Poświata Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Sabina1']Pięknie tam macie w tym kompleksie parkowo - leśnym. Trochę widoczków z okna ??? Quote
Mudik Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Piękne!!!!:loveu::loveu::loveu: Jak pocztówka, to u Was jeszcze jest śnieg?:roll: U nas nie ma już właściwie śladu;) Quote
Poświata Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Sabina1']Lalunia ma sweterek, a pozostałe piesie żeby chociaż butki zimowe miały. Lalunia bluzeczkę miała "okazjonalnie". Moim burkom nie trzeba ani butków, ani sweterków:shake:, toż to psy podwórkowe a nie kanapowo/wersalskie :evil_lol:, nie pękały nawet przy 20 stopniowych mrozach :razz:. Pierwszy śnieżny potwór... Quote
Poświata Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Drugi śnieżny potworek... ps :mad: ależ fotosik muli potwornie :angryy: Quote
Mudik Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A bałaś się ,że do zimy ne zarośnie;), śliczna dziewczynka:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Poświata']Pisałam o tym.... :roll:[/quote] To może przeczytałam, ale że później nic na ten temat nie pisałaś, w Galerii nic się nie działo, to i ten fakt mi gdzieś umknął...:oops: Pzdr. Quote
Poświata Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='APSA']Cudne widoczki :loveu: A te jak sie podobają :cool3:??? Quote
Mudik Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cudne umaszczenie!:loveu::loveu::loveu: http://images44.fotosik.pl/56/1a263f4a09e56cda.jpg Quote
APSA Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Poświata']A te jak sie podobają :cool3:??? Jeszcze się pytasz! Śliczności :loveu: :loveu: :loveu: To teraz kolej na koty? :cool3: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Macie TYLKo 2 króliczki? E, to mało...:evil_lol: Pzdr. Quote
Poświata Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='APSA']To teraz kolej na koty? :cool3: Koty powiadasz :hmmmm:? Ja nie mam kotów :shake:. Ja mam obrzydliwie rozpuszczoną szarańczę :evil_lol:, one już nawet wiedzą kiedy wracać z porannego spacerku prosto na śniadanko... oczywiście moje śniadanko :roll: :evil_lol: Quote
Mudik Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Skoro Pańcia pozwala na takie fanaberie, to ma to co chce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 http://images27.fotosik.pl/320/d49c8357025c1bb7.jpg majonez smakował ??? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Moje koty to majonez tylko wąchają; jeść - nie jedzą...nie lubieją potfffory... Pzdr. Quote
Poświata Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Mudik']Skoro Pańcia pozwala na takie fanaberie, to ma to co chce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prawda :evil_lol:? [quote name='eria']majonez smakował ??? :evil_lol:Nawet nie pytałam, tylko słoik zabrałam :diabloti: [quote name='Asiaczek']Moje koty to majonez tylko wąchają; jeść - nie jedzą...nie lubieją potfffory... Dymek chyba też nie, on tylko lubi dzioba wszędzie wsadzać, takie hobby ma :roll:, pić np normalnie ze swojej miski sie nie napije, ale z kubeczka jak któreś z nas zęby myje, ze zlewu jak gar się moczy, z brodzika albo wanny jak coś po kąpieli zostanie, z psiej miski też woda niezła... Quote
Jupi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 dobry wieczór:p http://images43.fotosik.pl/59/471b772b91254b67.jpg ale się z niego dorodny kocur zrobił jak ten czas leci:eviltong::evil_lol: a Dymek ma preferencje co do picia całkiem jak Rico;) Quote
Poświata Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Jupi']dobry wieczór:p http://images43.fotosik.pl/59/471b772b91254b67.jpg ale się z niego dorodny kocur zrobił jak ten czas leci:eviltong::evil_lol: Oj leci czas, leci Kirk już skończył roczek, jest olbrzymi i cały czas nabiera masy, waży 9 kg, a że apetyt mu dopisuje kto wie jak to się skończy :hmmmm:, moze będzie taki duzi jak Lalcia :evil_lol: Tofulcowi stuknęły 2 lata :roll:, a przecież jeszcze "wczoraj" była taka malutka... Quote
anetta Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nieee... :crazyeye: Ale czas zapiernicza :shake::shake::ekmm: :new-bday: Sto lat dla małej :loveu::loveu: Quote
Chandler Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Urodzinki?! :tort: Wszystkiego dobrego dla ślicznych futrzaków!!! A Tofcia jaka malutka była - połowa kota :loveu:. Wspomnień czar... Quote
Mudik Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Kolejne urodzinki, STO LAT dla Tofki:multi::multi::multi: Quote
Poświata Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Tofcia miała urodzinki razem z Kirkuniem. Oboje są z 23.01 i jest miedzy nimi rok różnicy. Ale za życzenia dla Tofci dziękujemy. A Kirk jako że już dorósł został dzis pozbawiony klejnotów :roll:. Quote
Recommended Posts