Mudik Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 SŚliczne fotki, witamy Noworocznie!:multi::multi::multi: Oj będzie co skubać z Tofci na wiosnę, oj będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 To Konrad?! Za każdym razem jak go pokazujesz (czyli raz na pół roku :evil_lol::evil_lol:) to wygląda inaczej :lol: Jak łapka? lepiej już? Quote
aga1215 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://images43.fotosik.pl/44/75cc2f275585eab0.jpg Dymcio robi za prezent podchoinkowy:evil_lol: :loveu: Quote
Mudik Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Świetne, jak Ty to robisz?!:crazyeye::crazyeye::multi::loveu: Quote
Poświata Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 _¸.•* ..*•.¸_¸.•* ’’:’’::|::/’::/’/’ ..’’::’:|:/’:/’......._________ .....’’’|/’/’/........|~~~~~~~| .......’’|/’/’......C|=======|O ....................(_________) ..........||.....,•’`.._....._..`’•, ..........||.../...... (o)..(o)`....) ..........||..|.............>.........) ..........||...\..........__/........) ..........||.....’•,_............_,•’ .........,||....,~•¯¯\\\\(@)// .....,•’`.||..............////\\...`’•, .....’,...||.............////O\\........ ..,•’`...,||•’`¯`’•,////......\\.......\ ..’,_______,•’.....///...O.../........| .......,|.||.............................….| ....../...||..................O............| /’¯’,_...||.............................../ _.’•.___.~...’`...,’•._,.•’•,_..•’ Choć za oknem zimniuteńko, ja pozdrawiam ciepluteńko i życzę mile spędzonego dnia :cool3: Quote
APSA Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jak to jak? Rysuje :evil_lol: ................................/'''''\___/'''''\ ............................../.................\ .............................|....(o)...(o)...| ..............................\........O......./ ...............................\....._/\_..../ .............................../.......U.....| ............................./.................| .........................../................../ ........................./...................| ......................./...........|..|..|..| ...................../.............|..|..|..| .................../........\......|..|..|..| ..............|\.|..........|.....|..|..|..| ...............\.|........_/......|..|..|..| .................\_______\.....|__\.|__\ . Quote
APSA Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Poświata napisał(a): z pozdrowieniami dla APSY Dzięki :loveu: ......())....()) .....('' )...('' ) ......(...)o.(...)o . Quote
Poświata Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 W związku z niewielką frekwencją na naszym wątku chciałam podziękować tym którzy tu jeszcze ostatnio zaglądali i poinformować że dołączam do koleżanki Jupi :p :hand:. Byle do wiosny..... Quote
Asiaczek Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dlaczego tak piszesz? Powiedz od razu, że nie masz czasu na zajmowanie się DGM. Wszyscy wiemy, że to strrraszny zjadacz czasu, a Ty czasu akurat masz bardzo mało... Pzdr. Quote
Mudik Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dokładnie, a co do Jupi, to tam co i rusz ktoś zagląda, dopytuje o Nią, a tam cisza:roll: Quote
aga1215 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 "Poświata" napisał(a):W związku z niewielką frekwencją na naszym wątku chciałam podziękować tym którzy tu jeszcze ostatnio zaglądali i poinformować że dołączam do koleżanki Jupi :p :hand:. :placz::placz::placz: Quote
aga1215 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/8535118/91/other/std/6d4937f375.jpeg ładną macie zimę:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A jaką maja piekna wiosnę i piękne lato...;) Pzdr. Quote
Mudik Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Oj leci leci, pięknie dziewczyny wyrosły,witaj Beatko!:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Poświata się odezwała, niemożliwe...:crazyeye: Pzdr. Quote
Poświata Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Sprawdzałam tylko Waszą czujność :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... ... i już spadam :cool3: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dlaczego Lalka chodzi w ubrankach? I dlaczego "juz spadasz..."? pzdr. Quote
Poświata Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Lalka przed samym Sylwestrem miała szytą łapę, rana była wysoko przy tułowiu i żaden opatrunek tam się jej nie trzymał. Więc żeby nie wylizała sobie szwów Gabrysia użyczyła łalci swoich nieco wyrośniętych bluzeczek. Tak na codzień, jak na prawdziwego twardziela przystało, Lara chodzi w swoim własnym futrze. Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A, jasne. Nie wiedziałam o tym zdarzeniu... Pzdr. Quote
Sabina1 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Pięknie tam macie w tym kompleksie parkowo - leśnym. Lalunia ma sweterek, a pozostałe piesie żeby chociaż butki zimowe miały. Quote
Poświata Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Asiaczek']A, jasne. Nie wiedziałam o tym zdarzeniu... Pzdr.Pisałam o tym.... :roll: [quote name='Poświata 30.12.2008']Rok nam się kończy trochę nieciekawie :-(, Lalcia tak nieszczęśliwie rozwaliła sobie łapę, że miała ją szytą :roll:. Na szczęście to twarda sztuka i nic jej nie złamie i na wieczornym spacerku próbowała nawet brykać, ale co przeżyłam to moje :mdleje:. Buziaki dla wszystkich :buzi: Quote
Recommended Posts