Mudik Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Oj nie dopatrzyłam się to i dla kociska STO Lat!, i tak długo sie cieszył klejnotami:evil_lol::evil_lol:, mój kocur stracił je w dniu kiedy 6 miesięcy skończył:eviltong: Quote
Katerinas Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Poświata'] http://images31.fotosik.pl/452/91a2f726a0f8d240.jpg http://images31.fotosik.pl/452/beae16a2b0328193.jpg http://images50.fotosik.pl/56/42170e07aa366b1b.jpg http://images27.fotosik.pl/320/d49c8357025c1bb7.jpg Wymiękłam :lol: Rewelacja :lol: Sto latek dla futrzaków :-) (spóźnione ale szczere buziaczki i mizianka) :-) Quote
Jupi Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Poświata']Oj leci czas, leci Kirk już skończył roczek, jest olbrzymi i cały czas nabiera masy, waży 9 kg, a że apetyt mu dopisuje kto wie jak to się skończy :hmmmm:, moze będzie taki duzi jak Lalcia :evil_lol: wow 9 kg mówisz:crazyeye: nieźle to musi być wielgachny, Rico też już ma rok (1 lutego skończył) ale waży troche ponad 7 kg Quote
aga1215 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Najlepszego dla Solenizantów!:loveu::loveu::loveu: Jak tam po feriach? Quote
malawaszka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 oj "trochę" :oops: się spóźniłam z życzeniami, ale wszystkiego naj naj dla futrzaczków :loveu::loveu::loveu: piękna ta seria Tofciowa wspominkowa :loveu: Quote
Poświata Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [FONT=Courier New]Porwanie samolotu w Moskwie !!![/FONT] [FONT=Courier New]Poniedziałek[/FONT] [FONT=Courier New]Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako [/FONT][FONT=Courier New]zakładnicy. [/FONT] [FONT=Courier New]Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku.[/FONT] [FONT=Courier New]Wtorek.[/FONT] [FONT=Courier New]Czekamy na reakcję władz. [/FONT] [FONT=Courier New]Napiliśmy się z pilotami. [/FONT] [FONT=Courier New]Pasażerowie [/FONT][FONT=Courier New]wyciągnęli [/FONT][FONT=Courier New]zapasy. [/FONT] [FONT=Courier New]Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami.[/FONT] [FONT=Courier New]Środa.[/FONT] [FONT=Courier New]Przyjechał mediator. [/FONT] [FONT=Courier New]Przywiózł wódkę. [/FONT] [FONT=Courier New]Napiliśmy się z mediatorem,[/FONT][FONT=Courier New] pilotami i[/FONT][FONT=Courier New] pasażerami. [/FONT] [FONT=Courier New]Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów.[/FONT][FONT=Courier New] Wypuściliśmy, a co tam.[/FONT] [FONT=Courier New]Czwartek.[/FONT] [FONT=Courier New]Pasażerowie wrocili z zapasami wodki. [/FONT] [FONT=Courier New]Balanga do rana. [/FONT] [FONT=Courier New]Wypuściliśmy [/FONT][FONT=Courier New]drugą połowę pasażerów i pilotów.[/FONT] [FONT=Courier New]Piątek.[/FONT] [FONT=Courier New]Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. [/FONT][FONT=Courier New]Przyprowadzili masę[/FONT][FONT=Courier New] znajomych. Impreza do rana.[/FONT] [FONT=Courier New]Sobota.[/FONT] [FONT=Courier New]Do samolotu wpadł specnaz. [/FONT] [FONT=Courier New]Z wódką. [/FONT] [FONT=Courier New]Balanga do poniedziałku.[/FONT] [FONT=Courier New]Poniedziałek.[/FONT] [FONT=Courier New]Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie z gorzałą. [/FONT] [FONT=Courier New]Jest [/FONT][FONT=Courier New]milicja, są[/FONT][FONT=Courier New] desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze.[/FONT] [FONT=Courier New]Wtorek[/FONT][FONT=Courier New].[/FONT] [FONT=Courier New]Nie mamy sił. [/FONT] [FONT=Courier New]Chcemy się poddać i uwolnić samolot. [/FONT] [FONT=Courier New]Specnaz się [/FONT][FONT=Courier New]nie zgadza.[/FONT] [FONT=Courier New]Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. [/FONT] [FONT=Courier New]Z [/FONT][FONT=Courier New]wódką :roll:.[/FONT] [FONT=Courier New]Środa[/FONT][FONT=Courier New].[/FONT] [FONT=Courier New]Pertraktujemy. [/FONT] [FONT=Courier New]Pasażerowie zgadzają się nas wypuścić, jeśli [/FONT][FONT=Courier New]załatwimy wódkę.[/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma](.• [/FONT] [FONT=Tahoma]`*.*´¨) [/FONT] [FONT=Tahoma]¸.•´¸.•*´¨) MIŁEGO [/FONT] [FONT=Tahoma](¸.•´ (¸.•` DNIA :) [/FONT] [/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]♥[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]`*•.¸[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]♥[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]`*•.¸[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]♥[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]`*•.¸[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]♥[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]`*•.¸[/FONT][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Cześć! :multi: Ja tu jestem nowa w Twojej galerii, no i trochę się wprosiłam, ale mam nadzieję, że nie masz mi za złe... :cool3::roll: Agnieszka jestem. ;) Bardzo ciekawa i ładna galeria. http://images20.fotosik.pl/192/bbb985d992448f8emed.jpg- a ten mały bąbel na tej smyczy, to ja chyba mam taką samą, ale większą. ;) Bardzo gorąco pozdrawiamy z zimowych Lubniewic i zapraszamy do naszej galerii również zimowej, w której jest NOWA MEGA DOSTAWA! :cool3::loveu: Quote
Poświata Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Katerinas napisał(a):Wymiękłam :lol: Rewelacja :lol: Sto latek dla futrzaków :-) (spóźnione ale szczere buziaczki i mizianka) :-) Kasiu, a może Tobie by się przydał taki mruczący wszędobylski kawałek futerka na kolanka :cool3:. Fajna sprawa w zimie, a jeszcze fajniejsza to trzy takie futerka :evil_lol:. Quote
Poświata Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Jupi napisał(a):wow 9 kg mówisz:crazyeye: nieźle to musi być wielgachny, Rico też już ma rok (1 lutego skończył) ale waży troche ponad 7 kgMam wrażenie, że Kirk jeszcze nie powiedział ostatniego słowa :roll:, jego tatuś waży 12 kg. Ciekawe co powie Wojtek jak teraz przyjedzie, nie był już miesiąc, więc będzie widział różnice w rozwoju u Niuniusia :evil_lol:. Quote
Poświata Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 aga1215 napisał(a):Najlepszego dla Solenizantów!:loveu::loveu::loveu: Jak tam po feriach?Dziękuję, nieźle. A Ty to już na dobre przenosłaś się TAM :mad:, bo TU jakoś nieczęsto bywasz :roll:. Quote
Poświata Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 malawaszka napisał(a):oj "trochę" :oops: się spóźniłam z życzeniami, ale wszystkiego naj naj dla futrzaczków :loveu::loveu::loveu: piękna ta seria Tofciowa wspominkowa :loveu:Jak sobie powspominałam maluśką Tofcię, to aż mi się znowu zachciało takiego psiurka :oops::cool3:. Quote
Poświata Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']Cześć! :multi: Ja tu jestem nowa w Twojej galerii, no i trochę się wprosiłam, ale mam nadzieję, że nie masz mi za złe... :cool3::roll: Agnieszka jestem. ;) Bardzo ciekawa i ładna galeria. http://images20.fotosik.pl/192/bbb985d992448f8emed.jpg- a ten mały bąbel na tej smyczy, to ja chyba mam taką samą, ale większą. ;) Bardzo gorąco pozdrawiamy z zimowych Lubniewic i zapraszamy do naszej galerii również zimowej, w której jest NOWA MEGA DOSTAWA! :cool3::loveu: Witam nowego gościa, wpadaj częściej :multi:. U nas też zima pełną gębą, tylko jakoś nie mam czasu na robienie zdjęć :shake:. Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Poświata napisał(a):Witam nowego gościa, wpadaj częściej :multi:. U nas też zima pełną gębą, tylko jakoś nie mam czasu na robienie zdjęć :shake:. Postaram się wpadać częściej. Ja jeszcze mam teraz ferie... od dzisiaj się zaczęły, więc myślę, że będę zaglądać. :cool3:;) Musisz wygrzebać aparat i porobić zdjęcia. ;) Ja ogólnie, to nie mam czasu wchodzić na dogo w tygodniu w roku szkolnym, bo siostra zabiera laptopa, a do kumpeli nie będę się narzucać, żeby zdjęcia u niej zrzucać... :roll: Więc w wolnych chwilach nadrabiam i witam u innych, np. u Ciebie. :lol::cool3: Quote
Poświata Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):Musisz wygrzebać aparat i porobić zdjęcia. ;) Wygrzebałam aparat, byłam w ogródku i porobiłam trochę fotek. Wstawię jak sie obrobie z obiadkiem dla dzieci, zaraz ze szkoły wracają :cool3:. Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Poświata napisał(a):Wygrzebałam aparat, byłam w ogródku i porobiłam trochę fotek. Wstawię jak sie obrobie z obiadkiem dla dzieci, zaraz ze szkoły wracają :cool3:. No to już jest jakiś krok. Krok po kroczku i będę zdjęcia! :cool3::lol: To teraz czekamy na foty. Jak już wstawisz, to zajdź do mojej galerii albo napisz na pw, że już są. ;) Quote
Chandler Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Jak będą nowe zdjęcia, to ja też później zajrzę :cool3:. Quote
malawaszka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Poświatko a ja spieszę Ci donieść, że ta malutka skarbunia ma domek :loveu: Quote
Poświata Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='malawaszka']Poświatko a ja spieszę Ci donieść, że ta malutka skarbunia ma domek :loveu: SUPER :loveu::multi: Quote
Poświata Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 A teraz obiecane fotki. CZEŚĆ I fotki ogólne: Quote
Poświata Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 CZĘŚĆ II Tofcia maniak patyczkowy: Quote
Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Arial]Część fotaskow widziałam na NK ;) czy to będzie nietaktem jeśli powiem , że ....nadal zazdraszczam Ci tego OGRODU :oops:...............:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Mudik Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Piękna Tofcia!:loveu::loveu: http://images50.fotosik.pl/65/4fd6903bd1be4559.jpg Quote
Recommended Posts