Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Super, w końcu fotki! :multi: http://images40.fotosik.pl/61/47e774ab0535a405.jpg ja widziałabym to w sepii... :cool3: http://images43.fotosik.pl/65/24a5529f748c6689.jpg :lol::loveu: http://images39.fotosik.pl/61/822009416565f596.jpg moja zawsze też tak robi. Naciąga łapami i ciągnie kawałki odstające od patyczka... :lol::cool3: Quote
Poświata Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Część fotaskow widziałam na NK ;)[/FONT] [FONT=Arial]czy to będzie nietaktem jeśli powiem , że ....nadal zazdraszczam Ci tego OGRODU :oops:...............:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Alu nie zazdraszczaj :shake:, pomyśl np. o śniegu który się rozpuszcza i tworzy gigantyczną breję, którą Ci potem psy przynoszą do chałupy ....:evil_lol: I co trochę lepiej ? [quote name='Mudik']Piękna Tofcia!:loveu::loveu: http://images50.fotosik.pl/65/4fd6903bd1be4559.jpg Prawda??? A ileż niedługo będzie przy niej roboty :roll: [quote name='NUTELLASTELLA']Super, w końcu fotki! :multi: Ciąg dalszy nastąpi jutro......:lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Poświata napisał(a):Ciąg dalszy nastąpi jutro......:lol: Będę czekać z niecierpliwością! :cool3:;) Quote
Katerinas Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ależ piękne zimowe zdjęcia :loveu: :loveu: [quote name='Poświata']Kasiu, a może Tobie by się przydał taki mruczący wszędobylski kawałek futerka na kolanka :cool3:. Fajna sprawa w zimie, a jeszcze fajniejsza to trzy takie futerka :evil_lol:. Odpada Poświatko. Jestem uczulona na kociska... :sad: Kicham i smarczę i łzawię tak, że hej. Choć zauważyła, że często zależy to od domu i co dziwne wieku kota (?) Młode kociaki.... masakra... Starsze lepiej. Generalnie nie ma szans. Mieliśmy kiedyś kota. Był u nas w domu bodajże 3-4 dni... z tego końcówka ja już ledwo wytrzymywałam w domu :sad: Quote
Aga&Ganja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 http://images45.fotosik.pl/65/4cd1ab99e24b56e4.jpg jak fajnie zagląda... niuch, niuch! :cool3: http://images45.fotosik.pl/65/5535e9e04524b63e.jpg 1. szczeka 2. śmieje się :lol: Quote
Poświata Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Katerinas'] Odpada Poświatko. Jestem uczulona na kociska... :sad: Kicham i smarczę i łzawię tak, że hej. Choć zauważyła, że często zależy to od domu i co dziwne wieku kota (?) Młode kociaki.... masakra... Starsze lepiej. Generalnie nie ma szans. Mieliśmy kiedyś kota. Był u nas w domu bodajże 3-4 dni... z tego końcówka ja już ledwo wytrzymywałam w domu :sad:Ojojoj, niedobrze :shake: i szkoda zarazem, bo koty to naprawdę fajne stworzonka, albo ja tak dobrze (tfu, tfu) trafiłam. [quote name='Katerinas']Ależ piękne zimowe zdjęcia :loveu: :loveu: A ja wczoraj pozazdrościłam Alicji Rydzewskiej śniegu, to mi dzisiaj tak dowaliło, że trzy razy odśnieżałam i na posesji i przed posesją :roll:. Ale za to w Podkowie jest p r z e c u d n i e !!! Quote
Poświata Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 I obiecane fotki. CZĘŚĆ III Lalunia... Quote
Mudik Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Po moim strzyżeniu śladu nie ma:placz::placz::placz: ale Tofcia sie chetnie zajme:cool3::cool3: Quote
Poświata Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Jeszcze trochę Tofulca :cool3: Quote
Poświata Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Mudik napisał(a):Po moim strzyżeniu śladu nie ma:placz::placz::placz: ale Tofcia sie chetnie zajme:cool3::cool3: A Lalunią niechętnie ;)??? Madzia, od tego czasu to ja ją sama ze sto razy wyczesywałam :razz:, teraz na zimę jej trochę odpuściłam, bo dziewczyny dużo czasu spędzają na dworku, po co ma jej dupcia marznąć. Ale niech no tylko zrobi się cieplej :mad:, obie do golenia.... Quote
Poświata Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 CZĘŚĆ IV jaśnie hrabinia Poświata I tylko, albo aż tyle. Poświata jak zwykle nie uczestniczy w wygłupach małolat, poza tym odkąd Lalka dorosła przestały się ze sobą zgadzać i dochodzi do przepychanek :roll:, więc tak kombinuję żeby za bardzo sobie w drogę nie wchodziły. Ciąg dalszy nastąpi jak uzbiera się trochę chętnych na ich oglądanie :eviltong: i szepnę tylko że będą to foty prawie wiosenne.... Quote
Alicja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:jaka radość http://images45.fotosik.pl/65/5535e9e04524b63e.jpg nadal zazdraszczam ogrodu :p....Ozzy i tak wnosi brud do domu .... ale taki okoliczny ... wspomnę tylko jak swego czasu wpadł w ludzkie ***** ...:angryy:.... więc chyba wolisz błotko z własnego ogródka :razz::razz: U nas znów mrozik szczypie ... zima nam już się dość daje we znaki :shake:[/FONT] [FONT=Arial]A wiesz że dziś jest Światowy Dzień Kota ??[/FONT] Quote
Poświata Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:jaka radość [/FONT] [FONT=Arial]http://images45.fotosik.pl/65/5535e9e04524b63e.jpg[/FONT] [FONT=Arial]nadal zazdraszczam ogrodu :p....Ozzy i tak wnosi brud do domu .... ale taki okoliczny ... wspomnę tylko jak swego czasu wpadł w ludzkie ***** ...:angryy:.... więc chyba wolisz błotko z własnego ogródka :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]U nas znów mrozik szczypie ... zima nam już się dość daje we znaki :shake:[/FONT] [FONT=Arial]Masz rację lepsze własne brudy z własnego podwórkas :evil_lol:.[/FONT] [FONT=Arial]A u nas dziś śniegu dowaliło, a jednym z uroczych elementów posiadania własnego ogródka jest to, że trzeba odśnieżać . [/FONT] [FONT=Arial]Dziś odśnieżałam kilka razy i na posesji i przed nią :roll:, żeby jakaś lebiega nogi se nie złamała .[/FONT] [FONT=Arial]A wiesz że dziś jest Światowy Dzień Kota ??[/FONT] A wiesz że nie :hmmmm: :oops:. Czy jako posiadaczka trzech futer mam w związku z takim dniem coś im zrobić :cool3:? Quote
Mudik Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Poświata napisał(a):A Lalunią niechętnie ;)??? Madzia, od tego czasu to ja ją sama ze sto razy wyczesywałam :razz:, teraz na zimę jej trochę odpuściłam, bo dziewczyny dużo czasu spędzają na dworku, po co ma jej dupcia marznąć. Ale niech no tylko zrobi się cieplej :mad:, obie do golenia.... Nie mówię,że Lalką niechętnie tylko ja lubię trymować:eviltong::evil_lol::lol: Ja Ci dam Tofcie ciąć:mad::mad::diabloti:, tylko skubanie wchodzi w grę! Quote
Mudik Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A tu jeden mieszka na osiedlu i go po wakacjach ostrzygli, nie będę pisać co sobie o właścicielu pomyślałam jak psa zobaczyłam, wyglądał tragicznie!:angryy::angryy::angryy::placz: Quote
Poświata Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Mudik napisał(a):Nie mówię,że Lalką niechętnie tylko ja lubię trymować:eviltong::evil_lol::lol: Ja Ci dam Tofcie ciąć:mad::mad::diabloti:, tylko skubanie wchodzi w grę! To golenie było tylko w przenośni !!!! Nie wyobrażam sobie ogolonego kerna :crazyeye:. A skoro tak lubisz trymować, to ja nie mam nic przeciwko temu, możesz i Lalkę :-D. Byle do wiosny...... Quote
Poświata Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Cholery można dostać od tych skaczących postów :roll::mad:. Quote
Katerinas Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 http://images41.fotosik.pl/61/ba99fc13b265b097.jpg Rany jaka ona już wielka i piekna :-o :loveu: :loveu: Jeśli chodzi o odśnieżanie to łączę się z Tobą w bólu ;) :roll: No ale ogród to masz naprawdę przepiękny :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Poświata napisał(a):Cholery można dostać od tych skaczących postów :roll::mad:. Oojj tak! Szkoda gadać... :shake: Widzę, że u ciebie zimniuteńko. Pełno fotek zimowych... br! ;) Ale te Twoje Gwiazdki cudne! :loveu: Quote
Alicja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [FONT=Arial]Beata...kotkom z okazji święta ...jakąś imprezkę ;)[/FONT] Quote
Poświata Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 zapowiedź wiosny, jutro bedzie więcej fotek :cool3:. [quote name='Katerinas']http://images41.fotosik.pl/61/ba99fc13b265b097.jpg Rany jaka ona już wielka i piekna :-o :loveu: :loveu: A jeszcze taka młodziutka, dopiero teraz będzie chyba nabierać masy... przynajmniej tak mi sie wydaje po czytaniu różnych sznaucerowych galerii :hmmmm: [quote name='Katerinas']Jeśli chodzi o odśnieżanie to łączę się z Tobą w bólu ;-) :roll: No ale ogród to masz naprawdę przepiękny :loveu: Dzięki Ci dobra kobieto, w nocy i jutro też ma padać, już sama nie wiem czy mam się :multi:, czy :-(. Dzisiejsze odśnieżanie czuję już w gnatach :roll::evil_lol:. [quote name='NUTELLASTELLA']Widzę, że u ciebie zimniuteńko. Pełno fotek zimowych... br! ;-) Ale te Twoje Gwiazdki cudne! :loveu: Dobrze, dobrze chciałam zimy i ją mam :-D, mówią że tak ma być do końca lutego :-D. Nie ma nic gorszego niż jesienna aura zimą i breja w ogrodzie :shake:. [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Beata...kotkom z okazji święta ...jakąś imprezkę ;-)[/FONT] Dzisiejsza pogoda totalnie powaliła moje koty. Dymcio rano pognał na spacer, wrócił calusieńki mokry i do wieczora nosa nie wyściubił poza miękkie kanapy. Milunia wyszła jak przestało padać i wyjrzało słonko, ale przerosła ją ilość śniegu i wróciła szybciej niż wyszła. A Kirkuś jak na prawdziwego domatora przystało od rana wyleguje się i zimę podziwia przez okno. Quote
Aga&Ganja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Poświata napisał(a): Dobrze, dobrze chciałam zimy i ją mam :-D, mówią że tak ma być do końca lutego :-D. Nie ma nic gorszego niż jesienna aura zimą i breja w ogrodzie :shake:. Najgorsza właśnie jest ta chlapa, ciapa... Błoto. Aż nic się nie chce w taką pogodę... :shake: Quote
APSA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]A wiesz że dziś jest Światowy Dzień Kota ??[/FONT] Ja z tej okazji zafundowałam wczoraj jednemu takiemu ciachnięcie jajek :evil_lol: Wiosenne fotki mile widziane :) (choć osobiście preferuję mniej mrugające ;) ) Quote
Recommended Posts