłą moc By zatrzymać ich by dać wieczność im Pomyśl choć przez chwilę podaruj uśmiech swój Tym których napotkałeś na jawie i wśród snów A może ktoś skazany na samotność Ogrzeje się twym ciepłem zapomni o kłopotach Quote
Poświata Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale zdążyłas z foteczkami dla Sabinki ... z tą wiosną na którą czekała .... tak bardzo .....(*)[/FONT] Wcale nie zdążyłam :shake::-(. Quote
APSA Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Sabinę znałam tylko wirtualnie z kilku galerii... ale i tak jest mi bardzo przykro :( Piękne wiosenne zdjęcia, Poświato Quote
Poświata Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Kochani na wątku Sabiny... http://www.dogomania.pl/forum/f80/kartka-dla-sabinki-wrocilabym-do-caro-spolka-zal-16315/index70.html#post11854951 ... trwa zbiórka pieniążków na wiązankę/wieniec od nas dogomaniaków. Kto ma życzenie się dołączyć proszę tam zajrzeć - sprawę prowadzi Lavinia. Quote
Katerinas Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Brak mi słów... Chciałam coś napisać.... ale .... nie wiem co :-( :-( Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Poświata']Kochani na wątku Sabiny... http://www.dogomania.pl/forum/f80/kartka-dla-sabinki-wrocilabym-do-caro-spolka-zal-16315/index70.html#post11854951 ... trwa zbiórka pieniążków na wiązankę/wieniec od nas dogomaniaków. Kto ma życzenie się dołączyć proszę tam zajrzeć - sprawę prowadzi Lavinia. Byłam, ślad zostawiłam i pieniążki na wieniec przelałam... Dla Sabinki ["] Melduję, że juz jestem... Pzr. Quote
Poświata Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Przyszłam odkurzyć galerię i powstawiać zaległe foty :roll:. Jest ktoś chętny pogapić się i powspominać jak było na świecie dwa tygodnie i tydzień temu ??? A było tak.... Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 O, widze, że i Poświata trochę pobiegała... Historyczne fotki; śniegu w W-wie jak na lekarstwo... Pzdr. Quote
aga1215 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 http://images37.fotosik.pl/70/34e2914c1abb1ec4.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 :crazyeye::crazyeye:ale Gabisia wyrosła .... podmienili Ci córcię :shake:;) Quote
APSA Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 http://images50.fotosik.pl/74/15d3f686d6cb72f7.jpg Poświata się rozbrykała? :) Quote
eria Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 http://images50.fotosik.pl/74/75b51cfbc4e49c76.jpg portret psychologiczny sznaucera :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Poświata Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Asiaczek']O, widze, że i Poświata trochę pobiegała... Historyczne fotki; śniegu w W-wie jak na lekarstwo... Jeszcze trochę historycznych zdjęć, bo zanim polecę szukać wiosny trzeba zrobić porządki w szufladzie :lol:. Poświata owszem, trochę pobrykała czym wprawiła mnie w osłupienie :-o... Quote
Poświata Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Teraz trochę zimowego Tofulca .... Ciągle z nosem w śniegu... w pełnym galopie.... w roli snieżnego pługa... na łapkach obsiadły ją kulki i rodzi sobie jak umie (Lalka np. podnosi łapę i czeka żeby jej odklejać) doopka zmarzła, czas do domciu... Quote
Recommended Posts