Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina1']Lalunia ma sweterek, a pozostałe piesie żeby chociaż butki zimowe miały.
Lalunia bluzeczkę miała "okazjonalnie". Moim burkom nie trzeba ani butków, ani sweterków:shake:, toż to psy podwórkowe a nie kanapowo/wersalskie :evil_lol:, nie pękały nawet przy 20 stopniowych mrozach :razz:.

Pierwszy śnieżny potwór...

Posted

[quote name='Poświata']Pisałam o tym.... :roll:[/quote]
To może przeczytałam, ale że później nic na ten temat nie pisałaś, w Galerii nic się nie działo, to i ten fakt mi gdzieś umknął...:oops:

Pzdr.

Posted

[quote name='Poświata']A te jak sie podobają :cool3:??? Jeszcze się pytasz!
Śliczności :loveu: :loveu: :loveu:
To teraz kolej na koty? :cool3:

Posted

[quote name='APSA']To teraz kolej na koty? :cool3:
Koty powiadasz :hmmmm:?

Ja nie mam kotów :shake:.

Ja mam obrzydliwie rozpuszczoną szarańczę :evil_lol:, one już nawet wiedzą kiedy wracać z porannego spacerku prosto na śniadanko... oczywiście moje śniadanko :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Mudik']Skoro Pańcia pozwala na takie fanaberie, to ma to co chce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Prawda :evil_lol:?

[quote name='eria']majonez smakował ??? :evil_lol:Nawet nie pytałam, tylko słoik zabrałam :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Moje koty to majonez tylko wąchają; jeść - nie jedzą...nie lubieją potfffory...
Dymek chyba też nie, on tylko lubi dzioba wszędzie wsadzać, takie hobby ma :roll:, pić np normalnie ze swojej miski sie nie napije, ale z kubeczka jak któreś z nas zęby myje, ze zlewu jak gar się moczy, z brodzika albo wanny jak coś po kąpieli zostanie, z psiej miski też woda niezła...

Posted

[quote name='Jupi']dobry wieczór:p

http://images43.fotosik.pl/59/471b772b91254b67.jpg

ale się z niego dorodny kocur zrobił
jak ten czas leci:eviltong::evil_lol:

Oj leci czas, leci Kirk już skończył roczek, jest olbrzymi i cały czas nabiera masy, waży 9 kg, a że apetyt mu dopisuje kto wie jak to się skończy :hmmmm:, moze będzie taki duzi jak Lalcia :evil_lol:

Tofulcowi stuknęły 2 lata :roll:, a przecież jeszcze "wczoraj" była taka malutka...

Posted

Tofcia miała urodzinki razem z Kirkuniem.
Oboje są z 23.01 i jest miedzy nimi rok różnicy.
Ale za życzenia dla Tofci dziękujemy.

A Kirk jako że już dorósł został dzis pozbawiony klejnotów :roll:.