malawaszka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 hahaha niezła zagadka :evil_lol: ale WOW robi wrażenie ta fotka! :-o Quote
aga1215 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Asiaczek']Jak się klika na fotkę, to widać napis: kopia Honk Kong i data"... Czy to miała byc podpowiedź?:lol::cool3: pzdr. naprawdę? :eviltong: ;):loveu: [quote name='"Alicja"']To gdzie te fotki :grins: Właśnie :mad: Quote
Poświata Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 aga1215 napisał(a):E, znowu takie łatwe - toż to Hong Kong jak Jakie znowu :crazyeye:, z tego co pamietam wiciokrzew wcale nie był łatwy :eviltong:. Asiaczek napisał(a):Czy to miała byc podpowiedź?:lol::cool3: pzdr.Dla spostrzegawczych :evil_lol: Alicja napisał(a):To gdzie te fotki :grins: aga1215 napisał(a):Właśnie :mad: Foty póki co na karcie w aparacie Wojtka, a aparat w Moskwie :evil_lol:. Ale jak Wojtecki nie zapomni to kartę do zgrania przywiezie w weekend, więc bedą po weekendzie :lol:. Cierpliwości...... Quote
Mudik Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Poświata napisał(a): Foty póki co na karcie w aparacie Wojtka, a aparat w Moskwie :evil_lol:. Ale jak Wojtecki nie zapomni to kartę do zgrania przywiezie w weekend, więc bedą po weekendzie :lol:. Cierpliwości...... To poczekam tym czasem to stwierdzenie przypomniało mi pewien dowcip. Kochanie mówi żona do męża, świece w samochodzie trzeba wymienić? Mąż: Czemu? Żona: Bo zamokły Mąż: :-o:roll: A samochód gdzie? Zona: na dnie jeziora. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
APSA Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Poświata napisał(a): Napisał APSA A króliczki załapią się na zdjęcia? :cool3: Dla Ciebie specjalnie się załapią, ale tak pod koniec tygodnia. Teraz przez trzy dni mam ekipę montującą rolety antywłamaniowe, urwanie głowy i dom do góry nogami:roll::lol: Koniec tygodnia minął :cool3: nawet nie jeden raz :razz: A ja się ostatnio czepiam różnych rzeczy, które mi ktoś mówi :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mudik napisał(a):To poczekam tym czasem to stwierdzenie przypomniało mi pewien dowcip. Kochanie mówi żona do męża, świece w samochodzie trzeba wymienić? Mąż: Czemu? Żona: Bo zamokły Mąż: :-o:roll: A samochód gdzie? Zona: na dnie jeziora. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podoba mi się ten dowcip!!! Dobre!!! Pzdr. Quote
Poświata Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Mudik napisał(a):To poczekam ... Madzia, pracujesz w sobotę??? Jeśli tak to się zobaczymy, zapisałam Lalkę na full serwis :evil_lol:. APSA napisał(a):Koniec tygodnia minął :cool3: nawet nie jeden raz :razz: A ja się ostatnio czepiam różnych rzeczy, które mi ktoś mówi :evil_lol:Szajse :oops:, zapomniałam o klólickach :shake:. Ale ostatnio nie tylko króliki fotek nie mają:oops:, coś mnie aparat nie lubi i wena mnie opuściła :roll:. Wakacje i lenistwo się skończyły, zimno w chałupie i na dworzu a ja jeszcze się pewnie nie przestawiłam na inny tryb działania i wszystko robię na zwolnionych obrotach, a jak czegoś bardzo nie muszę, to nie robię wcale :roll::p. Teraz nic nie będę obiecywała, tylko Cie zaskoczę... Quote
malawaszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Poświata napisał(a):a jak czegoś bardzo nie muszę, to nie robię wcale :roll::p. to ja tak mam zawsze :evil_lol: Quote
Mudik Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Poświata napisał(a):Madzia, pracujesz w sobotę??? Jeśli tak to się zobaczymy, zapisałam Lalkę na full serwis :evil_lol:. A to Ty jesteś zapisana na 12 tą, pewnie,że się zobaczymy tylko ja tam pracuję,szefowa rzadko. To do soboty!:lol::lol:;) Quote
aga1215 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Foty miały być :-( Obiecanki cacanki :obrazic: malawaszka napisał(a):to ja tak mam zawsze :evil_lol: ja tysz:evil_lol: Quote
APSA Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Poświata napisał(a):a jak czegoś bardzo nie muszę, to nie robię wcale :roll::p. Teraz nic nie będę obiecywała, tylko Cie zaskoczę...Skąciś się to zna :evil_lol: W takim razie cierpliwie czekam na nieobiecywane zaskoczenie :lol: Quote
Poświata Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 A my od trzech tygodni jesteśmy mocno zapracowane.... Quote
aga1215 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A my od trzech tygodni jesteśmy mocno zapracowane.... ale jakie skutki:multi::multi::multi: Quote
sylrwia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A długo ta impreza trwa?:razz: Bo jeżeli Wy w ciągu trzech tygodni podłoże do takiego stanu doprowadziliście http://images24.fotosik.pl/278/31930705c2b1d2b8.jpg to pewnie pod koniec w rowie do wysokości kolan będziecie maszerować.:evil_lol: Quote
Poświata Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 aga1215 napisał(a):ale jakie skutki:multi::multi::multi:skutki, to po ostatnich dwóch dniach, czuję w gardle i nosie :-(, łykam prochy garściami żeby się nie rozłożyć :roll:. Dzieciaki już zasmarkane.... sylrwia napisał(a):A długo ta impreza trwa?:razz: Bo jeżeli Wy w ciągu trzech tygodni podłoże do takiego stanu doprowadziliście http://images24.fotosik.pl/278/31930705c2b1d2b8.jpg to pewnie pod koniec w rowie do wysokości kolan będziecie maszerować.:evil_lol:No nasza impreza to dopiero sześć razy się odbyła, ale szkółka działa prężnie i chyba od dość dawna co widać po "deptaku" :evil_lol:. Zdjęcia są z wczoraj, a dziś na ścieżce było błoto i bajorka, i te biedne psiny musiały w tym siadać i warować. Lalka jest od wczoraj po fryzjerze, już bez futra i strasznie jej się dziś nie podobało, a ja spodnie miałam uwalone po kolana :roll:... masakra... Na gwałt szukam dla niej jakiegoś okrycia ortalionowego, bo ta pogoda nas wykończy :angryy:. Quote
malawaszka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 o kurcze wszędzie dookoła wszyscy chorują - zdróweczka życzę! ja mam nadzieję już mam za sobą chorowanie! fajowo, że się szkolicie - zazdroszczę troszkę, ale nie w taką pogodę :lol: Quote
aga1215 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Mamm nadzieję, że zdrówko powróciło do normy? Quote
Asiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A, to dlatego taka cisza? Super!!! Pzdr. Quote
Jupi Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 http://images24.fotosik.pl/278/8a1de911d83f36b5.jpg ślicznie:loveu: ale ja tu na wieści i fotki pewnego rudzielca czekam:lol: Quote
Poświata Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Ze zdrówkiem jako tako - ja i Gabi jakoś się podleczyłyśmy, najgorzej chory jest Konrad :roll:, wracamy chyba do tego co było z nim rok temu, a już myśłałam że ta cholerna astma trochę mu odpuściła i że zwykły katar nie będzie dla niego taki uciążliwy :roll:. Szkolenie jest fajowe pod warunkiem, że jest taka pogoda jak dziś i nie trzeba warować w błocie :mad:. A przed nami jeszcze długie trzy miesiące.... Jupi muszę się zebrać w sobie i porobić porządek z fotkami, jest ich trochę a kompletnie nie chce mi się ich obrabiać :oops::lol:, wolę wygrzewać się na mięciutkiej sofie pod kocykiem z dużym rudym futrem na kolanach . A to jeszcze ciepłe dzisiejsze foty: Quote
Mudik Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Piekne jesienne piesy:loveu::loveu:, jesienna przyroda ma taki cudny klimat, oczywiście takż Złotą Polską jesień mam na myśli jak ta :loveu::loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/369/dbe481b2a19d516b.jpg Quote
Poświata Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 To może jeszcze trochę jesieni :lol: Quote
Recommended Posts