Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, że imprezkę zdążyłam zrobić :sg168: :drinka: .
A tak wogóle to jestem w szoku i nie mogę nic znaleźć, beeeeeeeeeeee, i nic nie wiem :crazyeye: . Proszę o korepetycje :puppydog: !!!!!!!

Posted

Jestem, jestem i to nie zasypana, tylko ciutkę zaspana :tard: .
Weekend miałam baaaaaardzo pracowity, trzeba było "troszkę ;-)" kasy wydać i robiłam to bardzo sumiennie (cała szafa prezentów:sweetCyb: ).
A śniegu wcale nie ma tak dużo :-? , za to u Ciebie pewnie zima, że ho, hoooo :p .

Posted

Beatko - jaki śliczny ten domek - warto w konkursach brac udział co? :-D

Ale za taki piękny i długaśny łacuch to i nagroda porządna. Za ta cudną szopkę na pewno bedziecie miały 1 miejscówkę - trzymam kciukasy :kciuki:

A co do śniegu to bym się wcale nie obraziła gdyby na święta choć tyle było co teraz ;-)

Posted

Gosiek napisał(a):

A co do śniegu to bym się wcale nie obraziła gdyby na święta choć tyle było co teraz ;-)

Wczoraj mówili w telewizorni, że na Święta śnieg ma być!
I dobrze by było, bo dzieciaki parę dni wolnego od szkół mają, to niechby się dobrze bawiły na świeżym powietrzu, a nie przed komputerem, albo telewizorem :evilbat: .
Gabrysia ma plan ambitny - nauczyć się jeździć na łyżwach :lookarou:, to może i ja po 100 latach przerwy się odważę :biggrina: .

Posted

Oooo, Beatko, przypomniałas mi!!! My sie kiedys z dziewczxynami umawiałyśmy, że pójdziemy na łyżwy na Torwar. Idziecie z nami? :megagrin: Pewnie jakoś po nowym roku...

Posted

Jak do Nowego Roku przypomnę sobie jak się jeździ na łyżwach, to pewnie że mogę iść. A które dziewczyny sie umawiały (mam nadzieję, że takie łyżwowe gapy jak ja :flasings: , żebyście nie miały za dużego ubawu, moje drogie ). Ja łyżwy pierwszy i ostatni raz miałam na nogach w klasie maturalnej, a to było jak wspomniałam 100 LAT TEMU !!!!

Posted

Patka napisał(a):
E Beatko tego sie nie zapomina :) Ja też na łyzwy sie szykuję, tylko czasu cos ostatnio u nas brak ... Miłej zabawy fotki prosze z tej eskapady :)

I wzajemnie :) .
U nas dzieciaki od piątku do 2.I ferie świąteczne :x-mas: zaczynają, więc muszę im czas zorganizować, oby tylko pogoda dopisała :biggrina: .

Posted

[quote name='Poświata']A mnie dzisiaj stuknęły już dwa latka
z Wami Dogomaniakami
.
Bardzo przyjemne te dwa latka, w czasie których na forum miło spędzałam czas :P , poznałam niektóre z Was osobiście :P , wieeeeele się wydarzyło....... :P

Szampan dla wszystkich!!!!!!!!!!

uuuuuuuuuuuuuuuu to powarzna sprawa do;aczam sie do zyczonej jeszcze 100 lat na dgm ;)

i torcik "urodzinkowy" przynosze ;) (wiem troche spozniony :puppydog: ale za to pyyyyszny :sabber: )

Posted

[quote name='asher']Oooo, Beatko, przypomniałas mi!!! My sie kiedys z dziewczxynami umawiałyśmy, że pójdziemy na łyżwy na Torwar. Idziecie z nami? :megagrin: Pewnie jakoś po nowym roku...
Haha no rzeczywiscie, ale lepiej pod Palac. Tam przynajmniej sie nie placi za wstep ;)

Cieszymy sie sie wytrzymalas z nami te dwa latka :lol: :Rose:

Posted

[quote name='Poświata 14.XII']
Teraz na piątek (też na konkurs) robimy obrazek świąteczny.
A wyniki szopki w przyszłą środę :D .

Tak wyglądała mozolna praca przy świątecznym obrazku:

ciężko pracujące dziecko ;-)

równie ciężko pracujący kot ;-)

gotowa praca :-D

autor ze swoją pracą w galerii ;-)

Posted

[quote name='Poświata']Zabraliśmy się za pakowanie prezentów :-D

Beata - będziesz koty rozdawać pod choinkę :-o: - pamiętaj - ja zamawiałam już w wakacje Barysia :haha: :haha: :haha:

Posted

[quote name='aga1215']Beata - będziesz koty rozdawać pod choinkę :-o: - pamiętaj - ja zamawiałam już w wakacje Barysia :haha: :haha: :haha:

W tym roku koty, zgodnie z trendem, nie pod, a na choince :-D :-D :-D.

Czas choinki ubierać :-D :x-mas: :

Posted

[quote name='Poświata']W tym roku koty, zgodnie z trendem, nie pod, a na choince :-D :-D :-D.

Czas choinki ubierać :-D :x-mas: :

nam Aniołek w noc przed Wigilią ubiera ;-) a teraz drzewko

:jumpie: :jumpie: :jumpie: