Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj nie dopatrzyłam się to i dla kociska STO Lat!,

i tak długo sie cieszył klejnotami:evil_lol::evil_lol:, mój kocur stracił je w dniu kiedy 6 miesięcy skończył:eviltong:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']Oj leci czas, leci Kirk już skończył roczek, jest olbrzymi i cały czas nabiera masy, waży 9 kg, a że apetyt mu dopisuje kto wie jak to się skończy :hmmmm:, moze będzie taki duzi jak Lalcia :evil_lol:

wow 9 kg mówisz:crazyeye: nieźle to musi być wielgachny, Rico też już ma rok (1 lutego skończył) ale waży troche ponad 7 kg

Posted

[FONT=Courier New]Porwanie samolotu w Moskwie !!![/FONT]

[FONT=Courier New]Poniedziałek[/FONT]
[FONT=Courier New]Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako [/FONT][FONT=Courier New]zakładnicy. [/FONT]
[FONT=Courier New]Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku.[/FONT]

[FONT=Courier New]Wtorek.[/FONT]
[FONT=Courier New]Czekamy na reakcję władz. [/FONT]
[FONT=Courier New]Napiliśmy się z pilotami. [/FONT]
[FONT=Courier New]Pasażerowie [/FONT][FONT=Courier New]wyciągnęli [/FONT][FONT=Courier New]zapasy. [/FONT]
[FONT=Courier New]Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami.[/FONT]

[FONT=Courier New]Środa.[/FONT]
[FONT=Courier New]Przyjechał mediator. [/FONT]
[FONT=Courier New]Przywiózł wódkę. [/FONT]
[FONT=Courier New]Napiliśmy się z mediatorem,[/FONT][FONT=Courier New] pilotami i[/FONT][FONT=Courier New] pasażerami. [/FONT]
[FONT=Courier New]Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów.[/FONT][FONT=Courier New] Wypuściliśmy, a co tam.[/FONT]

[FONT=Courier New]Czwartek.[/FONT]
[FONT=Courier New]Pasażerowie wrocili z zapasami wodki. [/FONT]
[FONT=Courier New]Balanga do rana. [/FONT]
[FONT=Courier New]Wypuściliśmy [/FONT][FONT=Courier New]drugą połowę pasażerów i pilotów.[/FONT]

[FONT=Courier New]Piątek.[/FONT]
[FONT=Courier New]Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. [/FONT][FONT=Courier New]Przyprowadzili masę[/FONT][FONT=Courier New] znajomych. Impreza do rana.[/FONT]

[FONT=Courier New]Sobota.[/FONT]
[FONT=Courier New]Do samolotu wpadł specnaz. [/FONT]
[FONT=Courier New]Z wódką. [/FONT]
[FONT=Courier New]Balanga do poniedziałku.[/FONT]

[FONT=Courier New]Poniedziałek.[/FONT]
[FONT=Courier New]Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie z gorzałą. [/FONT]
[FONT=Courier New]Jest [/FONT][FONT=Courier New]milicja, są[/FONT][FONT=Courier New] desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze.[/FONT]

[FONT=Courier New]Wtorek[/FONT][FONT=Courier New].[/FONT]
[FONT=Courier New]Nie mamy sił. [/FONT]
[FONT=Courier New]Chcemy się poddać i uwolnić samolot. [/FONT]
[FONT=Courier New]Specnaz się [/FONT][FONT=Courier New]nie zgadza.[/FONT]
[FONT=Courier New]Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. [/FONT]
[FONT=Courier New]Z [/FONT][FONT=Courier New]wódką :roll:.[/FONT]

[FONT=Courier New]Środa[/FONT][FONT=Courier New].[/FONT]
[FONT=Courier New]Pertraktujemy. [/FONT]
[FONT=Courier New]Pasażerowie zgadzają się nas wypuścić, jeśli [/FONT][FONT=Courier New]załatwimy wódkę.[/FONT]

[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma](.• [/FONT]
[FONT=Tahoma]`*.*´¨) [/FONT]
[FONT=Tahoma]¸.•´¸.•*´¨) MIŁEGO [/FONT]
[FONT=Tahoma](¸.•´ (¸.•` DNIA :) [/FONT]
[/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]♥[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]`*•.¸[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]♥[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]`*•.¸[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]♥[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]`*•.¸[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]♥[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]`*•.¸[/FONT][/FONT]

Posted

Cześć! :multi: Ja tu jestem nowa w Twojej galerii, no i trochę się wprosiłam, ale mam nadzieję, że nie masz mi za złe... :cool3::roll: Agnieszka jestem. ;)
Bardzo ciekawa i ładna galeria.
http://images20.fotosik.pl/192/bbb985d992448f8emed.jpg- a ten mały bąbel na tej smyczy, to ja chyba mam taką samą, ale większą. ;)

Bardzo gorąco pozdrawiamy z zimowych Lubniewic i zapraszamy do naszej galerii również zimowej, w której jest NOWA MEGA DOSTAWA! :cool3::loveu:

Posted

Katerinas napisał(a):
Wymiękłam :lol: Rewelacja :lol:

Sto latek dla futrzaków :-)
(spóźnione ale szczere buziaczki i mizianka) :-)

Kasiu, a może Tobie by się przydał taki mruczący wszędobylski kawałek futerka na kolanka :cool3:. Fajna sprawa w zimie, a jeszcze fajniejsza to trzy takie futerka :evil_lol:.

Posted

Jupi napisał(a):
wow 9 kg mówisz:crazyeye: nieźle to musi być wielgachny, Rico też już ma rok (1 lutego skończył) ale waży troche ponad 7 kg
Mam wrażenie, że Kirk jeszcze nie powiedział ostatniego słowa :roll:, jego tatuś waży 12 kg. Ciekawe co powie Wojtek jak teraz przyjedzie, nie był już miesiąc, więc będzie widział różnice w rozwoju u Niuniusia :evil_lol:.

Posted

aga1215 napisał(a):
Najlepszego dla Solenizantów!:loveu::loveu::loveu:

Jak tam po feriach?
Dziękuję, nieźle.
A Ty to już na dobre przenosłaś się TAM :mad:, bo TU jakoś nieczęsto bywasz :roll:.

Posted

malawaszka napisał(a):
oj "trochę" :oops: się spóźniłam z życzeniami, ale wszystkiego naj naj dla futrzaczków :loveu::loveu::loveu: piękna ta seria Tofciowa wspominkowa :loveu:
Jak sobie powspominałam maluśką Tofcię, to aż mi się znowu zachciało takiego psiurka :oops::cool3:.

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']Cześć! :multi: Ja tu jestem nowa w Twojej galerii, no i trochę się wprosiłam, ale mam nadzieję, że nie masz mi za złe... :cool3::roll: Agnieszka jestem. ;)
Bardzo ciekawa i ładna galeria.
http://images20.fotosik.pl/192/bbb985d992448f8emed.jpg- a ten mały bąbel na tej smyczy, to ja chyba mam taką samą, ale większą. ;)

Bardzo gorąco pozdrawiamy z zimowych Lubniewic i zapraszamy do naszej galerii również zimowej, w której jest NOWA MEGA DOSTAWA! :cool3::loveu:
Witam nowego gościa, wpadaj częściej :multi:.
U nas też zima pełną gębą, tylko jakoś nie mam czasu na robienie zdjęć :shake:.

Posted

Poświata napisał(a):
Witam nowego gościa, wpadaj częściej :multi:.
U nas też zima pełną gębą, tylko jakoś nie mam czasu na robienie zdjęć :shake:.

Postaram się wpadać częściej. Ja jeszcze mam teraz ferie... od dzisiaj się zaczęły, więc myślę, że będę zaglądać. :cool3:;) Musisz wygrzebać aparat i porobić zdjęcia. ;) Ja ogólnie, to nie mam czasu wchodzić na dogo w tygodniu w roku szkolnym, bo siostra zabiera laptopa, a do kumpeli nie będę się narzucać, żeby zdjęcia u niej zrzucać... :roll: Więc w wolnych chwilach nadrabiam i witam u innych, np. u Ciebie. :lol::cool3:

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
Musisz wygrzebać aparat i porobić zdjęcia. ;)

Wygrzebałam aparat, byłam w ogródku i porobiłam trochę fotek.
Wstawię jak sie obrobie z obiadkiem dla dzieci, zaraz ze szkoły wracają :cool3:.

Posted

Poświata napisał(a):
Wygrzebałam aparat, byłam w ogródku i porobiłam trochę fotek.
Wstawię jak sie obrobie z obiadkiem dla dzieci, zaraz ze szkoły wracają :cool3:.

No to już jest jakiś krok. Krok po kroczku i będę zdjęcia! :cool3::lol:
To teraz czekamy na foty. Jak już wstawisz, to zajdź do mojej galerii albo napisz na pw, że już są. ;)

Posted

[FONT=Arial]Część fotaskow widziałam na NK ;)
czy to będzie nietaktem jeśli powiem , że ....nadal zazdraszczam Ci tego OGRODU :oops:...............:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]